Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.716
    А ти сакаш утре, провинцијалците тогаш ли се будни? Очекувач лајкој за поддршка? :rofl:

Мешаниче сум јас, бабите ми се доселени од провинција, ете они се од оние што украле мажи на граѓанките. :rofl:

На Lejla8, simonka93, Annath и 7 други им се допаѓа ова.
  2. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    18.000
    Утре, оти рано станувам, патот од селово мое до метрополата е далечен, во мугри се будам.
    Ништо од карањето, те читав сега на темата. Се паметно си напишала. :handshake: Ама во пмс-ов некој од темата ќе го јаде. :rofl:

На fallenangel, Lejla8, simonka93 и 6 други им се допаѓа ова.
  3. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.716
    Јеиии не сме скар, има кој да ме бара во трета. :rofl: Сакам и јас некој трач да дознаам, вака само ронки од тортата.

Пмс ли е, што ли е, сакам нешто благо. :devil:

На Lejla8, simonka93, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.482
    Допаѓања:
    260.603
    Пробав да бидам дама, да заборавам, да продолжам.
    Ама не бива, ќе помине време, ќе се сетам пак и пак истиот гнев. Осеќам дека пак ми се крева притисокот.
    И да не мавам, и да не тепам, ама морам да и се извикам на личноста.
    Лоша е одмаздата, ама и болката која ми е нанесена е лоша и ме уништува.
    Имам потреба да вратам некако. И мислам само така ќе се смирам.
    Тоа нема да личи на мене, тоа не сум јас, ама пак доста ми е од газење, од премногу добрина.
    За жал некои работи не пројдуваат кај примитивни луѓе. За некои треба ќотек. Буквално.
    Кога ќе ти срушат се, ма има да маваш.
    Боксерска вреќа е одлична идеја, ама за вежбање. Џабе, гневот пак ќе стои.

На bittersweet, kuc, fallenangel и 17 други им се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.998
    Допаѓања:
    164.545
    http://www.boredpanda.com/girls-stop-abuse-boyfriends/
    Ох Џизс...
    Знам вакви у брак што се...
    Имам едни у околина што на муж и ако му стигне нотификација на мобилен од вајбер или фб, се труди да се контролира пред други ама почнува да гризе прсти и уста, не може очи да тргне од неговиот телефон.
    И низа глупости, ама он ги голта лагано, зошто она и нејзините го убедија дека неговите се лузери кои не го сакаат зошто не му купиле стан... жално и болно за гледање.
    Каква реалност живееме...
    Мислам дека во некои аспекти мажите се повеќе злоставувани од жените...

На kuc, Lejla8, CameliaMiller и 15 други им се допаѓа ова.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.998
    Допаѓања:
    164.545
    Нема да ти ја излечи душичката.
    Прашањето е кое ти е правото прашање во врска со ситуацијата. Никогаш не е тоа шо мислиш дека е и што изгледа на површината. Туку мач мор..

На fallenangel, Lejla8, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  7. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.228
    Допаѓања:
    25.843
    Е по голем малер од мене на светов нема. И конечно слободен ден од работа, си реков до кај ручек ќе ги збркам сите обврски и после ќе кулирам ,аха како да не,ко да незнам дека никогаш моите предвремени планови никогаш не се остваруваат. Одам до продавница (околу 25 мин. Оддалечена од дома) бркам работи и се брзам да ја земам керка ми од кај татко и. Кога ја видов косата ми се крена, нос и течи очи и плачат се жали грло ја боли, оф мори мајко, ај и велам одиме сируп за алергија да земеме, стигнавме таму го барам новчаникот ми го нема, и знаев дека го оставив во количката во продавницата ( трет пат го губам овој месец) ајт рикверц по новчаникот и цел пат се молам да е уште в количка и фала му на Бога го најдов. Цела радосна возам накај дома, на пола пат од нигде никаде почна цела предница од колата почна да чади и стрелката од температурата влезе во црвено, си реков упм се да фати, отворив хауба гледам едно црево експлодирано жешка пареа и вода прска антифриз си течи и знаев дека нема шанси да ме однеси до дома. Зедовме такси и си дојдовме дома. Скроз збркана заборавив на медицината за детето , ај уште едно излегување и купив медицина, и само што влегов дома цел ден во трчање и глупости го поминав. Е.ати денот слободен шо го чекав 5 дена да знаев ќе појдев на работа барем пари ќе земев.
    Ам сори за постов долг и не дека ви беше гајле за денот мој ама морав никаде да си ја олеснам душава.

На Lejla8, CameliaMiller, duffi и 8 други им се допаѓа ова.
  8. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.482
    Допаѓања:
    260.603
    Нема да ми ја излечи, ама ќе го извадам бесот и гневот од себе барем.

На Lejla8 и DVAANGELA им се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.998
    Допаѓања:
    164.545
    Дали сме нормални?!
    Не сме.
    Си бара грешка и ја рокнал свадба е голема... на канал 5 оди некоја емисија и пее... ПЕЕ!
    Втф?!?
    Е ова ме нервира страшно.
    Знае да ми се исељачи ептен некад. Кога кажувам по други не ми веруваат дека е ваков... мајка ми му ја има посветено некоја песна весељак и он ужива у тој статус.
    4 сабајле, четврток, свадба е голема... ах... го влече мијачкото уз охридското. Осеќам дека ако имаме син ќе биде музикант по свадби.
    Сега песна за кумот...
    Вака културен е и знае што музика сака и ужива кога си е нормално секојднево расположен, ама кога ќе го удрат тачките (среќа поретко)... многу сака свадби и свадбарска музика за приликата, по кафани да слуша староградска и да пее со музичарите, ќе го вклучат у некоја тајфа кај и да е, сите го знаат више...го удира у срце, нешо му се дешава или само сака да се жени, еве не знам.

Џулс, дојди степај го овој мојов, не мора да тепаш кај шо те нервираат. Ни лук јал, ни лук мирисал.

На kuc, Tajnaotrovna, Rebecca_R и 19 други им се допаѓа ова.
  10. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.696
    Допаѓања:
    153.554
    Дoбрo утрo!
    Oблaчнo и свежичкo зa мерак...ни Д oд дoжд вчерa тукa...прoдувa некoјa минутa,избркa oблaци и толку...

Не спиев мирнo....и сегa сум грoги...дoпивaм кaфе и заминувам....требa дa зaкaжеме зa oдмoр a aбер немаме...ќе трчaме вo пoследен мoмент ,знaм...

Имaме диви гулaби нa тaвaнoт ме пoлудувa звукoт кoј гo пуштаат...ете и измрчив oд сабајле!

На Peco, Tajnaotrovna, Mr. Right и 20 други им се допаѓа ова.
  11. Chantal

Chantal Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.387
    Допаѓања:
    8.808
    Добро утро :)
    Кафе спремно, мм спие уште, а јас мислам што да јадам.
    Синока со гости до касно, после се најадов и заспав. Гледам времето убаво, ми се прави нешто, ми се шета, ама тука чим е празник ништо не работи па ако се прошета низ град друго нема баш.
    А може и некој гости да ни дојдат ама уште не знаеме сигурно.
    За синоќешната тема во пмс бев неиздржлива, ама од кога се омажив некако се смирив изгледа, сега кога ке родам ке видиме како ќе биде ве читав дека тогаш станувало страшно.
    Тоа е сега за сега од мене народе, имајте убав ден.
    И повелете на кафе hqdefault.jpg

На Peco, Mr. Right, Lejla8 и 15 други им се допаѓа ова.
  12. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    @Lilit мајкати ептен песна му одбрала,како јас на мојов.Истата.Можам да замислам во каков севдах ја слуша:D

Уште ми одѕвонува во уши "не сакам гадинкаааааа":doh:Глумење лудило.После од гадинка не можам да го изнесам за накај дома(facepalm)
    Кафе раат сега и мозок на пасење.

На Tajnaotrovna, Rebecca_R, Mr. Right и 19 други им се допаѓа ова.
  13. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Му реков на мм да ми исече лубеница. Ко патлиџан салата ја насекол. Нема ред јадењето - се знае како се јаде лубенче. Имаш дел кон седината што е поблаг и дел кон кората што е помалку благ. Вака не знам што јадам.
    Ај да се бањам, па кафе да правам :)

На bittersweet, душленце, Peco и 21 други им се допаѓа ова.
  14. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.250
    Допаѓања:
    148.761
    Добро утро.
    Ама сум си го утнала кафето алал да ми е. Ич не сакам ретко кафе, ама па ни мн јако не сакам. Скроз утка џоа црнечка пот.

На Rebecca_R, Mr. Right, Lejla8 и 11 други им се допаѓа ова.
  15. Izdrzliv

Izdrzliv Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2016
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    3.077
    Добро утро
    Од машка страна за пмс..
    Некои се постојано во пмс и се многу хистерични и агресивни :)
    Некои пак како никогаш да немале пмс.
    Е сеа прашање за вас,нема ли некои седативи за смирување?
    Мора ли да се претрпуваат такви особи :)
    За нервозата пак шо да кажам...
    И таа е некогаш дел од секојдневието, ако ја оставаш во себе ќе се одрази на некој начин.. Како гром од ведро небо :)
    Ај сеа да шмркнам едно нес!

На Tajnaotrovna, Rebecca_R, Lejla8 и 11 други им се допаѓа ова.
  16. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    :hai::hai::hai:
    Добро утро од дома конечно на одмор , дома 17 дена (facepalm)
    Вчера на она невреме отидов да вежбам, влегувам во теретана и гледам само јас женско :muscle:, женските се исплашиле од дожд јас мака немам не може ни невреме да ме спречи да вежбам ;)сега нозите не ги осеќам како шатка одам|(
    Ме дрма страшно ПМС нервозна сум многу... како одат годиниве се повеќе ми се одразуваат овие денови страшно]:)
    Убав ден :hai:

На Peco, Tajnaotrovna, Rebecca_R и 20 други им се допаѓа ова.
  17. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.836
    Допаѓања:
    275.015
    Добро утро!

Јас на работа, малку киднав на пуш пауза.
    Некои пациенти значи :@:@:@

Стари не ме нервираат, ама млади, покондурени идиоти аууу:@

Јас имам четвртина провинцијалска крв :)

Храна од денес за утре може ако е некоја пита и сл.
    Јогурт не пијам ако некој веќе го отворил, макар сабајлево отвоеен да е.

На bittersweet, DVAANGELA, Tajnaotrovna и 16 други им се допаѓа ова.
  18. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.957
    Допаѓања:
    203.306
    Леле и на мојов, не знам што му беше од сабајле. Вчера го носевме на шишање, и супер беше сè, сабајлево кога стана, супер, кога дојде време за облекување почна да вика дека не сакал да оди во градинка оти ќе му кажувале дека бил шишан, а не сакал (facepalm) отиде некако, и во знак на револт облечен со тренерки и блуза на долги ракави, на ова жешково (facepalm) и ми кажа дека повеќе не сакал да се шиша. Ај оди разбери го што му се врти во глава. А ме секира, ко ослабен ми стои... дај Боже да е затоа што извишил, ама паничар непоправлив сум. Реков една крвна слика да му направиме во сабота, мм будала ме направи, децата сум ги боцкала од ќеф :x

Иначе си бев во полиција да го пријавам телефонот, па сега ако го најдат... супер. Ама не ми се верува дека ќе го најдат. Ама барем пробав да го лоцирам, пробав да ѕвонам, пишав порака дека ќе му дадам пари ако ми го врати :wasntme: а пред сè го исклучив бројот. И се помирив дека никогаш нема да го видам пак...

Четврток? Да... полесно се дише...

На bittersweet, Tajnaotrovna, Skorpija25 и 19 други им се допаѓа ова.
  19. Lianna Anna

Lianna Anna Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2017
    Пораки:
    2.547
    Допаѓања:
    20.227
    Поздрав феминки. Ве напнав вчера со крлежот и се убацив за прв пат во темава. Црвенилото се повлече и среќа среќа радост, нема последици. Еве сега уредно и со задоволство ве канам на кафе. Имајте убав ден.
    20170615_100904.jpg

На DVAANGELA, dunika, Peco и 18 други им се допаѓа ова.
  20. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.294
    Допаѓања:
    85.377
    image.jpg
    Убав ви ден не е лошо да имаше некој зрак повеќе но и со малку ќе се задоволиме .....
    На дете кога ќе му ветиш нешто исто ко во црква да си ветил станата е од 6 часот (facepalm) и си го чека изненадувањето ...можам да претпоставам колку ќе биде радосна :party: до покасно се читкаме :hai:

На bittersweet, DVAANGELA, dunika и 22 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.