Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.227
    Допаѓања:
    330.074
    прошетавме до Тетово и нормално почна да врне .Си направив и јас диетален оброк -помфрит :x
    мм ме тера да почнеме да трчаме демек за месец дена доволно е форма да направиме на телото :D.

ке гледам трилер ;)

На azelea, Gea, simonka93 и 21 други им се допаѓа ова.
  2. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    61.068
    Јас би сакала. Еј Роналдо ќе го видам :D
    Озбилно мм вика да одиме, јас и не морам ако се многу скапи картите, сакам тој да оди, многу сака фудбал а посебно Реал.

Абе, како тргнало, некој терорист самоубица да не искочи на настанов? :^)

Картите не се пуштени сеуште, дали и ќе биде официјално соопштење, има да ги снема за 2 саата, после во препродажба ќе бидат изгор.

@joy1 кој филм ќе гледаш? Кажувај брзо додека имам време сеуште.
    Толку сакам филмови а така долго не гледав ништо. И баш сум за трилер сега.

На ph.orhideja, azelea, wannaBeMomma и 20 други им се допаѓа ова.
  3. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.227
    Допаѓања:
    330.074
    На azelea, wannaBeMomma, MilaP и 11 други им се допаѓа ова.
  4. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.034
    Јас па мислев Butterfly on a wheel ќе го гледаш :DЗа него ми пиша ако не грешам во последен филм :D
    Ако бирате Butterfly e подобар според мене.Ама и другиов не е лош.
    На стадион нема да одам сигурно,ни Реал ги сакам,а ни Манчестер.
    Бев на гости до кај баба ми,сега дома испив чај за настинкава и сега и јас ќе гледам филм :D
    Имајте убава вечер

На azelea, wannaBeMomma, MilaP и 11 други им се допаѓа ова.
  5. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.836
    Допаѓања:
    275.016
    Јас сакам тој да го гледам, на Попкорн го нема, а пират беј не работеше вчера. Ако имаш линк од торент пушти :)

На wannaBeMomma, Rebecca_R, Jas! и 3 други им се допаѓа ова.
  6. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.034
    Од торент немам не сум по спуштење филмови,го имам само онлине ако сакаш линк во спојлер има

На wannaBeMomma, Jas!, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
  7. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.227
    Допаѓања:
    330.074
    Сакав :)
    Ама прееска те прочитав за овој
    Споредив трејлери и вториот ко поинтересен ми се виде

На azelea, wannaBeMomma, Jas! и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.034
    Имај го во предвид за другпат кога ќе гледаш.Вториов има и примеси на хорор

На wannaBeMomma, Jas!, Lejla8 и 3 други им се допаѓа ова.
  9. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    155.016
    :bow:од тоа до сега што исчитав за дебатава најмногу ми остави позитивен впечаток. (Бтв немам ни ја сФаќа :) 2 пати спомнувам никој не се нуди :P)
    И јас најмногу мразам наметнување мислења на било која тема.
    Немам ништо против кога се работи за 2, 3 или колку и да се доволно зрели луѓе и свесни за својата сексуалност и се доброволно без никаква присилба во љубовна сексуална или каква и да е врска. На некој му смета на некој не, и тоа е во ред, само не можам да ги разберам оние кои сакаат физички да се пресметаат со тие што според нив се "не нормални" , тоа според мене значи дека се осеќаат загрозени ама од причина што им побудуваат некои чувства што можеби не ги осетиле а не саакаат да ги осетат :). Во целава ука бука околу случајов не можев да се исчудам на најмногубројните грозни коментари од типот "ајде сега сите да го из..... да си го испроба новиот орган" и сл. Кој е во овој случај умоболен и полн прљави мисли??
    и јас имам деца и покрај моите донекаде либерални ставови нормално би сакала да се стрејт а што ќе бидат ќе покаже времето, ако ете биде поинаку би сакала да им помогнам пред се да се изборат со тоа во оваа средина. Уф не знам не можам да зборувам за нешто што не сум го доживеала.
    за дечкото можам да кажам дека реално ми е жал, којзнае колку понижувања а ништо чудно и ќотек кркал за тоа штое а и допрва доколку се дознае за кого се работи, а во ова мало државиче тешко дека нема да се дознае.
    Темава до недоглед може да се тегне колку луѓе толку мислења.

Инаку денов ми беше ужас, пред се на работа, дојдов дома напната и уште ми траеа проблемите ама дечива ме расположија некако:inlove:
    сите сшијат нормално јас се мислам дал да каснам уште нешто ил да си легнам.

На Kitten, azelea, wannaBeMomma и 16 други им се допаѓа ова.
  10. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.527
    Допаѓања:
    92.235

Сега гледав видеа на Youtube за вежбање и според нив навистина може да се направи тело за 4 до 6 недели.
    Ја и една колешка као ќе почнеме во теретана и еве месец дена почнуваме. Она сака да ослаби, јас сакам да го дефинирам телово. Надежни сме до одмор дека ќе се средиме. :D

На mal.ecka, ph.orhideja, sweet-cherry и 20 други им се допаѓа ова.
  11. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.227
    Допаѓања:
    330.074
    И ние сме со надеж :D
    Нели она последна умира

На sweet-cherry, azelea, wannaBeMomma и 16 други им се допаѓа ова.
  12. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.517
    Допаѓања:
    27.302
    Да ви се убацам во муабетот, Butterfly on a wheel е многу подобар, го гледав пред 7-8 години и уште ми е во топ 10. Мада и A perfect getaway не е лош, го даваат често по нашиве канали го имам гледано неколку пати.

На wannaBeMomma, Bozica1980, WORRIED.BT и 6 други им се допаѓа ова.
  13. zoran43m.k

zoran43m.k Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2014
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    1.635
    Јас сум стрејт и мене ме нервира кога некој кажува на сите дека е геј како да е тоа нешто со што трењба да се гордее , не ми е мака што има такви склоности веројатно затоа што стекнал вештина да се снаога во зивотот и да се носи со тоа во општеството , но да се зборува јавно за тоа ми пречи бидејки се рушат сите граници и не се знае каде е крајот и само се шири листата ЛГБТ , ЛГБТИ , ЛГБТИП...
    А цигари не пушам , кога бев млад пушев ама сега веке не :)

На azelea, wannaBeMomma, WORRIED.BT и 2 други им се допаѓа ова.
  14. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    155.016
    И јас чув 300 евра, не ми е верно ама мм ме убедува дека тука некаде ќе биле.
    не дека ќе одам па и 3 евра да се :) малиов нешто се филма, ама ќе причека да порасне и да си заработува до тогаш на тв нека си ги гледа.
    мислам дека се успеав да исчитам, многу бре се пишува на темава, ме остајвте без спање а реков денес до 11 ќе си легнам.
    и да па се дојадов, имаше проја од вчера глеам никој не ја јаде па да не се фрли.

На ph.orhideja, wannaBeMomma, Lejla8 и 4 други им се допаѓа ова.
  15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.002
    Допаѓања:
    164.573
    Еееех...
    Бев еднаш на вселување у стан.
    Салон со трпезарија, кујна и купатило и мистериозна врата, сите претпоставија дека е шпаиз пошо домаќините покажаа тоа шо се гледаше де.
    Лично не ме засега искрено. Се радувам на фактот дека некој си купил нешто убаво и крупно, не колку е големо и какво, малку од она завидливо љубопитство е ѕиркањето.
    Е после неколку месеци ме поканија за нешто услуга требаше да направам па ај дома да се договориме ко шо треба.
    Мистериозната врата отворена скучајно или намерно не знам... ама тоа испадна уште стан и пол.
    Уште еден дневен престој, две купатила и три спални.
    И на тоа домаќините со доза на снобизам ми наредија, не ми рекоа, туку наредба бре - немој да кажуваш колкав ни е станов, знаеш какви се луѓево...
    Поминаа неколку години од тогаш уште не можам да разберам...еве прв пат тука кажувам колкав бил станот, иако од тогаш уште малце комунициравме и секој на своја страна.
    Ни ова не го разбирам...
    Од што се плашат, не знам и големо гајле кој шо ќе рече...

На senza.parole, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Bridget и 16 други им се допаѓа ова.
  16. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    62.108
    Здраво девојки :f:
    Интересни теми сте свртеле денес, но мене ми се спие, па неможам се да прочитам...
    Имам енергија само да Ве поздравам... Се приклучувам на „диеталките“ од темава :hug:

cokolado72.jpg

На SwanMay, kuc, Sunshine_1979 и 28 други им се допаѓа ова.
  17. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.761
    Добро вечер.
    Цел ден заузета. Конечно нозе ќе испружам, преморена сум, а не ми се спие.
    Темава уште врти.
    Јуле, не барам поддржувачи таман работа. Да не навлагам беспотребно у глупави дискусии, уште со првиот пост си го кажав мислењето.

За пушење пушам од средно, значи преку 13 години. Не пушев воопшто во бременост и супер ми беше. Не знам како ги повратив, може дека сите пушачи околу мене затоа. И ми сака душичката. А мислев никогаш нема да пропушам пак.

Одам да гледам тв, се читаме.

На kuc, azelea, wannaBeMomma и 14 други им се допаѓа ова.
  18. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.716
    Трета смена - тука сум. :D

Од тема диета за вечера јадев сендвич со пршута и кајмак. :inlove: Поголемо задоволство од храна и секс - нема, најсериозно ви кажувам. Ако некогаш откријам нов тип на задоволство ќе ви пишам. :D

Јас се чувствувам запоставено, со никого не се допишувам во лп. :devil:

@Lilit да не ги кријат дополнителните квадрати ради данок на имот можеби? :rofl: Друго логично објаснување немам.

Тема не сте предложиле. :?:

На Kitten, fallenangel, mareane и 17 други им се допаѓа ова.
  19. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.349
    Допаѓања:
    92.326
    Картите за на стадион уште непуштени во продажба се продадени,ќе има многу малку во продажба.Уште откако испадна инфо во врска со натпреварот имало онлајн пријавување за чекање да се купат карти,така да нема лесно да може да се дојде до нив ,колку пари и да се :)

Ние ако частевме за секое селење ќе требаше банкрот да пријавам :D
    Частење здравје ако некогеш имаме свое,а вака ништо посебно.
    Некој ако толку го интересира да види нека дојде кафе, сокче и завршена работа.Нема потреба за покана :)

Кога и да одам кај некои кои се вселиле во нов стан ме интересира да ги разгледам собите,простор а кујната детално :lol: а исто и на домаќинот му е ќејф да покаже,сепак тоа е кај блиски луѓе и не сметам дека е лошо ако разгледам и прашам нешто,нормални прашања се разбира :)

Последна измена: 6 јуни 2017
    На mal.ecka, fallenangel, mareane и 17 други им се допаѓа ова.
  20. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.959
    Допаѓања:
    203.317
    Добро утро! :yawn:
    Да ве поздравам, бдеам скоро цела ноќ со малово, сега во раце ми спие после нова доза парацетамол, синоќа на дежурен бевме. Не одам на работа додека не се оправи убаво, се надевам дека веќе нема да качува тт.
    Ко прво да ми е се однесувам, ама немам искуство со малецко под годинка кога е во прашање покачена температура.

Само сакав да ве поздравам и да ви посакам убав ден!

На Abeja, kuc, Rebecca_R и 24 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.