Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

И декa лес из мoр не вaжи секaде и зa секoгo.

2. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Ме искасапија комарчишта.:@
    Кое средство најмногу ви помага?

@Lilit заоблена сум и убава.
    Тоа не значи дека немам вкус за облекување :)

3. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

како ти ,,лепе,, на телото ко на тебе кроено ;)

*повеќе лајкови ли сакаш
    **јасно е дека е у контекст на муабетот за притисок и продавачки шо дишат у врат, така да нема да го избришат ;)

wannaBeMomma, Annath, Lejla8 and 10 others like this.
  4. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Зaoбленa, културнa и среќнa

QuickMemo+_2017-06-08-00-44-46~2.jpg
    * мнoгу сaкaм лaјкoви
    ** уште пoвеќе сaкaм дa им кaжувaм нa мoдерaтoркиТЕ штo дa прaвaт
    *******секaкo се шaлaм :*::*::*:

M&M, Peco, Ane-Goki1 and 19 others like this.
  5. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

пликото не се гледа убаво да видиме дали е у склад со другите детаЉи

6. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Ти кaжaв декa е СРЕЌНА.
    Си имa удвaрaч сo нејзе штo јa сликa и и гo нoси пликoтo.

Ano, Peco, Ane-Goki1 and 13 others like this.
  7. CameliaMiller

Прелепотица, ако јас се прашувам.
    А скоро никогаш не прашувам продавачки за мислење.
    Побогу, работа им е да продадат.
    Сигурно нема да ти каже дека личиш на кобасица во фустанот или дека нозете ти се криви, или дека немаш цицки за тој фустан.. 3177d859216493e9db3bea52d353366a.jpg

M&M, Peco, Ane-Goki1 and 20 others like this.
  8. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Дoбрo...девoјкaвa е плус сaјзЧЕ.
    Инaче згoднa скрoз.
    (y)

M&M, wannaBeMomma, JuLleE and 12 others like this.
  9. simonka93

simonka93 Форумски идол

Многу мразам нападни и упорни продавачки |(
    Затоа си купувам он-лине или во поголеми бутици... Во 5 до 12 не влегувам, ретко ептен ако е нешто итно... А за да разгледувам од досада, не ми е културно...
    И многу ми се неубави крупни девојки во хеланки и тесна облека... Оваа на Камелија е баш прекрасна

Peco, duffi, Ane-Goki1 and 15 others like this.
  10. CameliaMiller

Абе и без ЧЕ сме убави, ако знаеме да се наместиме :)
    c4d66b05603254df2fbf62ab6749dbd4.jpg fec2e338546745543947d04f5a9031d0.jpg

M&M, duffi, sweet-cherry and 14 others like this.
  11. Lilit

Lilit Форумски идол

Смешката ја сфаќам, има други што не сфаќаат, тоа беше муабетот.
    Изгледа не ме сфати.

wannaBeMomma, Jas!, Annath and 6 others like this.
  12. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Трета смена? Сега сум на време. :D

Работа имам многу, ама ќе ве дружам. Сакам салата - краставици. И ќе си направам, така да знаете, кој е за, бујрум. :D

Продавачки никогаш не прашувам, во принцип никого не прашувам. Праќам слика на мајка или на дечко ми, најчесто ради должина, тие велат не е кратко а ја се мислам дека е. Мајка вели млада си, шеташ, ќе ти личи, дечко вика секси си, таман е. Иако ова ретко се случува, секогаш знам што сакам и што ми личи. Ама, не сум јас плус сајс, 5 кила плус сум, ама ако ги прашувате баба ми и идната свекрва - поубава сум со тие 5+. :D

marama, duffi, Ane-Goki1 and 16 others like this.
  13. manja666

manja666 Популарен член

Заспав во 8, се будам сега. Демек со другарките од овде требаше да се видиме ама толку ми се спиеше на ова невреме што очите не можев да си ги отворам.
    Сега некоја серија и таман порано да тргнам за на работа.

Многу ценам работно време, и доколку е доцна и се пред затварање не ни влегувам. Нешто кое ме вади од кожа е непочитување на туѓо време. Моето слободно време не е ништо побитно од тоа на продавачката.

Комплименти сакам, без разлика дали сум во врска или не. И удварање кое што не е онака нападно ми годи. Секако дека доколку сум зафатена нема да вратам на истото ама дека ми го полни егото, глупаво е да негирам.
    И јас некогаш не знам да се носам со комплименти ама тоа не значи дека истите не ми годат.

Не знам, не сум во брак ама не ви ја сфаќам одбивноста која ја имате спрема тоа некој да ме пофали, да ве гледа, или да ви се додворi. Зборам кога е се во граници на приистојно и нормала.
    Едно е да искулираш и да не вратиш на тоа, друго е да не ти дојде барем за момент убаво на душичката што за некој си убава, секси или слично.
    Јас не чувствувам дека така го изневерувам партнерот, ниту пак дека не го почитувам.
    Луѓе сме, посебно пак ние жените сме за тоа. Да не гледаат, да ни се воодушевуваат и да не опсипуваат со комплименти.

Ano, M&M, marama and 17 others like this.
  14. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Ола лејдис енд џентлемен.:hai::hai::hai:

Наспана како човек, легнав со децата во 8.30 станав во 8.00, Матео однесен на училиште, маливе со мене дома, да си се гушкаме, тепаме, плачеме, интерено да ми биде де.
    Вчера кога си дојдов од работа си направив генералка, ручеци за два ден и сега сум слободна да си се занимавам со децата само они нешто не сакаат да се занимаваат со мене.(facepalm):lol:

@simonka93 Среќен роденден на сопругот.:party::party:
    @Annath гушки за малото, побрзо да оздрави.:hug::hug::hug:
    @Jas! малово синче нема ни доволно развиена имагинација да измисли другарче, со брат му си игра иако тој на училиште е.(facepalm):rofl::rofl:

Моите не си ги читала затоа вака си се исплашила.:wasntme::rofl:

Имам сега еден удварач, пишував за него ама е онака суптилен, не е нападен, не дека ми годи ама нема што да реагирам позитивно или негативно додека е културен ако некако ја претера ќе си го добие.:muscle::lol:
    Имам и обожавател, комшичето од карши, се здткува сиротиот кога ќе ме види, некогаш онака од жал ми иде да го бацам еднаш и може ќе му помине.:*:rofl:

Комплименти не ми пречат, постојано добивам од колешките, непознати на улица, онака баш од срце кажани, некогаш се лично за мене, сум се поправила малку, убава ми е фризурата, надвор ми се почесто за тоа дека имам прекрасно семејство, слатки деца, се заблагодарувам и искрено убаво ми е на душичката.:lol::l:

Во продавница секоја вечер кога сум на работа влегувам пред затварање, работат до 12.00, до тогаш можеш да пазариш, јас влегувам во 11.50, купувам кафе, цигари и некогаш нешто благо и сум готова за 2 минути, ќе беше и 1 да можев да ги користам касите за самонаплата ама морам да чекам некој цигари да ми даде.:)

Да ви кажам вчера како сум се смејала на одење накај дома од работа.
    Влегувам во лифтот и со мене влегува еден од обезбедувањето, му викам добро утро, тој со пола уста ми одговара, ми вика знаеш дека има камери во лифтот, му викам знам, аааааа знаеш дека типот синоќа што беше со него е женет ( се најдовме со мм во лифт заедно, се избацивме, гушнавме, ништо страшно:P) знам му викам, тој пак е како така си со некого што е женет, е ако де му викам, амааааааааа женет е, јас веќе на излегување од болницата еееееее знам де дека е женет, присутна бев кога МИ го стави прстенот на рака.:wasntme::rofl:
    Тој оди по мене, леелееееее извини, не знаев дека ти си му жена, само знаев дека е женет, ако де му викам ќе му кажам на сопругот дека му ја браниш честа.:rofl::rofl::rofl:

Продавачки не слушам, тука додуша не ти се ни наметнува, ако ја прашаш ќе ти одговори, ќе ти понуди нешто што бараш ама во глобала си стојат на страна додека не побараш помош од нив.:)

x.Daisy.x, Ano, Val-Dim and 34 others like this.
  15. CameliaMiller

Изгледа :)
    Смешката и јас ја сфатив :)

16. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Паника ме фаќа, затоа. :)
    Да. Ги пиев. :) Супер се. Помогнаа тогаш кога беше најкритично.:)

Јутар.

17. eli25

eli25 Форумски идол

@simonka93 исто. Ми се случило да не купам нешто од напорна продавачка. И горе доле ги знам бутиците па не влегувам секаде од таа причина.

18. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Е @bittersweet мааа, со женети по лифтови....:) :) :)
    Ко ќе размислам мислам не сум се бакнувала во лифт :wasntme: штета :mm:

Јас сум ко оние од на Камелија сликичките и сеуште со многу малку храброст за такви комбинации. А ги следам плус сајз манекенките ама џабе некако не ми иде :worried:

Добро утро, детево отиде пробно во школо кај првоодделенчиња на гости. Ако не и се допадне ќе биде циркуз. Ќе треба цело лето да се убедуваме. Мене грло ме боли, не е ни чудо со оглед на шизофреново време. Ќе си се вратам во кревет да догледам серијата :emo:

Ano, Val-Dim, Skorpija25 and 24 others like this.
  19. Lejla8

Lejla8 Популарен член

еДобро ви утро.Крајот на школска година,уште уписи за средно да поминиме,па полесно дишење.Како што го дрма пубертетот,и сам не знае кај тера,супер поминавме,работава е,,како сам се надала,још боље сам се удала.Запишување ме чека,ај и тоа ке помини.Сваќе не дека се уплашив,туку за сватот ми беше,да не се спишмани па да не ја дава снашката :(.Твојот сват начека богами,млада сваќа,туку мојот си го жалам,ја нема таа среќа,ама што е тука е:D,затоа Бубале ќе ме покрива:*.Во сабота сум на венчавка,појма немам што да се облечам,да пробуричкам низ плакар,ваљда некоја комбинација ке се најди:worried:.

20. Annath

Annath Форумски идол

Ај добро утро :D или добар ден, кому како.
    Јас уште сум дома...а сфатив дека на газдите не им е сеедно. Од една страна, не ме интересира што мислат, детето ми е на прво место. Од друга страна, не сакам да останам без работа сега, оти навистина тешко се наоѓа, а со годините е потешко.
    Малово фала Богу е подобро, ама допрва ќе се учиме со јадење пак...ама барем не крева температура, за другото е лесно.

Комплименти - искрени и издржани, ми годат и се заблагодарувам. Често сум имала ситуации со додворување, ама ги откачувам најкултурно. Фала Богу, досадни од типот дома да ме гњават и слично сум немала. И се надевам нема ни да ги има.

Мозоков ми е сварен...ич не ми се мисли, само би спиела. Ми фали сон, ама не можам да спијам, премногу работи ме мачат...

Val-Dim, mal.ecka, Peco and 26 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.