1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083
    Добро утро убави дами и по некој господин, којае и кој за кафе нека повели кој испиле нека им е наздравје а кој пие со слас и исто наздравје.[​IMG][​IMG] upload_2015-9-7_9-28-14.jpeg

На Annath, ozbilnazena, Peco и 8 други им се допаѓа ова.
  2. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.543
    Допаѓања:
    108.695
    Добро утро! Јас сум весела, иако во дебел пмс :D Вчера си работев, денес пак, торта ме чека да правам, утре ќе соберам блиски на по некоја торта, некое кифле и салата некоја. Кафе испиено, вода наточена, сега да поработиме малце ;)

На Annath, bittersweet, ozbilnazena и 10 други им се допаѓа ова.
  3. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.782
    Допаѓања:
    122.538
    Хело!
    Не дека ме баравте и плачевте по мене ама еве да се пријавам дека сум жива. Додуша имам ларингитче малку па морам да молчам. Можам да замислам колку уживаат околу мене си викаат Конечно одмор!!
    Инаку мене понеделник ми е одвратен ден, не знам зашто ама не да го мразам.. Ајде утре сме домче па ме теши тоа..

На Annath, Peco, Eli23 и 7 други им се допаѓа ова.
  4. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    Добро утро на сите :hai: Јас уште не сум стваила кафе, ќе се послужам од тоа на @Petar80 , ако може :D

@bittersweet , на господинов мој минимум 2 запчиња му излегуваат, не ми дава да видам :) Не е цело време за во раце, ама затоа изгризана сум во рацете, цела сум со модрици, гризе како ајкула. Ќе ми го затворат сопругот, ќе помисли некој семејно насилство се врши врз мене :rofl:

@galapce , ех, колку ручеци и измиени садови спасиле тие песнички..... Омилено му е прасенцето, посебно во London bridge is falling down кога ќе се претвори во супер херој, се кикоти ептен, мислиш којзнае што е :D Веќе заборавив музика за возрасни како изгледа :(

Иначе утре рано сабајле треба да тргнуваме на одмор. Уште не сме се допеглале, а не па да се спакуваме. А преморени сме, цел викенд нешто работевме.

Туку, јас не знам како ќе одам на плажа :( Се приметив деновиве, левата рака ми е поразвиена од десната :o :tmi: Ич не се гледа во која рака го држам малиот цело време :rofl: Се осеќам ко оние сликите билдери што ги тролаат "someone missed the leg day", епа и за десната моја рака исто може да се каже :D Ај ваљда нема на некоја таква сликичка да излезам :D

Убав ден на сите :*

На Annath, toogood, bittersweet и 12 други им се допаѓа ова.
  5. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.522
    Допаѓања:
    288.777
    Добро утро
    @AngelOfArh Јас ни кафе напиена ни вода напоена ни појадена.. ..а ни весела. Ама цел ден е пред мене ќе биде и тоа.
    Од денес пак сама без либето.Ако имаме среќа ќе си дојде утревечер, па таман за роденденот на мајка му во среда.
    Она ќе не дружи денес со малава. Делот со купувалото го средив саботата, таман ем да не се сречавам за што се фаќам ем за нејзе нели поклон требаше.

Во кујна видов оставени кроасани и крофни од кај пекарот. Таман благичко да ми тргне дено.

На Annath, bittersweet, ozbilnazena и 10 други им се допаѓа ова.
  6. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083
    По сето ова напишано и нестасано да се спремиш за на одмор ако треба и појадок ќе направам малку да ти олеснам не само кафенце хахаха.Убав одмор кога и да одиш

На Annath, Eli23, kukla21 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083
    Дано е па кога не сакаше да ти помогнам по дома и да те подружам ќе поспремивме за свекрват

На danichap му/ѝ се допаѓа ова.
  8. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.543
    Допаѓања:
    108.695
    Дана не дава никој да и се меша во домаќинлукот не примети ли ти Перице :P Домаќинка моја вредна :*

На Peco, green.eyes, Eli23 и 2 други им се допаѓа ова.
  9. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.522
    Допаѓања:
    288.777
    И јас па. Ни се водам, ни се терам. Сега што попрво:drunk:

На Annath, green.eyes, Eli23 и 3 други им се допаѓа ова.
  10. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.133
    Допаѓања:
    221.411
    :hai::hai::hai:
    Ајде бе не туку се жалете зимајте тоа ракиите и пивата, се знае кој лока понеделнички :emo:

Темава никако да ни живне..... зимници се спремаат кондиција се набива нема тука заебанции.

Туку еднаш веќе и нека не напушти летово доста му беше оваа година 8)

Убав ден(hollest)

На ozbilnazena, green.eyes, Eli23 и 4 други им се допаѓа ова.
  11. danichap

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.522
    Допаѓања:
    288.777
    И јас викам аман од лето, посебно кога немам одмор ]:).
    Есен и пролет ми се далеку поомилени. Плус ќе си наметнам алиштенце нешто, ем да ме притоплува ем да се фрцкам. Инаку на 1-2 парталчиња како гола|(.

На green.eyes, Eli23, galapce и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083
    Витаминче нека подржи уште малку ама не толку топлички инаку за пиење јас секогаш сум за со добро друштво и журкаа а и витаминче плус:rofl:

13. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.387
    Допаѓања:
    142.824
    Лејдис и по некој џентлмен, добро утро!

Многу е убав денот - свежичко, празни улици, мераци. Да стигнеш до работа на раат.

@Petar80 не ми прај јадови со софрава. Цел месец не пијам алкохол, не јадам благо и не пијам кафе. Стави нешто здраво на маса :P. А бе жени, никако не ни се погодува :D Кај принесено, па уште маани да се наоѓале :D

Кога сме веќе кај апстиненцијата од благо, алкохол и кафе, многу ми годи на лепота, ама ми шкоди на ментално здравје. Кожата ми е џам, улепшана сум и ослабена. И скромна исто :D. Ама затоа веќе еден месец сум благо депресивна. Сите ме прашуваат што ми е, мора да е ептен очигледно дека патам :D. Ќе терам вака со здрав живот се додека не видам добри резултати од ПАП. Може па ќе се навикнам, па нема ни да ми ги бара душата омилените гревови. Да, да, сигурно :D

На Annath, Val-Dim, bittersweet и 13 други им се допаѓа ова.
  14. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083
    Штом си на диета еве нешто диетално [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]ете се диетално е . А за тоа што си се пролепшала све таман кожа ово оно еве понуда за швалер да пратам греота таа убавина да остане така хахахах upload_2015-9-7_10-21-45.jpeg

На Annath, Ariel, toogood и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2015
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    3.830
    Дека сте бре дотки и по некој дот.

Јас со расположение катастрофа, затоа и не пишувам (не дека некој запримети или некому недостасувам, ама јас да си кажам).
    Толку акохол нудите што стрв ме фаќа да се пропијам, само страв ми е да не се направам од оние домакинките алкохоличарки. Ама со расположението кое еве некое време ме држи или тоа или на Луничка апчињата за утеха. Се надевам дека од некаде некоја понуда за работа ќе падне, ама и тоа ќе треба да одбијам оти децата ни во градинка одат, ни има кој да ги чува.
    @galapce @green.eyes исто беше и моето големото. Сите песнички, реклами, цртани ги знаеше. Ама тоа оти е само и тоа му е занимација. Малото сега ништо освен големото не го интересира. Лази по него, му се фрла, му се беси, го штипи. Ова се нервира, па ќе падне и некое ќотече. Циркузи се.

На Annath, Val-Dim, bittersweet и 11 други им се допаѓа ова.
  16. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.133
    Допаѓања:
    221.411
    Иста сум и јас обожавам есен и пролет ... некако тој период е посебно магичен и интересен... свежо време потопла облека ...

Туку исти кондури имаме да знаеш :D оние кафеавите со штикличка јас ги утепав од носење ептен се удобни вклопливи со се, класика .

На Petar80 и danichap им се допаѓа ова.
  17. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    @Petar80 што си вреден денес:clap:. Дај боже почесто да те фаќа вакво расположение.
    Јас сакам лето ама само на море. Инаку жештина не поднесувам. Дури што претерувам со климата, почнав моите од дома да си ги бркам. Или само си наоѓаат оправдување да избегаат:?: Ама пак ни зима многу не сакам. @danichap , кога те видов во модни критики со мантил ,а јас уште под клима седам, прво што ми падна на памет е какви ви се зимите. Се стресов од помислата:shake:
    @green.eyes убав одмор:sun:

Син ми кога беше бебе единствено се смируваше со " Nunca te olvidare" - Enrique Iglesias од некоја шпанска серија беше. А на "Немаш ни благодарам" од Тоше научи сам да станува во оградица од 7 месеци. Џабе детски песни . Е тоа до година и пол, после веќе стана дете:D
    Сега гледам тажно смајли сум ставила на вчерашниот пост, а баш бев расположенa утрото:?:. Вечерта веќе и не, после цел ден рибање по дома:bug:

На Annath, bittersweet, ozbilnazena и 7 други им се допаѓа ова.
  18. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083
    По викенд секогаш сум вреден а плус по пиво фест пуфф Чае шукарие

На Eli23 и anel им се допаѓа ова.
  19. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.543
    Допаѓања:
    108.695
    Дано ма, шо си згодна, кај ја носеше ти принцесита? Јас глеам цел форум збори за твоите слики и отварам, што да видам, стварно има за што да се збори :D

На Annath, Petar80 и vitamina им се допаѓа ова.
  20. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083
    Алооо има ли некој еј све поспани пасивни што Ви е бре девојки

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.