1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.193
    Допаѓања:
    106.160
    :coffee: најпосле свежо утрово, таман се дише еве пак дрма :envy:
    не за друго, на штрек сме со децата во градинка дан не свикаат пак да ги земаме...
    досадно е веќе!!

На green.eyes, kuc, Lejla8 и 17 други им се допаѓа ова.
  2. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.078
    Затоа посилно мати и подолго и ќе излезе пена, без шеќер

На kuc, Lejla8, Mr. Right и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Jas!

Jas! Популарен член

Се зачлени на:
    30 мај 2016
    Пораки:
    192
    Допаѓања:
    6.313
    Јас пак го обожавам Пивофест. Цел град е размрдан, жив, весел, полн со луѓе, полн со живот. Чаршијата е посебна тие денови. А ѓубрето е секогаш пред зори собрано, улиците измиени, дури минатата година кога имаше силен дожд на пладне, за два часа се' беше средено. Тие четири дена градот ми е посебно убав :inlove:

Добар ден :hai:

На green.eyes, mal.ecka, Lejla8 и 15 други им се допаѓа ова.
  4. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.933
    Допаѓања:
    48.103
    Добро утро

Ми паѓа главата за спиење;(
    Вчера се запознав со една феминка, три саати муабет, мислиш цел живот се знаеме, пиво покрај езеро, како брзо ни летна времето, се смеевме колку само на смотан начин се запознавме преку форумски игри:D

На green.eyes, kuc, душленце и 18 други им се допаѓа ова.
  5. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.891
    Допаѓања:
    123.058
    Кафе и сончоглед конечно на тераса. Печам проја , а со мислите кон личноста која ја изгубив минатата недела, мојата мила бабичка..... ;(

На WORRIED.BT, MacenceEna, green.eyes и 21 други им се допаѓа ова.
  6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.400
    Допаѓања:
    200.908
    Пена од нескафе без шеќер матена не е убава. Ама затоа јас не пијам матено нескафе :D
    Ај добар ден :D

Се изнасмеав на муабетот од синоќа за следење и манијачење, јас следам, ме следат, а всушност не знам кој каде пишува, ако ги прочитам арно, ако не, здравје... профил на изволте имам, може грешам, ама ете, не ме замараат манијаци - фала Богу.

Петок денес? Ќе се шета? ^_^

На green.eyes, Ano, kuc и 25 други им се допаѓа ова.
  7. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    88.545
    Добро утро и од мене друштво :)
    Разладено е малку се надевам и утре ќе е така.
    Денеска ден за пролепшување,припреми и пеглање кошули.
    Ми вика мм: испеглај ми 3-4 кошули за да имам резерва :o(facepalm)
    На целодневна свадба сме,па ако е многу жешко да се пресоблекувал почесто :envy: ќе окапам на пеглата денес.
    Па не за друго нели кошула на кратки било сељачки да се носи ќе мора долги да преглам,се за лепота :rofl:

Им се радувам на кактустите многу,после долго време им годи промената и местото па почнаа да растат и да пуштаат нови бебиња :inlove:

На мени доручек па шетање низ град,малку шопинг и средување на некои обврски :)

Имајте убав ден сите :hai:

На green.eyes, kuc, M&M и 23 други им се допаѓа ова.
  8. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.980
    Допаѓања:
    59.650
    Нервоза левел 1000 од сабајле.
    Се мие собрано и мислам ќе пукнам.
    Болеста на татко ми сега и мајка ми искочи она да се оперира:@
    Ми смачено више живот без дете неможам више да издржам и готово како на празно да ми оди животот,трошење пари на глупости караници цело време и мм што не ме сваќа како мие.
    Ај сега Добро утро:coffee:

На MacenceEna, green.eyes, kuc и 13 други им се допаѓа ова.
  9. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.719
    Допаѓања:
    322.680
    ч
    Полека МониК.
    Со нервоза ништо не се решава, знам, лесно е да кажеш, тешко е за остварување, ама мора да се смириш:nod:
    Дел од работите кои ги наброја горе, стави ги времено на ,,игнор,,
    На пример, караниците со мт.
    Не пробувај да му објасниш дека ти е тешко, зашто ќе ти наброи многу работи од кои во моментов не е заоволен од тебе (ова од искуство:nod:), бидејќи навистина периодов ти е катастрофа и кој и да е ќе биде рассеан и ,,отсутен,,.
    Пробај нешто друго- кога си кај твоите биди таму.
    Кога ке си дојдеш дома, биди со него.Не ја носи тагата дома.

Знам дека е лесно да се каже, и знам дека ќе речеш дека треба да сочувствува со тебе во вакви ситуации, ама ете има луѓе кои се егоисти и кај кои отстувува ,,жичката,, емпатија.
    Ама и за тоа има ,, дана за мегдана,,:!:

Ама земи во обзир дека и невољите во твојата фамилија траат малку предолго.
    Нели ? (не го кажувам ова злонамерно,туку како човек кој гледа од страна, не ми замерај , те молам)
    Знам дека ти се мили и драги, ама на мт му се баба и дедо, па затоа и се јавува гнев, изгледа предолго си отсутна од вашиот брачен живот.

На dunika, green.eyes, kuc и 27 други им се допаѓа ова.
  10. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.708
    Допаѓања:
    266.220
    Мони се' ќе биде добро. Жал ми е, навистина војуваш на сите фронтови :hug:

@referentka е во право. Болеста на татко му на дм си го зема данокот од секаде, целото семејство, нашите навики, планови, се' се измрда.

Ама тоа е што е, некогаш просто мораш да гледаш денес за денес, ама се' ќе се среди на крајот.

Лани ова време бевме изгубени... Многу несреќа не' снајде.
    Полека се опоравуваме.

На green.eyes, kuc, M&M и 20 други им се допаѓа ова.
  11. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.719
    Допаѓања:
    322.680
    Денес Кузман и Дамјан било.
    Среќна слава и имендени кој има.

На Ano, kuc, mal.ecka и 14 други им се допаѓа ова.
  12. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Site nervozni na momenti , kolku pomali finansii tolku pogolemi proglemi vo sekakov oblik.Nase e da naucime sto pomalku da se optovaruvame so stresot i da mislime popozitivno.
    Utro ,sami so decakov kenka nesto ,toa si e negovo , moe e trcanjeto na site strani cinis imam po 4 race isto i noze.
    Navecer umorot si go zema dankot ni Jony salam ne mozam da si go vidam, se opustusivme vo vrska so intimata.
    Si se podnoviv za site pari so golem popust si zemav eden kup raboti za smesni pari .Izlegov so koleska na kafe si pomuabetivme, mi dojde druga koleska na kafe si se podruzivme ,meraci koga po goldo vreme ke se socijaliziras so site saltanati a ne se nafrleno i nabrzina.
    Turbo mesec , desavki, nastani, druzbi ,odmori itn ,neka ...avgust pocnuva veke starata pesna , ke ima rabota i stres sekako pa redno e da se ostavat site raboti koe cela godina te zamarale i da se posvetam na nesto sosema drugo.

На green.eyes, kuc, mal.ecka и 15 други им се допаѓа ова.
  13. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Само јас ли сум оперирана овде од верските празници? :?:
    Освен Велигден, Бадник и Божик, некако сум скар со другите. И редовно на некој празник ме фаќа манија за чистење, перење, пеглање и слични такви обврски. И многу ме интересира каде има правилник за однесување во вакви денови? Или од бабите останало...?

На WORRIED.BT, green.eyes, M&M и 18 други им се допаѓа ова.
  14. Lianna Anna

Lianna Anna Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2017
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    19.643
    Јас ги сечам сите, ама моите се природни. Среќа па брзо растат. Скарана сум со надградба, оти крварат и боледуваат. :rofl:

@Ane-Goki1 честитки работно место. Сум утнала во читање, не знаев оти има за честитање. (Каква рима :rofl:)

@duffi честита и лесна бременост. Посебно ми е мило кога ќе се слушнам ваква вест. Фасцинирана сум од живот што носи живот. :D (поет у душа сум :rofl:).

@monik55 само храбро жено. За секој проблем има решение.

Добро утро.

Околу столкер левел, вчера правев измени на профилов и сега не знам што се дешава со истиот.
    Не ми е за мислењата, а да е, нема да ги пишувам тука ич, ами ќе бидам столкер во правата смисла на зборот. Следам неколку, само оние што сакам да ги читам, 5 ли се, 6 ли се. Ама никогаш (до вчера) не ја сфатив поентата со следењето, оти Колумбо одамна ја откри Америка, а јас вчера новостите. :rofl:

Глупаво ми е некако да заследувам, оти уште нова сум, па кога ќе се случи да ме заследи некој што ми е од омилените, му враќам назад со следење. :D (Баш сум фина :rofl:) Ако не ми е, глумам лудило оти немам известување. 8) :rofl:

А да, има многу феминки што радо ги читам на одредени теми. Без разлика дали сме со исти размислувања. Многу ми се допаѓа кога некој е објективен. Или барем се обидува да биде.

Ама ова со новистиве, жива глупост ми е. Што има врска кој на кого лајк ставил. Да се само мислењата барем.

Ајде, ми се излади кафето. Сега морам ново да правам. :D

Имајте убав ден.

На green.eyes, Ano, kuc и 19 други им се допаѓа ова.
  15. Lianna Anna

Lianna Anna Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2017
    Пораки:
    2.482
    Допаѓања:
    19.643
    Не знам за правилник, ама и јас имам опсесија за чистење предпразнично. :rofl:

На carangigia, Lejla8, ♡BuBaLe♡ и 3 други им се допаѓа ова.
  16. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.125
    Come on, come on now touch me baby, can't you see that I am not afraid:music: ]:)
    Се пореметив деновиве. :D Ама борба,козја,жабевска...за да се зграба местото под сонцето. Арно викал дедото на Лилит. Гладен човек.... Е, исто и со гладна жаба.]:) :rofl: Сега уште и втора фаза да се мине. И зима не ќе да биде! ]:)
    И уште да го напуштам ова „славје“ mode и да се концентрирам на работа, оти, како се опуштив чиниш се“ е завршено. :rofl:
    Виткање кичма на хефе правев. Ете тоа. Борба бејби! ]:) Ако сака многу, треба да се даде многу. А јас докажав дека може многу! Negoti-f&ck%ng-ating. Ху,ху,ху! ]:)

Јутар. Добри дан красни људи :angel:

На green.eyes, kuc, Lejla8 и 19 други им се допаѓа ова.
  17. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Избори се и после да си частиш, оти ни жаба не крека на суво :lol:

На green.eyes, душленце, Lejla8 и 7 други им се допаѓа ова.
  18. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.125
    Така де. :beer:

На green.eyes, Lejla8, Bozica1980 и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.400
    Допаѓања:
    200.908
    Останало од бабите, оти на времето празниците биле денови за одмарање, сепак многу помош имаме ние сега, во вид на машини за сВе и свашта, а тогаш се' на раце се правело. Денес тоа не важи.

На green.eyes, kuc, Lejla8 и 17 други им се допаѓа ова.
  20. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.708
    Допаѓања:
    266.220
    Јас празници за шетање користам :)
    Јајца кршам во Грција, лепче кршиме во Дојран, задушница на море итн....

Викендче си е викендче, нема таков празник што ќе ме додржи дома :)

Не сме верници никој по дома, ама кршиме лепче за Бадник и посна вечера јадеме, фарбаме јајца за Велигден, палиме свеќи на гробишта, за Ѓурѓовден пошто и' е "селска слава" на баба ми одиме во локалната црква да запалиме свеќи итн..

Ние имаме една вера - а тоа е дека животот е краток и треба да се ужива во него. Сите останати работи ги правиме од традиција, интересно да ни биде. Немаме куќна слава, не постиме, итн.

Распашана команда сме :D

На WORRIED.BT, green.eyes, kuc и 20 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.