Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.269
    Ехеее. Сaмo уште дa пoчнaм дa месaм. :rofl:

На Lejla8, Annath, CameliaMiller и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.366
    Една не се погоди домаќинка да сваре кафе.
    Ставам јас и бегам, на неколку дена :toivo:

b815f89d19a73c5306a14ceeb7cc57ca.jpg

На Lejla8, Mr. Right, dunika и 17 други им се допаѓа ова.
  3. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.811
    Допаѓања:
    325.418
    На Lejla8, Mr. Right, Sesil и 12 други им се допаѓа ова.
  4. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.190
    Допаѓања:
    84.072
    image.jpg
    Силно светнал ден ...на повидок уште еден прекрасен :sun: Добро ви утро !!!
    Пијам кафе уз фемина и да се спремам за на работа :coffee: Дете станато пред мене се спремала ќе оди по сведителство ,а сведителства закажани во 9 (facepalm) возбуда ...ќе падни честење попладне и заслужено секој труд мора да се награди :nod:
    Убав ви ден!!! @joy1 добро си сетила не ќе да се комшиите :lol:

На marama, Lejla8, Skorpija25 и 26 други им се допаѓа ова.
  5. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.732
    Допаѓања:
    149.839
    Кај го осети бе у Гостивар ти :) . Имало у Ох преку ден и 3.7 ама не се осети навака. Имаш ти нешто со земјотресиве.
    Луѓе бе у 2:30 сабајле баници ова она лелеј среќа што спиев.
    Штикли ретко носам, на свадба или мала штикла или балетанки ама соблакање боса ни у лудило колку сака нела боли ќе си поседам поарно.
    Јас не можам со речиси никој за мафе да зборам, шо знам интимни односи си се интимни. Во друштво некогаш на зезање нешто онака малку може ама детали раскажување не.
    Ај да не ја утнам автобуската ионака каснам веке 13м

На marama, Lejla8, Ano и 19 други им се допаѓа ова.
  6. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Се зачлени на:
    4 мај 2017
    Пораки:
    2.365
    Допаѓања:
    73.097
    Добро утро на сите, батерии полни, Охрид е мојот спас. Секогаш викам да можеме со мм да се прешалтаме во Охрид со раб места се селам и ич не му ја мислам. Детево се изнаужива, јас си добив на поклон 4 кг охридски цреши, вчера од дрво скинати, сега треба да мислам што да им правам. За муабетот на ќерката на @joy1 само ќе кажам дека од свое искуство знам колку е најубаво чувството на цел свет да посвоиш дете и колку само е точно тоа дека во тој момент анѓел внесуваш во домот. Од моментот кога ѕверката ми легна на кревет до ден денешен ( 2 години) се што не сум се осмелила ни сонувам дека ќе ми се оствари само ми дошло.
    Ај сега да се пожалам, другаркава ми пратила слики од плажа и се гледам ауууу сум се опуштила, се осеќам дебело ;( и баш пред летово. Ај сега не можам ни на диета ни на вежбање од бременоста и ич не си се сакам ваква

На marama, Lejla8, Skorpija25 и 28 други им се допаѓа ова.
  7. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.759
    Допаѓања:
    172.994

Бидејќи отсекогаш сум те сметала за фер и коректен член, следен пат кога планираш да ме спомнеш, фер е да ме тагнеш:hai:

Јас се извинив, 2 пати и тоа..
    А грешката и не беше некоја грешка за извинување, едноставно беше пост без смајлиња на кои сте навикнати да ги ставам во темава :)
    И постот стои.

Од вакви мајмунлаци темава ептен отиде кај што не треба.

Ај сеа позз и имајте убав ден:hai:

На Lejla8, Annath, Tajnaotrovna и 5 други им се допаѓа ова.
  8. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.811
    Допаѓања:
    325.418
    да беше ти ке те тагнев
    чинам имаш и колешка таму така да не скокај пред време

На Lejla8, Mr. Right, CameliaMiller и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.263
    Допаѓања:
    157.655
    Ебати сабајлето почнато од муабети, абе на тој синот, епа таму е, кажуваше да се спремаме за голем земјотрес или Охридско или Скопско, ама Скопско повеќе, зошто тензијата ради земјотресите доле создава притисок на наборот на Скопската плоча. Е ќе бил силен!

Е на здравје. Замислете ми ја фацата, напнатоста и мислата дека никад веќе нема да влезам внатре.
    Многу се нервирам од вакви муабети, а јас слушам и као не слушам, а ако не дослушам го напнувам ушето.

Џаст грејт....

На marama, Lejla8, dunika и 12 други им се допаѓа ова.
  10. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.092
    Допаѓања:
    135.085
    Добро утро.
    Да се пријават сите што се на работа, чунки од наши пари леб јадете, да видиме дали 8 саати работите ефективно или треба на плата да се намали. Џаст сеинг, да и олениме на црешнана што бележи у тефтерот, од вчера никаде ја нема... Се загрижив... Едно извинување ќе ја издигне над ситуацијата а вака е дамка за сите што ја поддржуваат, за неа да не зборувам... Али невидлива круна е у прашање.
    Како и да е одлуката е да ме игнорираат, а при секоја навреда кон мене да се поддржат меѓусебно и да се потапшаат по рамо, ко ајде убаво и рече, ти беше у право, не си плачи...Која поттикнува и други да се плашат што да пишат оти некој кој нема што да прави у живот си бележи за туѓите...
    Ко нема маж у кука да згрми и да рече модератор треба да поштуе правила...па после у други форуми ќе го озборуваат...АЈ Петар не дава да се спомне друг форум, па ќе прекинам.
    Јас уште на годишен одмор, ако е потребно и решение ќе доставам... Уште 2 дена имам, за евинденцијата де да пополните...

Пијам кафе, појадов наполитанки (срамота), а малата беснее наоколу и цело време вика, мама тата баба бабун мема пепа.... од како е станата нема пауза :) Уште си потплакувам кога излегувам за на работа и ја слушам како плаче по мене...А после трчам до дома да ја гушнам.

Радика намалиле цените малце се мислам за викенд таму, ама па и Банско со тоа цените па ме лажат...

Иначе земјотресиве и мене ме загрижија а далеку сум. После оној од 5.2 се преселив, немаше шанса со мало дете да останам на толку високо. Ај јас и мм сме проживеале, ама детево...

На marama, Lejla8, mal.ecka и 18 други им се допаѓа ова.
  11. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.204
    Допаѓања:
    148.432
    Морнииинг.
    Само за јадење да се зборело еееј, Витаминка ни влезе со баница, Правиот со баклава и се решивме. Уште некој да послужеше нешто за пиење. :D
    Денов ќе биде пеколштина или планира да не олабави малку? :)
    Кафе точка ком точка мк.

На Lejla8, kuc, Mr. Right и 14 други им се допаѓа ова.
  12. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Отварам фејсбук по сабајлево и секој втор пост е со храна. Или ме саботираат или денеска сум посебно нешто кревка на темата. :D Ќе гризнам некого,осеќам.
    Косава со обичниот шампон :makeup: ....личи на коса, побогу.
    Оти никој не ми кажа дека тоа што изгледа ужасно е меѓудругото, ради медицински шампони, гаддемит.
    Одма се осеќам ко друг човек. Т.е јас, од пред пола година и повеќе:rofl: Ајм алајв, ајм алајв. ]:)

На marama, Lejla8, Skorpija25 и 16 други им се допаѓа ова.
  13. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.092
    Допаѓања:
    135.085
    Нека предвидуваат земјотреси Дуле гледачот за предвидување земјотрес 1 година си лежеше у затвор.

На Lejla8, M&M, kuc и 9 други им се допаѓа ова.
  14. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.224
    Допаѓања:
    56.911
    А како да се спремаме за голем земјотрес? :D

Вчера овде 3-4 пати се лулавме, ама не беше ништо страшно. Помислата дека се предвесници на голем, е богами страшна.
    Мислам имаше изјава некоја по порталиве од "експерт" - или ќе престанат малите, или ќе има еден голем. :@
    Е***е будалите.

Добро утро.

@EuHenIa, гарант си прекрасна. Си се опуштила? А што треба во бременост, да се стегнеш? Има да си се сакаш таква најубава, па што сака нека биде. Ќе има време за стегање. Период што си го чекала долго време, немој да си го расипуваш со такви мисли. Баш сега си најубава.

Кај мене ново - најдов еден фустан што е толку совршен, толку ЈА, што си реков океј бре, ќе се мажам. :D
    ... Мислам дека ќе нема бројче.

На marama, Lejla8, Skorpija25 и 19 други им се допаѓа ова.
  15. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.204
    Допаѓања:
    148.432
    Што користеше од медицински и зашто? Си имам мака со скалпот па дали ќе ми најдеш чаре може и мене. :D
    @Cka кога ти прозборе малата? Кога отприлика почнуваат да кажуваат по некое зборче? :)
    Се надевам и мојов алапача ќе биде. 7 месеци е, ама уште нема ништо кажано, само НЕ му се испушта ама не верувам дека знае што кажува...

На Lejla8, WORRIED.BT, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  16. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Да ми кажуваше некој дека @Cka толку ќе се замара со некоја членка немаше да верувам. Од секогаш си ми била кул лик, не те разбирам зошто сега вака.

Добро утро :whew:

На marama, Lejla8, mal.ecka и 23 други им се допаѓа ова.
  17. Jean-Baptiste

Jean-Baptiste Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    354
    Допаѓања:
    2.868
    Зар имаш апетит на ова топло време?

На Lejla8, Tajnaotrovna и N.2106 им се допаѓа ова.
  18. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.080
    Добро утро и убав ден дечки. денес убав и топол ден повторно.Кафенце си пиуцкам и баклавичка донесена од колеги од муслиманска веросиповед и нека им е среќен празникот на сите кој си слават.

На marama, Lejla8, Peco и 17 други им се допаѓа ова.
  19. LBC

LBC Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2017
    Пораки:
    381
    Допаѓања:
    4.312
    Добро утро.
    Прва дремка на репертоар , а мене ми се спие ми се плаче искрено. Не знам зашо не легнав со него...
    @Cka за Радика хотелот ако збориш , нема да се зезнеш. Преубаво е. Јас неколку години по ред одам во октомври 9имаат тогаш некој убав попуст од дваесинешо еу од ноќ) и искрено супер е. Очекувај само многу од Косово дека има. џст ту ноу.
    иначе ветив палачинки нели....

На marama, Lejla8, N.2106 и 13 други им се допаѓа ова.
  20. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.092
    Допаѓања:
    135.085
    На 8 кажа тата, ама нели свртена кон татко и дека го знае значењето. Претходбо викаше мама баба ама само онака безвеза. Од 10 месеци почна повеќе и сега на 15 не запира. Има скоро 20 зборчиња кои и ги разбираме а уште толку кои врска неаме што се и плачки има кога не се разбираме. Не е трпелива ко мене :)

Сања, не е членка обична, модератор е. Си поштуам правила, мразам кога оној кој ги спроведува не ги поштува. Не знам со колку се имам скарано членови на форумов, и ич не сум се замрала оти било војна на мислења, сега надреден се изживува со цела група со него. Тоа би се викало мобинг да одеше цреша на работа ќе знаеше. Плус прави проблем на цела тема и форум со мерењето кој пишува на форум додека е на работа. Ама нели, и се може да брка членови...

ЕДИТ ЛБЦ знам, сум била неколку пати у Радика, наводно ќе ми готвеле и посебно за бебе, ама некако па за викенд 250 еу... уште се мсилам. Секако на овие жештини дете напланина му е подобро.

На marama, Lejla8, Skorpija25 и 11 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.