Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Добро утро девојки, момци

5408813270_101efd2f4f_o.jpg
    tumblr_mex8up69eX1qfyhhko1_400.jpg
    Доручек и кафе сервирани на убава локација, уживајте во погледот. Си имам список на места што сакам да го посетам до крајот на животот. И ова е едно од нив.:)

@green.eyes , честитки за станот, да си поминете во него прекрасни семејни моменти:inlove:

@Bozica1980 , имаш право да бидеш горда сестра, успехот што сам ќе си го оствариш без некој да те подтурне, со ништо не се мери. Честитки за брат ти:)

@Cuci81 , не се сите луѓе исти. И јас премногу се оптоварувсм со ситници и на се однапред мислам , ама често пати сум увидела дека е беспотребно. Кумовите би требало да го облечат детето во црква. За помалото нели? Претпоставувам како и за првото би постапиле..
    Мм често знае да ми каже " Ќе се заврши работата и без да ја мислиш толку". Ќе се заврши ама како? Жени ...некогаш навистина премногу размислуваме.|(
    @toogood ..можеш да ја ставиш книгата во темата
    http://forum.femina.mk/threads/Размена-на-книги-во-ПДФ-формат.24501/
    Ех, едвај напишав од тел:D

Ај дури не е доцна да допишам
    @galapce честито крштевка на синчето, здравје и само на убавини да се радувате:)

Последна измена: 15 септември 2015
    На Annath, green.eyes, Peco и 15 други им се допаѓа ова.
  2. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2015
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    3.830
    Па за првото пример рекоа да си одбереме ние чевли, не за друго оти бројот да му го погодиме. За ова ништо. Првото ми го облекоа во шушкавец панталони во август месец и два броја поголеми. Може уште му се фаќаат. Сестра ми ми рече поубаво беше облечен пред крштевката.
    Може ќе речете толку имале толку дале. Не е тоа. Според попот само свеќи и крпа треба од кумот. Јас ќе си го облечам, ама нека кажат. Јас ако ги прашам ќе се навредат. Туку што ви објаснувам, тие на нивното уште месо му немаат дадено да проба оти многу било скапо (не дека немаат). Абе јас нема да јадам на дете ќе му овозможам.
    @galapce честито крштевка на син ти. Не не покани ама ако. Ај за свадба ќе не поканиш.
    @Bozica1980 честито и на брат ти.

На Annath, ozbilnazena, bittersweet и 9 други им се допаѓа ова.
  3. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    Добро утро женски.Cuci81само можам да ти кажам да не се оптоваруваш многу ти спремај си се од твоја страна, кумовите мора да го облечат детето во црква, јас да сум ке и се јавам и ке ја прашам што мислат да го облекуваат малото да не треба да си доземам нешто и ич не се замарај.Галапче нека му е вечно името на бебушот голем да расте и само здравје, среќа и безгрижно детство да го прати во животот:hug::hug:

На ozbilnazena, bittersweet, Petar80 и 7 други им се допаѓа ова.
  4. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    Тогаш земиси твиј алишта и ич не се нервирај секаков народ има на земјава за жал

На Petar80 и Cuci81 им се допаѓа ова.
  5. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    Се извинувам Анел одговорот беше за Цуци81

На anel и Cuci81 им се допаѓа ова.
  6. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2015
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    3.830
    Па веќе и си поткупив и ќе си ги земам во црква, ако не го облечат јас во моите ќе го облечам. Само уште чевли ми останаа.

На Petar80, vitamina, kukla21 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    ^И нашите беа такви. Сред зима го облекоа во памична маичка без боди, ни бенкичка од доле. Не знам како не се потрудат барем тоа што ќе му го облечат во црква да биде убаво, друго и не мора. Ама ајде, срамот е нивни. Јас дури и цела прослава во ресторан си помина додека не забележав дека детето ми е слабо облечено.

На Petar80, Esmeralda-MD, vitamina и 4 други им се допаѓа ова.
  8. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    Така е најдобро, нема потреба да ја прашуваш, ке видиш во црква како ке биде, па на крај краева и да донесе нека го облече во црква со нејзините алишта па покасно во ресторан ке си го пресоблечеш

На Petar80, vitamina, Eli23 и 2 други им се допаѓа ова.
  9. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    @galapce како преку канализација?! А бе ќе се убијам!! Сега и фирма ќе викам за дератизација! Ништо немаше јадено ни на маса ни тоа што намерно го оставивме ноќеска. На работа имавме и одма се гледаше дека има - измет имаше насекаде и се што имаше по маси оставено го јадеше.

На DVAANGELA му/ѝ се допаѓа ова.
  10. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Кукла кај мајка ми еднаш фатија глушец без да забележат измет. Ама голема куќа, си се шетал по таван и подруми. Се хранел од отпадоци од канта за ѓубре. Си најдоа дупени коски од овошје во плакарите подоцна. Викни си некој да дезинфицира.

На Petar80, galapce и DVAANGELA им се допаѓа ова.
  11. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    Кукле да не те плашам ама одат низ цевките од канализацијата, нема да веруваш кај моите дома на 3 спрат живеат им влезе стаорец низ канализацијата абе што штета им направи тоа беше страшно не мошевме да верувам. Јас го видов со свој очи , се виде дека од кај сифонот во вецето се пикнал и тоа го затвориа со јак силикон да не може да го отвори и една дезуинфекција направиа после тоа, и од токаш не се појави пак

На Eli23, kukla21 и anel им се допаѓа ова.
  12. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.842
    Допаѓања:
    122.763
    Јутро!!! Ја денеска некако сум расположена а не знам ни сама зашто. Од сабајле си ја пеам песнава . Не можам од глава да ја извадам :) Бујрун на кафе.

На Annath, Peco, toogood и 7 други им се допаѓа ова.
  13. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739

Ѓубре фрлам по 5 пати на ден. Јас сум параноја што чисти дома со 98% алкохол. Ова го доживувам како трагедија! Викнав фирма за дератизација. А постојат фирми за дезинфекција?!

На WORRIED.BT, Petar80, vitamina и 3 други им се допаѓа ова.
  14. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Викнаа фирма за дезинфекција?

На Petar80 и DVAANGELA им се допаѓа ова.
  15. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.607
    Допаѓања:
    108.884
    Да Кукле, така и се викаат, Дезинфекција и Дератизација. Лани го јадев овој филм, со стаорци огромни во купатило :(

16. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.358
    Кукла ти ја знам маката. Добро што сте викнале фирма, би требало тие да најдат одговор на тоа од каде ви влегле глувци, оти додека има отвор, џабе ќе ловиш и ќе се трауматизираш со стапици и лепаци, пак ќе си влегуваат и доколку ги заловите тие што веќе нашле пат. Јадење ништо на отворено. Пакувај во пластики со капаци па тогаш во висачи, макар и тоа знаат да изгризаат ако се упорни. Се што складираш на подолго завиткај неколку пати во фолија, не го сакаат вкусот на метал. Чисти со хлор, барем каде дозволува материјалот, не го сакаат мирисот.

И она како се викаше што се става во шифоњери за од пеперутки, и тоа ги одбива.

На Petar80 и DVAANGELA им се допаѓа ова.
  17. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.523
    Допаѓања:
    288.811
    Морген:coffee:

Свеки дури петок пак ќе иде, па ќе ве дружам деновиве^_^.
    Стандард го шетам бебуш со креветчето низ собиве . Трпезаријата е на ред сега додека јас го пијам кафето.

Многу дешавки нема у животов мој моментално. Уште неколку недели ќе бидеме дома сами, после се надеваме мојов од дома ќе работи или барем нема да мора да ноќева далеку од нас.
    Арно мајка му иде, со некој маубет да си поправам и да ме развози по дуќани и супермаркети:?:.
    Па и врти сучи се за нејзе си правам муабет. Така е кога друг човек ретко гледам.

Леле колку очајно звучи ова :rofl:.

На Annath, Sky-butterfly, tessie и 16 други им се допаѓа ова.
  18. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    Да Кукле викнаа тие се фирми кои вршат и Дезинфекција и дератизација две ви едно

19. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.607
    Допаѓања:
    108.884
    Кога ти фатил скајпот пајажина :P

За Дана беше ова :lol:

На tessie и danichap им се допаѓа ова.
  20. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083
    Е да Дано ако ти фатил пајажина значи треб ада го подзачистиш, или пак велат пајак-пари хаха ПОздрав до сите

На DVAANGELA му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.