Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    Добро утро, не сум на работа,нема дома деца, немам обврски а пред пола саат се разбудив и не ми се спие! Е нема станување, ќе лежам и џаболебарам до 10!
    Хепи сум, ќе си ги видам дечињата денес! Едвај чекам да си ги гушнам...

На Annath, Peco, Lejla8 и 17 други им се допаѓа ова.
  2. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Мoрнинг.
    Вчерa рекoв пaлaчинки ќе прaвaм денес зa пoјaдoк и ете гo мaлoтo уште вo 7:00 нa врaтa. -Спиеш? -Уште спиеш? -А сегa? Пaлaчинки нaпрaвени, јaс сo кaфе пред мене се мислaм штo сo денoв. Ту ду листaвa прaзнa, вo превoд прaви штo сaкaш a мене ниту ми се седи дoмa ниту излегувa. Нa врaтa нaдвoрешнa дa си зaстaнaм aкo не?

На sweet-cherry, mal.ecka, Annath и 28 други им се допаѓа ова.
  3. mira.mira

mira.mira Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2016
    Пораки:
    1.079
    Допаѓања:
    7.358
    Dobro utro
    Mashini spruzeni i kujna izglancana.Kafe sfareno.
    Ja u mrchatorska faza. Vo poslednava nedela tolerancijata mi e nula.Pochnav da si kazuvam se sto mi prechi. Ne mi se dopagja odnosot na bliskite kon mene.Dusha davam za site a site naucheni na tintranje i nikoj mene ne me tintra. Se potsetuvam koga nekoj mi rekol te sakam? Ne se sekavam. Zboram za majka dete, mm, brat , tetka itn. Zgora na toa mm mi vika fati si nekoj da te laze i ke ti kazuva sekoj den. ....Ich ne mi bese smeshno.
    Se prashuvam kolku se potrebni tie zborovi na neznost i ljubov vo sekojdnevniot zivot? Mozebi ne se najbitni no go razubavuvaat denot i te razneznuvaat. Isto vazi i za nenamernite dopiri gushki itn.Kuce da imas pa ke mu tepkash kolku e ubavo milo....a ne pa chovek koj te pere ti gotvi, ide i po tebe raskreva i ti ugoduva. Zar e teshko da se kaze ubav zbor , da se nasmee, da se gushne? Zar nikomu ne mu doshlo da mi rece, a mu doagja da baraat i baraat od mal mozok zelbi , pari, rucheci i sve sto ke im tekne...
    Ubav vikend !

Последна измена: 24 јуни 2017
    На Annath, lunicka, Lejla8 и 22 други им се допаѓа ова.
  4. Lianna Anna

Lianna Anna Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2017
    Пораки:
    2.535
    Допаѓања:
    20.110
    Добро утро. Кафе испиено. Второ правам. Повелете. :) За сите, по избор. :)
    c5803efb12da082a19f80b4b84dfd5c6.jpg
    На темите.
    To do листа секогаш имам. Да немам, ќе бидам изгубена во свемирот. :rofl: Пол не би сменила никогаш. Убаво ми е вака. :)
    Незаборавни ноќи имам многу, навистина не знам што да издвојам. А искрено сега, не ми се раскажува. |-) Јас не сум ниту многу отворена, а ниту спротивното. Онака, онолку колку што треба. Комуникативна сум, но не си го изнесувам целиот живот пред секого. :!: Гледам на луѓето со резерва. Сум се разочарала неколку пати од драги личности. Па кога ќе изгориш на лончето, ќе дуваш и на капачето. Што значи, не верувам во се што ќе кажат.
    И така.

На Annath, Viktorijaaa5, green.eyes и 16 други им се допаѓа ова.
  5. LBC

LBC Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2017
    Пораки:
    381
    Допаѓања:
    4.312
    Ај добро утро.
    Шетав дете уште во 7, сега гледам посвежо е неголи пред 2 саати.
    Таман заспа и еве некој буши во зградава. Мразам згради. Не можам да е навикнам па макар и 100 години живеела во зграда.
    Околу темите...ту ду му правам само на мм. Јас си памтам :D
    Маж би била само на 2-3 дена колку да ти исплескам оние што ми пресекле пат у вожња, оние што ми се пуштиле а биле женети, оние што тепаат жени.... очигледно би потраало поише од 2-3 дена :D
    Незаборавна ноќ...ех да била една...имав интересна младост хахаха.
    Затворена сум. Малце и асоцијална. Производ на незаборавните ноќи е тоа хахахах. Се зезам. Производ на извитопереното општество е тоа. Но ок ми е и вака.
    Вие што прајте?

На Annath, Peco, Lejla8 и 22 други им се допаѓа ова.
  6. Chantal

Chantal Популарен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2017
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    8.687
    Добро утро :)
    Некој малер ме тера утрово. Уште во кревет решив дека ке доручкувам лебче, путерче и мармалатче. Ама станувам единствениот леб дома е со сол и ким. Промена на план. Варам кафе и ми текна млеко и бисквити ке јадам отварам фрижидер гледам нема млеко ( уствари има козјо ама незнам дали ке можам тоа мм го пие). Тоа е сабота ни е ден за пазарење се потрошиле некој работи. Решив дека после ке јадам да стане мм прво. Несакам да го будам се премори неделава.
    За темата to do листа правам само за продавница и пред пат да не заборавам нешто. Машко не би сакала да бидам ни еден ден. А на незаборавна ноќ има доста од младоста, има и такви денови .
    Убав ден на сите :)

На Annath, Lejla8, CameliaMiller и 19 други им се допаѓа ова.
  7. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.522
    Допаѓања:
    174.001
    Dobro utro.
    Vo vrska so to do listata...
    Jas si teram se po spisok...aha...se i site po spisok....dosta premolcuvav,dosta im trepkav na site....ne be brat,plesni im go na site vo oci.
    Taka da,da,po spisok teram.

На Annath, Lejla8, CameliaMiller и 13 други им се допаѓа ова.
  8. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.853
    Луѓе,жешко е.
    Денес неодиме на плажа.Кога на вода е пекол,на бетон којзнае како е.Плус за викенд плаживе се крпа до крпа:@.
    Дворов е толку содржаен,што и немора да киснам пред морето.Се рекло на одмор,па морало на плажа да се оди.
    Ма уживам8)

Интернет,тивка музика,пивце и двајцава до мене..
    Повеќе од доволно.

На kankus, sweet-cherry, mal.ecka и 30 други им се допаѓа ова.
  9. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.190
    Допаѓања:
    84.073
    Добро ви утро .....печи и жежи уште од сабајле ама ако нели лето е и топло бравме само кукавме ни студе
    Околу темите ..ту ду мене не ми треба се памтам ама на мм и сто направи му џабе .
    Пол не би сменила никогогаш ...А, незаборавна ноќ...беше една ....не но да се присетам на една..:?: не е лошо Не сум затворен тип што мислам тоа кажувам е сега не можеш 100% пред секого :shake:
    Кафе готово уште некој сок да исцедам и да седнам ...како од копање да дојдов:rofl:
    Убав ден :sun: !!!

На Annath, Peco, Lejla8 и 19 други им се допаѓа ова.
  10. Arendelle

Arendelle Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2017
    Пораки:
    444
    Допаѓања:
    7.405
    Добро утро! Напорен ден ќе биде уште по утрото се познава. Од шест будни, доручек спремав, а омлет со шопска. Децата лом направија, измив садови, а џогирање, а ѓубре фрлив.. Ништо од езеро ладно време. Викендот ќе се сведе на дремење дома и акање по маркети. Треба список за набавки. Ќерката од вчера клиника за во маркет, прва е за одење.
    Пол не би сменила, а тешко се доверувам и општо не верувам многу на луѓето, се муабетам де ама ништо интимно. Поздрав

На Annath, Lejla8, CameliaMiller и 10 други им се допаѓа ова.
  11. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.494
    Допаѓања:
    97.044
    Добро утро лепотици:hai:.

Се мислам - а да станам, а да не станам од креветов. Не знам што би било попаметно:D. Ама мајка се врати од пазар, свежи овошки има, па се си мислам оти ќе станам:lol:. Денов пекол а треба и да се работЕ:|.

Ту ду листи правам кога - како. Најчесто не, бидејќи скоро никогаш немам правено, па немам ни навика. Освен за во маркет, па запишувам во телефон за да не туфкам по дома после:D. Прилично сум организирана, па досега не сум почувствувала потреба од истата. Сиччко ф ред си е и без ниХ:rofl:.

Незаборавна ноќ не можам да се сетам во моментов, мозок уште ми спие:$.

Пред други не се отварам. Поарно да, ама последниве неколку години како стареам и како искуството расте, држам језик за зубе, оти ми се покажало дека така е најдобро.

Пол би сменила... на ден, на повеќе, а понекогаш кога ми е преку глава од се, посакувам да го сменам и засекогаш:envy:.

@bittersweet фала што ме мислиш:hug:. Подобра сум. Пијам Цитерал и Спазмекс, немам болки сега и не сум секоја втора минута на шолја:tmi::D.

На sweet-cherry, Annath, Lejla8 и 18 други им се допаѓа ова.
  12. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.522
    Допаѓања:
    174.001
    Zencinja....kako da mu presmetam bodovna sostojba na sinko za na faks?
    Me bunat tija percentili.

На Lejla8 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.745
    Допаѓања:
    145.185
    http://pees.feit.ukim.edu.mk/kalkulator-upisi.php
    Тоа како за орентација,секој факс своја политика тера.

На Lejla8, Rebecca_R, Sunshine_1979 и 2 други им се допаѓа ова.
  14. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    @referentka oд сликaтa штo јa стaви, пoкрaј Рефче кoјa е :*:нa сликaтa, ме бендисa и двoрoт.
    Зaпиши лoкaцијa, име нa вилa, кoнтaкт oд гaздaтa или aгенцијa ИЛИ пa викни некoгaш нa oдмoр.
    И јaс не сaкaм плaжa и лежење кaкo мoрж. Сaкaм сенкa и удoбнo стoлче.
    Дoбaр ден.
    Бев нa кaфе. Врие aсфaлтoт.
    Пo дoмa спaстренo се, oбврски немaм.
    Штo ќе се прaви сo денoв, не знaм.
    :hai:

На PUPICA, Annath, Peco и 15 други им се допаѓа ова.
  15. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.916
    Допаѓања:
    272.701
    Незнам и јас што со денов.
    Рано станавме,па сега денов уште подолг ми изгледа.Од топлово нит се оди некаде нит се работи,а богами и не готвам,денес ќе се пржат јајца и колбаси за ручек....

На Annath, Peco, Lejla8 и 14 други им се допаѓа ова.
  16. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.165
    Допаѓања:
    259.357
    Јас вчера колбасите ги искористив пире побара големиов денес, стекот од мене. Бевме на пазар, се искаравме од сабајле за глупости сеа арни сме. И кафе пиевме.
    Сакам вили со убав двор и забава за деца. Сакам да се бањам а ич да се сончам. Таков одмор ќе барам.
    Викаат ќе заврне, ај може ќе разлади.

На PUPICA, Annath, Peco и 19 други им се допаѓа ова.
  17. Ano

Ano Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2016
    Пораки:
    9.061
    Допаѓања:
    40.409
    Добро утро, добар ден.
    И јас не сакам печење на плажа. Ама имаме купено најудобни столчиња за на плажа, со добар чадор и седнувам и читам книги без престан. Само влагам во вода да се разладам и продолжувам. Најдобра инвестиција ни се столчињата. Ама ова една недела. Повеќе не. Затоа одморите последниве години ни беа комбинирани - планина и море или море и шетање.
    Денов денес ми е “не ми се мрда“
    Дополнително што мм уште сабајле ме изнервира и уште не можам да се оправам.
    Битно он кејфот си го направи, а сега е - друг пат нема вака. Ама џабе кога ми го крена притисокот уште во 7. :@

На Annath, Peco, Lejla8 и 17 други им се допаѓа ова.
  18. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.936
    Допаѓања:
    48.111
    Добро утро
    Да се пофалам капарисав венчаница, ми се тргна од глава:sweat:
    Поручеква ќе тргнам по охридскиве плажи да го пополнам денов, а ич не сакам капање и сонце, голем е денов дома досадно не се доседува.
    Убав викенд на сите

На sweet-cherry, mal.ecka, Annath и 27 други им се допаѓа ова.
  19. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.982
    Допаѓања:
    59.651
    Добар дан☺
    Јас луѓе едвај глава кревам како жи се спие тоа едно чудо а 11 саати спиев сеа да легнам готова сум,да не бев втора смена ќе си спиев.
    Ние со мм добро два дена сме мирни не се караме иначе завчера ќе се потепавме.
    Немам апарат за притисок да видам дал немие низпк што мие вака.

На mal.ecka, PUPICA, Annath и 10 други им се допаѓа ова.
  20. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.546
    Morning:coffee:
    Уште неколку саати па да го начнам викендов.
    Кога ве читам за топлото врела вода ме облева и си велам кути бар куртулив.
    Кај нас е супер ладовина.
    Ќе се оди после некаде (poolparty)

На PUPICA, Annath, Lejla8 и 17 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.