Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.401
    Допаѓања:
    260.089
    Каде овде има навреда?
    Ја следев и целата дискусија. Не, немаше навреди никакви.
    И во овој камбек на Цка ако бидеме реални секој пост е за Црешата. Провоцираш Цка многу.
    Што ти падна толку тешко, што некој кажа дека не се работи во државна администрација? Па не се работи. Јас таков не познавам. По 2 предмети максимум сработуваат во ден, дали имаат ефективни 2 часа работа. Јас не познавам некој што работи.
    И морате да бидете свесни за револтот на другите граѓани. Ви паѓа тешко за втора смена ко другите деца да немаат.
    Инаку спомна дека маж ти ја гледа малата, па и свекрвата. Има такви кои ни таткото не ги гледа. Затоа не очекувај некој да ти ја сфати маката па и да се осеќаш навредена.
    За навреди пак, неколку дена пред тоа, ти дали се сеќаваш како ме навреди мене и вадеше лични работи за тебе, а моето мислење беше бришено. Јас не направив драма како ти што ја правеш оти некој имал спротивно мислење од тебе.
    Виде дека те бараат па ќе бараш внимание и ќе прегледуваш кој каде ставил лајк и што подржува.
    Многу членки си заминаа од овде заради поголеми работи и немаше вакви драми.

Се мислев дали да се вмешам, ама читав тогаш, ве читам сега.
    Па и едно лицемерие, тапшење по рамо. Да ви се чуди човек.
    А по лп се оговарате и тешите со другите животи и судбини.
    Ама ако, ќе излезе на површина еден ден целиот валкан веш.
    Јас сум само разочарана кога дојдовте до ниво да озборувате и да се тешите со нечии проблеми.
    @Cka така да џабе броиш лајкови и билдаш подршка кога во лп партал те прават.
    Уживај си во одморот и остај ја Црешата, си јадела ти поголеми навреди и си навредувала, па никому ништо. Ова ти е гола вода.

На Dust, Val-Dim, LadyC и 22 други им се допаѓа ова.
  2. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Зaвршив сo oбврските, зaкaжaв зa шишaње вo петoк. Сегa се лaдaм пoд климa.

Девoјки, штo мислите зa пoклoн зa 32-ри риденден oд oние нaметките врз купaќи зa нa плaжa? :?:

На LadyC, Lejla8, Peco и 7 други им се допаѓа ова.
  3. LBC

LBC Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2017
    Пораки:
    381
    Допаѓања:
    4.313
    Варам јуфки. Не кумановски. Не најдов од тие. Бујрум кој е за.

Мистер Рајт поклонот ти е топ идеја.

На LadyC, Lejla8, Peco и 8 други им се допаѓа ова.
  4. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.858
    Допаѓања:
    142.539
    Слободно можат да ми се фанат. Знам за скоро секој муабет од лп, со скринови ми идат. И од твоите муабети исто. Ич не ми е гајле, приватни се, не се јавни од модератор.

Ова беше јавно. Од модератор. А ти што зборуваш за мене, кога ми праќаат имам разбирање :) Знам дека не ти е лесно ни тебе.Затоа и реков да не ми кажуваат што се се зборува за мене, најголем дел од оние што видов што пишале можам да ги разберам зошто ме мразат и е океј. Гледаш на ниедна не сум и пререкла, еве ти прва пиша и затоа ти каживам дека знам што пишувате по лп. И тоа е одамна, има месеци. Ниедна не ни сетила дека знам.

Сосема те разбирам. Цреша не. Нека со носи со фукнцијата.
    Ти не си модератор и можеш уште повеќе сега во лп.

На Lejla8, Skorpija25, Jas! и 4 други им се допаѓа ова.
  5. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.836
    Допаѓања:
    275.007
    Која мизерија значи (facepalm)
    Јас (и останати) еве јавно го кажуваме мислењето на темата.
    Што пенис ви е на вас со ЛП? Нешто као селски моми на чешма?
    Што добивате со просеравање и оговарање?

Значи колку прост народ држи форумов, тажничко дури. Ама ова мини општество навистина многу зборува со каков народ секојдневно живееме.

Или кажете што имате да кажете, или дрндајте си ги во лп, кои и да сте, немам поима кој е во прашање.
    Ама кој сака нека е.

На sweet-cherry, Ana Marija 1, LadyC и 17 други им се допаѓа ова.
  6. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.403
    Допаѓања:
    262.221
    :o :o :o
    И јас сакам скрин шот и сеир и оговарање и се ;(
    Дај кажете кај да се обратам!

На sweet-cherry, Dust, Ano и 25 други им се допаѓа ова.
  7. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Едвај ве исчитав...
    И се запрашав:!:добро до толку има отидени на форумов:worried::wasntme:оговарања и други бедни работи по лп|(ццц простотилАк:envy::@

На Dust, Ana Marija 1, LadyC и 20 други им се допаѓа ова.
  8. LBC

LBC Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2017
    Пораки:
    381
    Допаѓања:
    4.313
    Држ недај е работава со администрацијата. Прво нема шанси да го направат да има втора смена. Прифатете го фактот дека администрација секогаш работела прва смена само и така и ќе остане. Тоа што има неколку неспособни тетки што ги мрзи да работат не ги прави сите такви и точка. МИслите ќе дозволат втора да се работи ако ги упикаат таму баш тие што велите ќе ги упикаат!? Дајте друга тема. Јуфките ќе ми загорат од оваа.

На LadyC, Lejla8, Skorpija25 и 6 други им се допаѓа ова.
  9. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    18.000
    Ок @Cka на страна скриновите и лп. Еве штом си толку запознаена сигурно знаеш дека јас ако имам нешто ти плескам овде, ниту те оговарам по лп ниту ми пречиш.
    Ама ајде да бидеме фер. Јас со цреша милион пати сум се скарала на различни теми, ама во овој случај не си во право. Ајде цитирај ја и потенцирај ја навредата, објасни што те навреди толку.
    Толку време си на форум, толкави жестоки дискусии имало овде и тебе серизно ли ова ти е навредливо?
    Не значи дека ако сме обични членови а не модератори имаме право да навредуваме. А ти драга за навреди и омаловажување немаш право да збориш затоа што си лидерот тука.
    Никој не негира дека си член кој е почитуван никој не негира дека те сакаат одредени членки овде, ама зарем на еден квалитетен член му личи вака да мава скринови кој што лајкнал и да се вади на тоа дека си била лајкнувана повише од неа па со тоа нема право никој ништо да ти пререче овде.

Сите знаете, еве и Јуле стави принтскрин од пораката на цреша. Длабоко во себе знаете дека џабе ја напаѓате и дека нема ништо навредливо во тоа ако се каже дека администрацијата не работи како што треба ама треба и газови да се лижат овде и тоа се прави на велико, па ајде ве разбирам.

И на крај, најглупо е кога се збогувате со форумот, за да плачат по вас и да ве бараат и после се враќате со подвиткана опашка. И тоа КВАЛИТЕТНИ членови. Повеќе почит ќе имате доколку како Трендафилка си заминете без збогум без драми, без повторно враќање.
    Ова другово е само желба за внимание на форум, ништо повеќе.

На sweet-cherry, Dust, SexiLy и 19 други им се допаѓа ова.
  10. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    И нас еден клиент ни се жалеше дека не можел никој да добие во фирмава, ама јас си бев на работното место па што ме боли :drunk:

На marama, LadyC, Lejla8 и 12 други им се допаѓа ова.
  11. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.163
    Допаѓања:
    329.372
    Убава идеја :)
    Имаш во дуки дасо,сара фешн и низ молот мн избор

А за кого е :wasntme:

На LadyC, Lejla8, duffi и 7 други им се допаѓа ова.
  12. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.401
    Допаѓања:
    260.089
    Зошто блефираш дека знаеш дека озборуваат во лп и дека имаш скринови бидејќи ако е така знаеш дека јас никаде те немам озборувано. Кај ниедна членка. Никоја од вас. Јас овде ти пишам, ете гледаш.
    Со тебе милион пати се имам замерено и никогаш не правам драми.
    Инаку доста глумете лудило као демек кој озборува.
    Море да ве знам одма ќе ве објавам.
    Голем ми е револтот оти јас овде сум си кажала мака, а вие сеир ќе ми терате по лп.
    Тоа сакав и на Цка да и кажам, ја тапшат овде по рамо, а во лп партал сигурно ја прават. Ама ете она сфати дека јас ја озборувам.
    Знаете вие кој си озборува и си фаќа сеир. Знаете дека не сум јас.
    Реков само да дознаам кој е, одма го објавувам.

На Dust, LadyC, Lejla8 и 16 други им се допаѓа ова.
  13. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.675
    @Mr. Right и вo МАНА имa, 450 ден.

На LadyC, Lejla8, Peco и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Sunshine_1979

Sunshine_1979 Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2015
    Пораки:
    1.351
    Допаѓања:
    11.929
    Ја нисам одавде!!!
    Е вака и на работа, секогаш ги испуштам сите интриги, оговарања, заткулисни игри...зашто ме људи избегавају?
    Уствари фала му на Бога што никогаш не ме замешале во некоја скаламуција но стварно се прашувам зашто све пропуштам, уф незнам како да ви објаснам...еве и сега тука појма немам за какво ЛП, скриншотови, групирања зборувате, а така и многу пати во животот се осеќам...мутава ли сум или многу наивна? Многу строго и круто ли им изгледам на луѓето па не ме дружат при интересните случки... забегав и ништо не кажав, ама не го бришам постот...нека оди

На LadyC, Lejla8, mareane и 13 други им се допаѓа ова.
  15. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.836
    Допаѓања:
    275.007
    Добро @manja666 еве најозбилно прашувам и најозбилно барам сериозен одговор.
    Зошто на форум некој некому би се улизувал?
    Што даваат гратис?
    Што ќар имаш на непознат човек да се улизуваш?

Или сум јас незапознаена нешто, затоа што јак ми е муабетов ѝ се улизуваш на Чка, а во друга тема со Чка партал се правиме за некои мислења и ставови.
    Ако веќе некому се улизуваш. нема белким да се расправаш со него?

Еве не знам, како членови со подолг стаж од мене објаснете ми како ви функционира улизувањето. Пошто јас лајкувам и читам мислења, не членови.

Со тебе во темава ќе се согласам, на друга ќе бидам на дијаметрално различна страна и што?
    Ако овде се согласам и те поддржам, ти се улизувам?

На sweet-cherry, LadyC, Lejla8 и 9 други им се допаѓа ова.
  16. LBC

LBC Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2017
    Пораки:
    381
    Допаѓања:
    4.313
    И во Лиска има , ама зависи за кого му е :lol: (кажи ќе не убие неизвесност хахах)

На LadyC, Lejla8, Skorpija25 и 12 други им се допаѓа ова.
  17. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Мене остајте што не ми пишуваат оговарања, ве читам ви се пуштаат по лп секси маче ово оно... па јас нели сум секси бре :envy:

На marama, Ano, dunika и 19 други им се допаѓа ова.
  18. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.836
    Допаѓања:
    275.007
    Никот не ти е сексуљав, намерно те избегнуваат.
    :emo:

На marama, Lejla8, Skorpija25 и 8 други им се допаѓа ова.
  19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.275
    Допаѓања:
    67.883
    Ајде доволно е, доста темава се тргна од тоа што беше, редно е во нормала да се врати, да не ве бришам понатаму, гледам сите сте се изјасниле горе-долу. @Cka пиши на @Femina изрази незадоволство, ќе ти вратат сигурно и ќе разгледаат што и како, а понатаму нема смисла ова да се одолговлекува. Продолжете со муабетите. :)

На Dust, LadyC, Lejla8 и 19 други им се допаѓа ова.
  20. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Плис, можеби сум животно во крев.. океј нема везе се е во ред, не треба ништо :D

На sweet-cherry, Dust, LadyC и 18 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.