Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.620
    Допаѓања:
    108.990
    Нека седи она со свеки ако и е поинтересна, ние овде ќе ја оговараме.

На Eli23 и danichap им се допаѓа ова.
  2. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083
    И да не и е не ќе пишува пред неа што да прави и она може не сака ( АМА ЗАКОН СИ е ЗАКОН)

3. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.620
    Допаѓања:
    108.990
    Хахахахаха..... Ајде ајде на Дана свекрвата е модерна, ужива она со неа, џабе ние пемпелеме. Леле кои оговарачки сме Перице еј :P

4. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083
    :x

5. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.049
    Допаѓања:
    42.905
    :D:DХај женски :)

Како е ? :D

Јас оваа недела бев со гостинка , се осеќав како мајка на 3 деца . Една тинејџерка и две мали прцулчиња
    Јака ви душа мајки на тинејџери:D , се осеќам некако застарено , закоравено
    Знаевте што е снап ? Ни јас не :P
    Тоа е како фб , си споделуваш се и сешто во секое време со пријателите . секој ручек , вечера, искачање беше документирано . Мм еден ден ми праќа слика од неговиот ручек , во пластично пире и неколку ќофтиња . Сум се пресмеаала . После и јас ми пратив од мојот ручек :D
    Гостинката секој ден си преспиваше до 12ч, не дека ја оговарам и на неа и го реков истово :wasntme:
    Еднаш искочивме , како ќе одиме негде на пијачка па после и до некое диско ...а јас пустата не сум излегла од пред 4 години скоро .
    Па ја однесов во барот каде го упознав мм :D
    Тапа искрено
    Ништо и не сум пропуштила
    После во еден друг бар , таму млади сВе . Како и да е , убаво ми дојде промената и јас да искочам и да се дотерам малце :makeup:
    Маливе беа со таткоим и еден пријател . Малово се разбудило , мм го легнал ...мали лут немало цице и се нервирал ама на крај се помирил и си заспал со таткому :whew:

Ви кажав дека може ќе ни ја затворат градинката ?
    Да можно е и тоа , градинката е под раководство на црквата па решила да штеди на персонал и така да кога ќе фали учителка на нас родителите кои сме дома , ќе ни се јават да си ги земеме децата . :x
    Планирам да се јавам таму да прашам дали е се во ред со нив. Пошо и така нема градинки , нема место во нив ,се чека со месеци .... па оставени сме на милост и немилост.
    Мм решил ќе ја сменел верата , ќе станел католик .:D
    Од неговата црква немал ништо позитивно :|

И така тоа е :nod: да идам да зготвам нешто ама ме мрзи .... ама морам децава мораат да јадат :)

На Annath, Mrs.Bass, Eli23 и 14 други им се допаѓа ова.
  6. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.526
    Допаѓања:
    288.845
    Ццц сами не е да ве остави човек.

Јас црвенеам ли црвенеам, мислам температура сум качила, тоа од вас.
    Ај тркнавме до дм да си купам бонбончиња за грло и спрејче, уз пат и некои ситници за лепотава моја. :rofl:

Си се смеам оти еден мајстор ќе иде сега за да става димер на ламбите. Да си штелуваме јачина.

Свеки направила термин таман она кога ќе биде тука. Арно викам јас, ме чуваат да не ме апнат :rofl:.
    Или што би рекол мојов како еднана националност:tmi:.

На Annath, DVAANGELA, Mrs.Bass и 12 други им се допаѓа ова.
  7. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.620
    Допаѓања:
    108.990
    Јухууууу.... Частам што пие кафана, плата у најава, јухууууу.... Има да идам сеа у Веро и пола да го купам :D

Туку приметивте и Басче дека ни ја нема? Ни се шета у Скопје со нејзиниот плав лепотан, ама не се јавува да пиеме кафе и ептен и е времето рачунато иначе ќе ја соберев на кафе обавезно, греота ајвар жената треба да праи. Колешкееее.... чекам тегла ајвар ;)

На Annath, Mrs.Bass, Eli23 и 6 други им се допаѓа ова.
  8. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083
    Дано скапоценостите се чуват нели највероватно за мажето си скапоцена па затоа те чува некој да не те апне (вкусно колаче кое слатко изгледа кој не би посакал да го апне)

На Eli23, galapce, ozbilnazena и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.620
    Допаѓања:
    108.990
    Дано следен пат свекрва ти молам да иде во време на викенд, ми руши концепт за дружба на работа, знае ли она колку ми фали муабет со тебе после вчерашниот преглед а? Ај ќе и простам дека ти помага со принцесита, иначе не ме интересира ич :D

На Mrs.Bass, Eli23, danichap и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.620
    Допаѓања:
    108.990
    Денес многу сте ми ќутливи, и вас ли ве уништи хаосот во центар? Ама сте биле плачковци :D

11. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.359
    Добар ден женски и машки. О ненаспана, мамурлива, ме боли грб, и се влечам до паркинг како прегазена од комбајн, кога цел автобус се истовари со италјански рагби клуб пред хотелот спроти паркинг. Ма какво кафе, очите веднаш олкави ми се отворија!
    За фармеркиве бројчето што го кажувате, првотоли е во бројките како 36/30, 34/28, нели второто е за должината на ногавиците...јас се собирам во бројче за 12 годишни деца и срам ми е да го напишам :$

На Annath, vitamina, lunicka и 11 други им се допаѓа ова.
  12. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Галабо, благодарим на комплимент [​IMG]
    Во овој ненормален свет није нормално да си нормалан [​IMG]

И така, јас си терам низ лавиринтот наречен живот:)

Велам...
    Ако е грев што го следам своето срце, тогаш простете ми ... но, јас без него ја губам и мојата светлина...

На дада и велам, ти текнува мор ко ќе ја фатеа мама нејзините па ќе ни се заканеше е нема динар да ви дадам.
    Тога беа динари. И јас ваква озбилна е сега ќе видиш ти мајчина]:)
    Таа мајчина јас помајчина(facepalm) Дете бре луди години. Баба ми по пензионирањето за занимација позади двор си посеа од се по нешто, внуци да и каснат природно не прскано.Арно ама, нели мама ни се закани динар нема да ни даде мора од негде динар да се извади:)Ја ко поголема ќе ги спотерав оваа моава недопеанава сестра и бато, ај земете тоа кромитчињата млади, морковот и свеклото да не ве видат откорнете ги(facepalm)
    Дете бре па и вие:D
    Овие ќе ги откорнеа и во гајби правец на мало пазарче...
    Дада и бато подај кромитчињата јас дрпни парите, така по ред се до едно продадени динарчиња собрани.
    Е ко ќе дојдеше мајка ми од работа инфаркт ја удираше:D ќе приумреше па ќе оживеше да ме брка околу куќа:devil: Пуста да ми не останеш твое масло е, ко ќе те фатам косите во рака ќе ти ги соберам :devil: Е ќе ми ги собере на куково лето:)Ко ќе му се исправеше баба ми, ај жено не ми го плаши девојчето, од едно две да направиш треба акал да имаш:angel: Еднаш им се навртевме и на јагодите и од нив денарчиња собравме:)
    На крај и велам на мојава, немој да си ми ги скарала внучињава ќе им кажам каква беше недопеана:D
    А мор дадо па ти не терашеее:rofl: Жени, ќумра вака озбилна со неозбилнава:D

На Annath, DVAANGELA, Mrs.Bass и 20 други им се допаѓа ова.
  13. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Само да ве поздравам!

На Mrs.Bass, ozbilnazena, vitamina и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Mekuska

Mekuska Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2014
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    2.301
    морам и јас да ве поздравам.многу сте ми интересни да ве читкам.редовно ве читам само не пишувам.не дека немам време туку се чуствувам како тугинец кој упаѓа во муабет.вие сите си се знаете и пишете.како и да е и моите години во октомври ке ја пречекаат 32ката и ке ја почнат 33ката.
    гледам дека сите ве фатила петочната журка,ве нема.како и да е бидете поздравени па нема да.ви пречи ако пијам и јас кафе со вас.а за журката еве едно пивце за живце:beer: кој сака винце
    ај наздравје:whew:

На DVAANGELA, Mrs.Bass, ozbilnazena и 11 други им се допаѓа ова.
  15. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.526
    Допаѓања:
    288.845
    @Mekuska добро ни дојде:hug:.
    Оти како туѓинец???
    Треба само да си од финска како нас и одма ќе ни тргне муабетот на сите.

Јас со чајче сум...се подув денеска:doh:.

На DVAANGELA, ozbilnazena, galapce и 6 други им се допаѓа ова.
  16. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.359
    Кога сум дома се жалам дека федерите ме глоѓаат на седежнава. Кога не сум била дома, не сум свесна колку сакам да ме глоѓаат. Малите работи.
    Имам некој убод на глуждот на левата рака. Го убедувам маж ми дека е од пајак. Фобија. Чеша ќе се одерам жива. Око не му трепка а јас се чешам ко шугава. Да не е од крлеж? Маж ко маж, земи вика испиј антихистамин и легни спиј. Жена ко жена барам да видам да не ми извадил некое екстра осигурување да ако приритам што го следува. Кој рече нема веќе романса а?

На Trnche, ozbilnazena, galapce и 9 други им се допаѓа ова.
  17. Mekuska

Mekuska Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2014
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    2.301
    само да се пожалам веке 2ноќа ми е страв да спијам на темно еве и сега во спална со бебето спијам.мм и синчето друго спијат во детската на по еден кревет се шират...а мене ме дрма некој страв од соништа и темнина...ке си свете сијалица во ходник..па после ооо оп висока.сметка за струја...ама шо да правам страв ми е..

На DVAANGELA, galapce, imelda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.528
    Допаѓања:
    151.339
    Со ќерка ми да те здружам..цела куќа свети заради неа..мора сијалици на сите страни приклучени цела ноќ...од кај и дојде овој страв не знам..белки сам од себе ќр замине

19. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.814
    Допаѓања:
    61.895
    1726495.gif
    Здраво лепотици :f:
    Вечерва само ќе Ве поздравам... Немам време за повеќе!!! До сега ручек спремав за утре (facepalm)... Работна ми е оваа сабота, а работното време од-до да не Ви кажувам... Ужас, цел ден зафатен... Ама барем сабајле ќе поспијам (poolparty)... А утре вечер може и некоја журка да си дозволам :D...
    А во врска со фармерките 36... Прочитајте и најдете се,,,
    Имајте убав викенд мили мои :hug:...

На Mrs.Bass, ozbilnazena, Esmeralda-MD и 8 други им се допаѓа ова.
  20. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.234
    Допаѓања:
    277.411
    Одвај дочекав петок некако ми се удолжи неделава .Останав плус 3 саати на работа ама сега е викенд.:)
    Попладнево малата побара да и направам мафини.А мм вели не ја вечерва ќе ви направам палчинки|(
    Јас само кашата да ја направам а тој ќе ги печел Договорено! Но се јави колешка да излеземе на кафе а јас немав срце да ја одбијам.:rofl:Океј,ја направив кашата и заминав! Еве демек си го испофалив мм доста само го кудам! Понекогаш и мажите знаат да бидат за фалење;)

На DVAANGELA, Mrs.Bass, ozbilnazena и 8 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.