Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Со фротирче, Петар. На половината само. :D

На Skorpija25, Lejla8, Mr. Right и 14 други им се допаѓа ова.
  2. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.080
    Е така може да, па ако му застуди и цел

На Skorpija25, Lejla8, Mr. Right и 9 други им се допаѓа ова.
  3. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.852
    Жабо ако немаш половина?!
    Мојата градба е чудна, вратот и задникот ми се споени :rofl::rofl:
    Се шалам:rofl:

Одвиена спијам.
    Ма синоќа се фатив себе си како хрчам:lol:.А уста не затварам како од Рефо по цела ноќ неможам да спијам од бичкањето:D

На LadyC, JuLleE, Lejla8 и 23 други им се допаѓа ова.
  4. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.080
    Мирно спиеш ли батко @ninja35

На Skorpija25, Lejla8, PUPICA и 19 други им се допаѓа ова.
  5. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    И јас истото го викам за себе. Кога се здебелувам половината станува целовина :doh::D

На Skorpija25, Lejla8, Peco и 12 други им се допаѓа ова.
  6. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    6.992
    Допаѓања:
    135.279
    Од турците овој го знам и лепотан ми е

уште 1-2 знам ама не знам ни име, ништо, не можам да ги најдам... овој со сФе биографија го знам, малце насилен бил со женЦки ама ако сте по грубите мажи еве еден :lol:

На Skorpija25, Lejla8, eli25 и 3 други им се допаѓа ова.
  7. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.472
    Допаѓања:
    114.861
    Ova ti e zadrto Turce. Zena za doma u kujna bila!

На Lejla8, eli25, Sesil и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.254
    Допаѓања:
    72.709
    Да мениме тема може?
    Ме мачи нешто уште од роденденот на синко, а и порано ми се случувало. Не знам дали детски размислувам или сум во право
    Конкретно, за прославата, другарката која ја сметам за најдобра, си замина порано, била договорена со некој да излезе... За мене тоа е крајно непочитување, и се налутив... Кога некој ме поканил, значи дека му е важно моето присуство, па не сум помислила да си одам порано за да излезам со други...Како вие реагирате во такви ситуации? Се лутите или не?

На Skorpija25, Lejla8, PUPICA и 8 други им се допаѓа ова.
  9. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.483
    Допаѓања:
    96.984
    Јас па ич не сум таква да имам симпатии глумци, спортисти и така наваму, и така натаму:D. Многу сУ реЈална:wasntme:.

Вие се испонапаливте по Турците, јас па по Скајп(facepalm). Ама да видите шо е убав со последниот апдејт, има и ласт син да се гледа:D. И боичка да си одбереш, ма сФе си има:dance::music:(poolparty).

Во потрага сум по црвени балетанки од вчера. Фб 300 пати го преорав, не можам да најдам и крај|(.

Ште ве моља, која знае за такво нешЧо как шо терам јас, линк одма да пушЧе тука, нејќам по ЛП оти право почнувате да оговарате успат|(.
    :P(mooning):rofl:

На sweet-cherry, Skorpija25, Lejla8 и 13 други им се допаѓа ова.
  10. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.805
    Допаѓања:
    325.368
    Може сакала и двете страни да ги испочитува.И тебе и другата(фамилија,дечко,другарка).И тоа е во ред според мене.Битно дошла напраила чест а колку седела не е толку битно

И јас не обичам да си одам последна,обично меѓу првите гости заминувам од слава,гости,свадби

На sweet-cherry, LadyC, Skorpija25 и 20 други им се допаѓа ова.
  11. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.254
    Допаѓања:
    72.709
    Можеби, ама зошто баш тој ден? Конкретно требаше да оди со братучед ѝ, со кој живеат во иста куќа и може секој ден да се видат/ дружат... Додуша мене можеби повеќе ме повреди ради сплетот на околности во врска со моите, па кога ми кажа дека ќе си замине се осетив сама и осамена... И јас не седам до крај,ама барем чекам да поминат сите церемонии...

На LadyC, Skorpija25, mal.ecka и 12 други им се допаѓа ова.
  12. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    173.973
    Ekonomija Petreeee....

На Lejla8 и Petar80 им се допаѓа ова.
  13. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.126
    Ако се' во другарството ви е во ред, и не си се осетила и не се осеќаш, генерално дека те избегнува, или не те почитува, не ти се посветува... не е проблем. Не би се лутела, не се лути и ти. Ако е стандард однесување, или стане стандард однесување.. нешто ви се менува во пријателството. :)

На Lejla8, Mr. Right, eli25 и 8 други им се допаѓа ова.
  14. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.580
    Допаѓања:
    201.797
    Ме излигавивте со сликиве :$ иначе јас не видов убави Турци кога бевме во Кушадаси, дали дека со мм бев, па не ме оставаше да гледам лево-десно :P
    Јас сакам црни со светли очи, зелени најчесто, мм е далеку од тоа, ама јбг, добиваш што не сакаш :?:

Климава ме укочи... ич не ја сакам. Топло е, ама трпам и уживам, сакам топло, дека кога е ладно ништо не ме топли.

На LadyC, Skorpija25, Lejla8 и 18 други им се допаѓа ова.
  15. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.080
    Хаха оскудациј па и топло тогаш поевтина варијанта танга хахах

На Lejla8, Sesil, Bozica1980 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.959
    Допаѓања:
    90.252
    Од свадба на најдобра другарка заминавме порано исто и од веридба на друга.Мм беше цела ден на работа дојде едвај стоеше и сабалјето беше пак прва,неможев да го оставам сам да замине или пак мене тој сама да ме остави.Завшија сите церемонии торта,бидермаер ама траеше уште се па станавме и заминавме.
    Не се налути другарка ми,дури беше благодарна и толку што останавме знаејќи ја ситуацијата.
    Општо од секоја прослава, роденден си одам меѓу први несакам да стојам до крај :$
    @simonka93 мислам дека заради ситуацијата во која си се наоѓала си се почуствувала така.
    Според мене ништо страшно :)

На mal.ecka, Lejla8, Mr. Right и 16 други им се допаѓа ова.
  17. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Ако се работи за другарка која нема деца, а сте славеле во игротека, немој да се лутиш или да мислиш дека е нешто поради тебе. Јас, што имам две деца, па веќе ми здодеаа игротеките. Па уште кога ќе седнам во друштво на новопечени мамички, два саати е муабетот чие детенце што направило, колку заби и кога му израснале, како му изгледа каката, како се пораѓале до најситни детали и сл. муабети. Јас ги сфаќам и нив, мерак им е и тоа им е топ тема, ама на луѓе кои немаат деца, ич не им е гајле и вакви теми им се скроз неинтересни, зашто разговорот е двонасочна комуникација, ама кога еден од субјектите нема што да возврати како одговор, станува монолог. Додека другите мамички трчкаат по дечињата, тие седат сами и за нив тоа е повеќе измачување отколку уживање. Битно те испочитувала и дошла. Мое размислување, не значи дека сум во право...

На dunika, JuLleE, Lejla8 и 17 други им се допаѓа ова.
  18. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.903
    Допаѓања:
    272.523
    Убави тоа турците ама по жешково во комбинација со пмс ни на м од маж не ми текнува...:nod:

Симонче ,пробај да не и се лутиш оти ништо нема тоа да смени.Ама ако ти е навистина добра другарка требало до крај да остане знаејќи ја ситуацијата со твоите.Но денеска ретко кој има такви односи воспоставено со другарки.
    Кога ќе ми текне во една зима снег едно метро,такси немаше никое не иде,јас со едно 4 годишно и едно во стомак дете тргнав кај блиска другарка на роденден на дете,ама затоа што знаев дека нема никој од нејзините ,па жал ми беше ,и за неа спремала и за детето секое се радува...

На Skorpija25, Lejla8, Peco и 14 други им се допаѓа ова.
  19. simonka93

simonka93 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 март 2012
    Пораки:
    3.254
    Допаѓања:
    72.709
    Според мене друго е заради потреба или ете умор, а друго е од ќејф онака... И јас сега заради малиот заминувам порано, ама тоа е затоа што морам... Таа дојде во 7, во 8ипол замина...
    Во ресторан беше, имаше претежно млади луѓе, повеќето се без деца... Не почека пр. да се дувне свеќичката на тортата
    И се трудам да не сум таква мајка да зборувам само за детето... Ја сметам за најблиска, ама изгледа не е обострано чувството

Не знам, ете може не сум во право, ама се водам од себеси дека не правам така

На Skorpija25, dunika, mal.ecka и 18 други им се допаѓа ова.
  20. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.995
    Ќе се надополнам со Геа, во право е, моја братучетка, си имаме дружба, се почитуваме, но ете за роденденот на децава ми најави дека нема да дојде во игротека бидејки едноставно неможе да трпи да и врескале деца:), младичка е и немажена, па не и замерив, си дојде ме испочитува дома
    така да мислам дека не е страшно , битно другарка ти дошла, јас искрено не би замерила

На sweet-cherry, mal.ecka, Lejla8 и 19 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.