Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mama89

mama89 Истакнат член

Лелее навистина ?? :( не ми е јасно зошто се издолжува?? И зошто нема да ми се врати ?? Ај да ми се отечени..но не ми се...уффф де некоја мама искусна да ме израдува дека нејзе и се вратиле во нормала :) ???

Abrakadabra and tessie like this.
  2. lunicka

lunicka Форумски идол

Не очекувај после бременоста да бидеш иста како и пред неа,телото е подложено на промени,после ти станува навика да живееш во такво тело.:D
    Јас бев стегната пред бременоста како атлетичарка со рамен стомак и цврсти гради,сега ...пивтија..:x

3. danichap

danichap Moderator Staff Member

Море другото да се врати нормала...остај стапалата :rofl:.
    За мене беше хорор кога ќе требаше да испаѓаме и кога ќе видев колку ми е стеснат изборот. Плакарот полн а јас само неколку парталчиња вртам :|.

И јас една од оние со мажи на терен па ди се најдов во поздравот. Си се испративме викендов како што е редот и сега си чмаам со пуканките и со фемина.
    Денов со свеки го отепав...и утре така ќе биде.

Бебуш спава...тишина (poolparty)

ozbilnazena, joy1, Annath and 15 others like this.
  4. mama89

mama89 Истакнат член

Штом таква е работава епа ајмоо штикли разни безобразни 39 број од 8 до 15 см повелеле ефтино ајмоо :D или замена за 41 штикли од неки педер можда кончита хахсха :D

Annath, Abrakadabra, tessie and 8 others like this.
  5. danichap

danichap Moderator Staff Member

Да не те тревожам, ама разни безобразни штикли и кај мене стојат така.
    Средна висина, стабилна дебела штикла сега. Нели траспортер треба да се мкне, дете да се носи, количка да се бутка...

6. tessie

tessie Форумски идол

На рапорт... :D

Простете луѓе, ме нема често. Поздрав до сите, се надевам се` е под конец кај вас и ви посакувам убава и успешна работна недела. :)

ozbilnazena, crazylady, joy1 and 19 others like this.
  7. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

убав ден ...мене посебен...лета времето ..ко вчера да беше а веке го прославивме вториот роденден на синко...душата моја колку беше срекен...повелете послужете се[​IMG]

8. mama89

mama89 Истакнат член

Среќеен родеендеен Насмевката од овој роденден да ја има секој ден да живее и среќен да бидее :* :* :*

9. anel

anel Популарен член

@WORRIED.BT , среќен роденден на синчето, се најубаво, само радости да ви носи.

316447e130344d89faab802a59a2f848.jpg

10. toogood

toogood Популарен член

Sreken Rodenden

11. toogood

toogood Популарен член

@mama89 @lunicka, niti goleminata na stapaloto nitu tezinata ve pravat toa sto ste.
    Uzivajte so toa sto imate.
    Tesko na toj koj ve ceni po toa kolku ste slabicki (ne se obrakam na vas nego na site).
    Opsto zenata na balkanot si e ubava, vredna, cista.... Od taa gledna tocka se e super i nema potreba da se grizi za nisto.
    Ima edna rabota koja stvarno na mnogu im smeta , pa i na mene. PIS USTA.
    Tuka spagaat site koj ne uspevaat da svatat deka razlikite treba da se cenat, ironija, ignoriranje, vreganje ili upotreba na ofanziven jazik, nametnuvanje na mislenje i uste tvrdenje deka e taka i nekoj drugi raboti koj poprecuvaat prirodnata ubavina da im dojde do izraz.
    Dzabe e ubava, slaba, vredna (znae da zgotvi)..., koga ke otvori usta so nejzinite decidni mislenja, se paga vo voda.
    Vnatresna ubavina nemaat site, zalno no vistinito, mal im e brojot na tie.
    Sto bi mi zavrselo rabota ako koleskata, komsikata, priatelkata i... se ubavi (od nadvor).
    Ubavi ste si i ostanete takvi.

I uste ednas da napomenam deka ne se obrakam na nitu edna, ako nekoja se najde megu redovi, opsi, se izvinuvam.

12. mama89

mama89 Истакнат член

во право сте од збор до збор...некој што има убава добра душа и карактер и на 80 год ќе биде убав,а некој што само надворешно е убав тоа нема да биде за 10-20-30 години...многу личности што ми биле убави кога сум направила муабет ми станале грди и одвратни...и обратно личности што не биле баш привлечни после муабет со нив ми биле убави...и останале такви во моите очи...лепота је пролазна а убавиот карактер е секогаш во мода ;) гушкии :*

Annath, Abrakadabra, Eli23 and 7 others like this.
  13. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Е баш за ова ти кажав дека нема да ти се врати стапалото на 39 дека јас носам 39 си реков ке речеш ај на алиска ке и ги дадам чевлите атер за советот шо ми го даде ионака нема да ми требаат

14. mama89

mama89 Истакнат член

Хахаха ме насмеа...:D нема проблем само синко жив и здрав да ми се роди и ќе ти купам и нови :*

Annath, Abrakadabra, Eli23 and 3 others like this.
  15. mama89

mama89 Истакнат член

coffee_2617807b.jpg Последна ноќеска пишав прва утрово :) Повелете кафенце од мене кој какво сака турско ,еспресо,макијато,нес...јас сега само по 1 кафенце пијам и тоа мало еспресо во комбинација со цеден сок во чаршија натенане :) Неможев да заспијам ни минута 8-|...од мисла ..за прегледов секој месец вака сум возбудена но сега зошто 9ти мес најмногу...:?:плус брисеви крв...а ми се јадее лелеее ...од 18 вчера не сум јадена а будна цела ноќ еве 7 е :worried:...ај одам да се бањам да се расонам и спремам..:makeup:.се надевам се е во ред со мене и бебуш пуштете ми среќичка ии имајте убав ден исполнет со радости,насмевки,бакнежи,гушкања а времево само за тоа е ...за гушкањее :* Ве гушкааам сите :hug::hug::hug::hug:

Attached Files:

16. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Добро утро на сите.Првото утринско кафе го пијам на тераса и се тресам од ладно.Не ми се верува дека толку нагло ќе залади.Се жалевме на топло,сега ладно,не ни се погодува.Си влегов внатре но не е тоа,цигарче не можам да запалам,не пушиме по дома@mama89,ќе видиш дека се ќе биде во ред,немој да се грижиш.Поздрав девојчиња и момчиња:D

17. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Среќен роденден,нека биде живо,здраво,весело,и од бога благословено

WORRIED.BT, Abrakadabra and tessie like this.
  18. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Добро утро.

Помина викендов нашата крштевка и прв роденден на малото, а воедно го прославивме и третиот роденден на големото.
    Спремање, трчање, организација и се помина набрзина. Јас на пола работи не се ни сеќавам и тоа не дека бев пијана туку дека трчав по децата.
    Ама нека ми се здрави и живи пак исто се би направила, ништо не би сменила.

Еве да ве почастам :^::^::d::d::beer:

19. referentka

referentka Moderator Staff Member

Нека им се среќни родендените на децата
    Да се здрави и живи

Имам едно прашање до Вас домаќинки сте нели....може и офф топик да е, ама тука знам дека ќе добијам најбрз и најточен одговор.
    -Која шипка е најдобра за играње, која дебелина и која висина да е ???:rofl::rofl::rofl::rofl:(mooning)(mooning)(mooning)

Мала шала беше тоа.

Сакав да Ве прашам дали сите сушари се стандардна големина (како перална) или има и со помали димензии.

green.eyes, Peco, WORRIED.BT and 10 others like this.
  20. anel

anel Популарен член

@Cuci81 , честито крштевање на малечкото и среќен роденден на двете, да се живи, здрави и само на убавини да се радувате.

Latest Happy Birthday Wishes Cards With Quotes.jpg

Јас денес имам чувство дека пак ќе висам на телефон, вчера не успеав да добијам. Колку се нервирам, а стриктно ти напоменуваат" јави се претходно, дали е готов резултатот". Па ќе се бунат по другите теми кога се жалиш од неспособни нововработени по "заслуга".
    @mama89 ставила и кафе. Ајде со убава мисла. Значи две бебчиња за брзо ќе има на темава:inlove:

@referentka , јас не сум видела досега помала, не верувам дека има ама може и грешам.

green.eyes, Peco, Annath and 13 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.