Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Ne znaete kolku me raduvaat vashite poraki i tagovi zlatni moi :* So vas se raduvam ama so vas i taguvav sekoj mesec celi 2 godini. Biterke chim ja nasmeav madam Leti dobro e, kazi i koga ke se rodi bebche ke mu kazuvam za nejzinata nasmevka i radosta na negovoto postoenje ;) Za edna dada koja zivee preku barata i edni brlivi batkovci, ama i za site dadi i batkovci koi gi ima ovde i chii majki mi se golema podrshka :*

2. green.eyes

green.eyes Форумски идол

@AngelOfArh , мила, нека ти е со лесно, не можам ни да претпоставам каква е радоста после толку време :hug: :l: Уживај сега и чувај се :l::l::l::l:

Многу турбулентни денови бре :o Ова и лани вака не спопадна сите работи одеднаш, еве сега пак..... Не отидовме на одмор што не отидовме, излезе дека со причина се случил. Купивме стан денес!! Се се случи за нецели два дена....Од кога го видовме до денес кога го потпишавме договорот. Уште не можам да си поверувам што се случи :D Битно знам дека сега сме на сигурно и дека немаме веќе простор за грижи, полека ама сигурно ги редиме коцките :)

Не знам што се дава за стан, нека зема кој што сака, а со повеќе ќе се покажам кога ќе ги земеме клучевите :) Повелете :)

Bigest_champagne_tower.jpg

food_whiskey_lg.jpg

3. Eli23

Eli23 Форумски идол

Честитки, со убаво да си седите. Само радости да си дочекате во станот. :)

anel, tessie, Petar80 and 3 others like this.
  4. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Добра вечер друштво :hug:
    Откако претходниот викенд го поминав со правење зимница се чувствувам преморено и секое попладне си прилегнувам... Па откако ќе се расонам - околу 21ч, до 2 часот кревет не ми се гледа (facepalm)... Затоа деновиве со читање интересна книга ги поминувам...
    Романтика... Па за мене се романтични ситници кои ми го разубавуваат денот и ми мамат широка насмевка на лицето... На пример, кога мм онака спонтано, без никаков повод ќе ми ке ми го измасира вратот додека јас си куцкам на темава, или кога ќе ми донесе сладолед додека јас... си куцкам на темава... И секако кога ке ме изненади со некое шеткање - само ние двајцата :party:...
    Инаку не сакам романтики од типот запалени свеќи, вечера, тивка музика во спална :D... Изгледа стареам :D, па романтиките од младоста не ми се веќе „ин“ 8)...

Пуштив перална, па сега ќе правам ладно нес... И за мм секако...Ке го украсам со чоколаден прелив и шлакче... И јас да бидам малку романтична 8)...

hanan-cafe-sl9.jpg

@green.eyes честито стан... Со здравје, среќа и љубов да си уживате во Вашето ново домче :music: :d:...
    А за частовката - ептен си ја погодила... чаши, чаши, чаши... ќе има за сите на +/- 40 (y) ...
    @AngelOfArh со лесно мила :hug:... За оваа недела си шампион со убави вести :clap:...

Annath, Mrs.Bass, galapce and 15 others like this.
  5. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Убави вести пак...
    Со здравје новиот стан green eyes..убави мигови да ве следат во него..
    Јас пак со нервоза и кавга го дочекувам викендов...се видовме пет мин.со мм и одма се скасавме.смачено ми е веќе секоја работа што ттреба да се прави да се турка сосила...со остен да дупам да се забрза нешто и пак само јас сум крива..
    Некогаш ми иде усвет да фатам ама...

ozbilnazena, joy1, anel and 6 others like this.
  6. vitamina

vitamina Форумски идол

Добро вечер луѓе
    Претпоставувам дека уживате конечно под есенските и ладни денови..
    Јас добра, се е клише, со доза на голема носталгија..
    Ви посакувам љубов..многу љубов!

@green.eyes честит нека ви е новиот дом, здравје среќа љубов и успеси само да ви се редат во него... <3

galapce, ozbilnazena, anel and 6 others like this.
  7. Eli23

Eli23 Форумски идол

Мислам дека повеќето мажи се такви. Таков им е сојот. :?: Со секоја чест на исклучоците.
    Само живци дебели.

anel, tessie, Petar80 and 6 others like this.
  8. vitamina

vitamina Форумски идол

Се сложувам.
    Маж не се менува, сите се исти.
    Со двете раце потпишувам.

galapce, anel, tessie and 7 others like this.
  9. mareane

mareane Форумски идол

@WORRIED.BT Во 90% случаи жената е таа која ја поттурнува секоја работа оти ако оставиме на мажите маф ни е работата За се да ги подсетуваш ,туркаш,...знам познато ми е Е ко не си ја послушав една колешка од факултет ко велеше маж само вреден да е е битно а ние млади зелени тогаш и се смеевме

10. ninja35

ninja35 Форумски идол

цццц....феминистки....(facepalm)

galapce, imelda, Bozica1980 and 5 others like this.
  11. vitamina

vitamina Форумски идол

@mareane
    Кога си помлад бараш фраер некој незнам каков да бил ваков та онаков натокмисан скоцкан со шишката настрана..
    А потоа сваќаш уствари дека гадно си се заебал :rofl:

12. Peco

Peco Форумски идол

Кога мажот ќе каже дека ќе заврши некоја работа, тој тоа навистина ќе го направи. Не мора да го потсетувате на секои шест месеци :D

galapce, Golden, ozbilnazena and 8 others like this.
  13. mareane

mareane Форумски идол

Не само реалистки,еве Пецо штотуку потврди

Mrs.Bass, tessie, Petar80 and 2 others like this.
  14. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Е, ова е типично машко реагирање на вистината за машкиот пол 8)...
    Не, ние не бараме совршен маж :D... Доволно сме големи, па знаеме дека таков не постои... Но барем да не е илјадници километри од совршен...

savrseni_muskarci_3017.jpg

Annath, Mrs.Bass, galapce and 11 others like this.
  15. vitamina

vitamina Форумски идол

Хах би можела реферати и реферати да изнапишам за машкиот мозок, но ајде.

Кај машките можеш сешто да најдеш и воедно да добиеш но искреност никако и никогаш.

@Val-Dim зборував за младите години што бараш а потоа што сваќаш дека си избрал. :)

anel, tessie, Petar80 and 3 others like this.
  16. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Вреден е за вреден дури и отповеќе ама за дома последно ...
    Се кај нас може да почека...сама себе си имам здосадено од повторување...кога ќе почнам една работа сакам до крај да ја истераџм и завршам ама само јас изгледа...да е за пари ќе речам нема тоа е ..ама вака уште поголема ми е фрустрацијата и нервозата

galapce, bittersweet, joy1 and 8 others like this.
  17. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

_sp-smesne-slike (1).jpg

Тоа е тоа... На различни бранови должини ни „работат“ виугите во главата,,, Мислам дека за некои работи никогаш неможат целосно да не разберат!!!

green.eyes, anel, Petar80 and 7 others like this.
  18. lunicka

lunicka Форумски идол

Мојов ни знае романтика ниту се труди.Покрај таков неромантичар и јас заборавив на романтика.Затупев.
    А за работење по дома дури бев платежноспособна сама си викав и плаќав мајстори.Не од друго туку од тоа што здосадува да верглаш со месеци нешто.Сега искрено не правам ни поправам зашто и немам некоја силна потреба а и се плашам да предложам нешто знаејќи го.А за тоа дека сме требале на време да гледаме, гледав јас и дури бевме во врска одвај чекаше да спомнам работа сам организираше се.Откако го кажавме фаталното да... се промени сега мува не го лази.
    Секоја чест на вредните мажи јас едноставно не сум среќлика за таа работа.Се мора да туркаш молиш, за да се оствари нешто што сакаш.

19. artemidis

artemidis Популарен член

Е доста беше секоја тема да ја пропуштам барем за честитки да се јавам :)
    @AngelOfArh прво тебе да ти ја честитам новоста, се изнамачи, ама се исплатеше. Си доби најубав роденденски подарок (п.с. среќен роденден со задоцнување). Само со лесно да ја поминеш бременоста и живо и здраво да се роди. Само да знаеш јас навивам за женско, да има што да брка дечково мој :wasntme:
    @green.eyes Честитки за станот, само среќа и убави мигови во него. И еден куп дечиња да си изродите. Од искуство да ти кажам кога ќе купиш стан ништо не треба да частиш. Сите пари ќе отидат за станот, па ќе се чудиш со што да частиш :lol:
    А кога сме кај темата да зборам за романтики или подобро не. Не за друго, туку стварно нема што да кажам :D заборавив што беше тоа :D

Annath, galapce, green.eyes and 8 others like this.
  20. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

@AngelOfArh moze ne pisuvam vo temata podrska aima redovno ve citam so dobramisla velat kaj nas zavlecij ai kuklata ovoj mesec so tebe
    @green.eyes so sreka neka vi e stanceto
    p.s izvinete za latinicata se nadevam nema da se luti rein ama kazuvajte care neke da mi menuva od EN na MK podrska

Annath, galapce, green.eyes and 5 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.