Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083
    Фрлете некое бре машко сум и јас да грицнам оревчиња си сакам до душа и рецимо се јаткасто а како што се спомена и добар афродизијак се со црвено винце (не дека ми треба хахахха), ама си сакам па ако треба и два кекса по тоа
    .
    Нешто што би дошло во прилок за со оревчињава http://karmin.tocka.com.mk/56/17117...zina-ovie-tri-vida-na-seks-mora-da-gi-probate

На DVAANGELA, danichap, ozbilnazena и 4 други им се допаѓа ова.
  2. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.620
    Допаѓања:
    109.000
    Дан ти се слошит мил :P

На Peco, Eli23 и Petar80 им се допаѓа ова.
  3. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Следеќи пут со ракавици госпожа

На Peco, Eli23 и Petar80 им се допаѓа ова.
  4. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.620
    Допаѓања:
    109.000
    Со два пара ракавици бе Кукле, со два пара :(

На Eli23 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.083
    И преку два пара пациент труден ова де офарбани раце ( ајде де ќе помине со тек на време ќе обелат)

На Eli23 и kukla21 им се допаѓа ова.
  6. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Е па си штедела :) кога се скинале ти си продолжила со работа :)

На Petar80 и Eli23 им се допаѓа ова.
  7. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.620
    Допаѓања:
    109.000
    Не сум ги видела да, најдов дупче после.

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Добар ден.
    Будна сум рано, ама толку сум мрзлива да пишувам, што ќе беше ова незнам...Сигурно годинава ми е таква :?:
    И во такви мрзливи денови искочи да направам супер ручек, плус и гратис торта со бисквити и пудинг. Гладни да не останеме со мм...:P
    Да си се пофалам сама, прв пат правам грашак во животов, ама одлично испадна.
    Инаку ореви обожавам, поготово зелени, ама оваа година нигде ни на повидок ореви :( Остареа баба и дедо, нема кој да собира. А и не родиле оревите оваа година. Па така си ја утешив душичката, сушна годината дека.
    А за кекс ич нејќу да праам муабет уште наредни 3 месеци. :!: Тешка и сушна искочи оваа година. :rofl:
    За второ дете ќе се помислам. :rofl::rofl::rofl:

На bittersweet, DVAANGELA, danichap и 11 други им се допаѓа ова.
  9. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Добро е и за од позади и за од напред.:rofl:
    Лелелелел улаици Вештерки. Дај да грабнеме тоа метлите и да полетаме, деца не читаат, еве и Перо се запали.:D

На danichap, Peco, ozbilnazena и 5 други им се допаѓа ова.
  10. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.786
    Допаѓања:
    323.718
    Се спомне ли кекс одма сите сме активни
    Иначе никаде не нема...
    Шараме по сите теми и мудруваме.
    Али....првото спомнуење секс, сите сме на зборно место
    upload_2015-9-21_15-54-20.jpeg

На Petar80, danichap, Peco и 10 други им се допаѓа ова.
  11. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.865
    Допаѓања:
    203.002
    Ве исчитав... одвај, со скокање, што би рекол некој ученик (нели книгите така се читаат, со скокање :?: :rofl:)

Се прибравме уште петокот, ама викендов се прибирав, средував и чистев што не ми дочистиле, па испадна дека денес на работа дојдов поуморна од кога било. Се одморивме супер, Турција си е Турција, ама патот напорен беше. Никад више Турција со кола... освен ако си праиме road trip јас и мм, а со дете само со авион. Е сега, морето е поубаво во Грција, си признавам, или пак нас не ни се погоди периодов.

Честитки за сите што славеле и слават периодов, честитки за бременоста @AngelOfArh!
    Нека ни е честит и денешниов празник и за многу години да си го славиме!

Немам што да се фалам, затоа не пишувам реферати... ми треба време да влезам во колосек, но и да прифатам една болна вистина што некако ме тресна неочекувано деновиве. Ама верувам дека ќе има успех во борбата што следува.

На bittersweet, DVAANGELA, Mrs.Bass и 14 други им се допаѓа ова.
  12. Mekuska

Mekuska Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2014
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    2.301
    добар ден друштво и од мене.ептен сте биле активни цел ден.прво да честитам срекен празник на сите,мајка богородица да се моли за сите нас,јас цел ден со гости.па другарка на кафе,па со дадето ручек,и сега малиот цица па.јас да пишам,кога сме веке кај оревите баш денес и татко ми донел полна торба ореви,и јас ги сакам баш вакви зелени што се со бела лупка,после ко ке и седнам,ама ке го терам татко ми да ми изврте,тешко се одмиваат раце...еве и слика за стрвните да и потечат лиги,,:P 20150921_160246.jpg

На DVAANGELA, Mrs.Bass, Petar80 и 8 други им се допаѓа ова.
  13. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2015
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    3.830
    Гледај и од позитивната страна. Ако ти е трето или четврто (не знам колку деца имаш) дете ќе си земаш плата од 8000 денари 10 години. Абе кукате дека немате работа. Е ова ти е мешање работа и задоволство. Ќе те плаќаат за твоите задоволства.
    Се шегувам. Господ нека им е на помош на оние кои се решаваат за дете само од финансиски аспект.

На lunicka, Petar80, danichap и 3 други им се допаѓа ова.
  14. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Ubavo e koga ke slusnam deka lugeto se kosmopolitni i otvoreni za komunikacija.
    Nema zasto da ne go iskontaktiras covekot.
    Jas sum primila pozdrav od majkata na moj bivs decko. Koga preracunav , bilo toa pred 27god.
    Cudo kakva intuicija imam, a tolku nesakam da veruvam vo toa.
    Prosla nedela pomisliv na negovata familija. Kolku dobri roditeli na 3 deca, sekoe so posebna zivotna prikaska.
    Majka mi mi se javi na vikend i mi vika: od daleku me vide majka mu na ...... i vikna po mene. Me prasa za tebe i mnogu, mnogu te pozdravi. Nemozele uste da me zaboravat:angel:. Po dobro li, po loso:^):rofl:.
    Uste malku 30god ke se storat.(waiting)
    Jas si stojam dobro so site moj bivsi deckovci.Nema mnogu^_^:lol::rofl:, takvi bea vreminjata.:shake: Nemam predrasudi, nema potreba za omraza i pravenje na toso na ulica:@.

Koga sum kaj intuicija da si kazam.
    Vo cetvrtokot sabajleto vo poslednite nekolku minuti pred da se razbudam, sonuva kako nesto mnogu loso se slucilo, ama kako dalecno, ne taka blisku. Me pogodi ama kako uteha ne bas blisku do srce nastan.
    Se razbudiv voznemirena. Velam sto sega ke se sluci.
    Majka mi za vikend mi se javi i megu drugoto mi vika, znaes tetka.... (na majka mi priatelka)vo Cetvrtokot porucekta pocinala na pat za bolnica.
    Sednav preracunav. I bas taka, mojot son bese po makedonsko vreme vo Cetvrtok na pladne.:worried:;(
    Mnogu mi e strav od sonista.
    Tolku nesakam da veruvam, ama ima nesto, koga god da sonuvam deca, nema utka, ne e na dobro.

На referentka, lunicka, Val-Dim и 7 други им се допаѓа ова.
  15. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.238
    Допаѓања:
    277.464
    Ве читкам од сабајле ама денеска ни ми се пишува ни ми се зборува ко времево сум снамќорена.И незнам ама имаам желба да се искарам со мм. Е така некако ми иде понекогаш и ќе најдам причина Не е убаво празник е може ќе дотрпам до утре [​IMG]

На DVAANGELA, lunicka, Petar80 и 7 други им се допаѓа ова.
  16. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.454
    Допаѓања:
    61.067
    Здраво женски, јас да пишам додека јадам ладен сендвич. Ете тоа ми е ручекот за денес. Не се стигнува. :whew: ама ни волја за правење немам.
    Син ми беше полн со шлајм, па јас, и ете го бебето сега крчи ли крчи. Се изнервирав.
    Не знам што да правам, да продолжам ли да го пуштам во градинка, сите вируси да не и носи на малава? Не знам, не сум паметна.
    Времето ми е убаво, ми здосади топлоно, не можев до продавница да не се испотам. Што постара, потешко трпам жешко.
    Со расположение сум up and down, хронично изморена и прилично живчана :doh: Бедоксини не помагаат, алкохолот ќе ме успие и полошо ќе направам, не знам што друга опција имам. Да избегам можеби? :?:

Убав беше сендвичот да ви кажам :lol:, пишувајќи не осетив кога го изедов, а беше долг ко цел леб :lol:

На bittersweet, DVAANGELA, Mrs.Bass и 13 други им се допаѓа ова.
  17. kukla21

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.739
    Само за во "Дали сум бремена" си. Мало дупче беше :)

На referentka, AngelOfArh, lunicka и 8 други им се допаѓа ова.
  18. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Кафе испиено во најблиското кафуле заедно со Маца, маца е моја драга пријателка:)
    Додека го влечевме кафето уз домаќински муабет пред нас се исправи нејзина познаничка.
    Подаде рака подадов рака ,кажувам свое име како дел од запознавање.
    Маца не изрази желба истата личност да биде на наша маса но таа не ни праша.
    Онака си повлече столче си седна и во ист миг ми се наврте со испрашување:?:
    Мислиш се знаеме со години, почна од моите години:?:
    Ај од култура кажав колку се, си ги носам мои си се, следи прашање за моја работа и колку заработувам:?:
    Па, иде колку деца имам и каде живеам, а мажот што ти работ?аааа, така ааа.
    Некаде на среде ме прашува, а фб имаш:^) Е, фб немам:^)
    Кога ми фрли поглед мислиш сум светски злочина:D
    Што нема жени Бог да чува.(facepalm)
    Е како ма фб да немаш во денешно време:^)
    Е така фино немам, не ме привлекува тој вид на комуникација]:)
    А на одмор беше?(facepalm)Да бев, а каде? во Црна Гора.
    Џабе си била ко да не си била, народ не знае не те видел|(
    И покрај предупредувањето на маца, дека чекаме личност која ќе седи на нејзиното столче таа си продолжи со испрашување.Така во еден здив се редеа безброј прашања и на крај ми вели...
    Да си направиш фб и да ме прифатиш да ти гледам слики.
    Еееј во денешно време да немаш фб кај живееш ма ти:^)
    Моментално тука, а моја последна дестинација е Марс, јер кажу тамо има нормална нација]:)
    Види жено која и да си дај одјеби бре, мени не треба ми фб јер ја не живим за народ и за такве као ти :devil:
    Епа ај пријатно мацо, со пријателкава твоја не можеш муабет да истераш(facepalm)
    Изгледа ја налутив што го немам тој пусти фб :D Ама затоа ја имам фемина:!:
    Да си кажам какви створења шетаат по земјава:|Па оди биди ти културна.
    Добредојде на Annath и referentka. на здравје одмор :f::f::f:
    Aaa, тоа оравчињата јаткастото опасна работа:!:
    Палат палат, па можеш да ги свртиш сите наведени, гурмански домаќински а ако ти се брза, играш вака на брзина:$ Е па, што бре природна појава:devil::angel:
    У свакој жени анѓела и демона, буди мудар, па разбуди анѓела:angel:
    Ве :hug::hug::hug::hug:

На bittersweet, DVAANGELA, evangelina.ina и 20 други им се допаѓа ова.
  19. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Добар ден на сите.Конечно малце разлади и се дише,неиздржливо беше топло.Ангелче,несакам да те разочарам но јас свечено си ги носев рацете такви,гадни од млади ореви.Пробав со се да ги исчистам но не успеав,а тоа е плус што на сите морав да и објаснувам зошто ми се такви рацете.(facepalm)

На DVAANGELA, AngelOfArh, lunicka и 4 други им се допаѓа ова.
  20. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.144
    Допаѓања:
    221.585
    Женче да сум била на твое место ни пет ни шест така фино лепо и културно уз осмех ќе и кажам кај и е местото :)
    Неможам ни јас да поднесам такви створења(facepalm) да е една само добро ќе беше..ама се повеќе ги има на светов :nod:
    Ниту јас не знам ништо од тој фамозен фејзбук а ниту ме интересира :?::lol:

На bittersweet, Esmeralda-MD, DVAANGELA и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.