Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958
    Жени како сте ми денес? Јас сум во фаза на ПМС после 1,8 год. и не ми се сите овци на број. Ја окоупирав кујнава и се што ми дојде под нос го мафтосувам:mm: хормониве ми полудеа! Што убаво ми беше раат година и кусур не се замарав со женски проблеми можеше да потрае уште некој месец...
    Него денес видов каква грешка сум направила кога сум се зачленувала сум го пишала датумот на раѓање на мајка ми која инаку е почината пред 8 години,која ми била поентата незнам искрено најверојатно сум била во некој депресивен фазон,ептен тешко се опоравив од тој шок. Затоа мили мои уживајте во секој момент поминат со нив,дур ви се живи мајчињата.
    Како поминуваат годините така ми е се потешко,некако децава ми помогнаа колку-толку да немислам. Денес многу од вас ми честитавте и така всушност дознав дека сум ја напишала таа дата.
    Мене ми помина летосака на 2 август,требале Илинка да ме викаат:D По тој повод ќе ве почастам посна обланда вчера правена.

imelda си размислила ли за некоја поедукативна играчка соодветна за возраста. Кај вас сигурно има итекако избор. Во овој период до 3 години им се разви желбата за склопување и расклопување па можеш да видиш некои коцки било дрвени,лего или слично. Незнам колку ти е блиско детенцето, како опција може трицкл или точаче со помошни педали.

На bittersweet, Annath, MacenceEna и 4 други им се допаѓа ова.
  2. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    101.403
    @Mama25 сакаш да кажеш нема роденденска торта.:(
    Тука сум @Daleron ама не знам што да кажам.Пробав да читам а и тоа не оди.

3. Mama25

Mama25 Популарен член

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    1.440
    Допаѓања:
    10.958
    пак ми отишол постот(facepalm)
    lunicka торта нема,ама ветувам дека специјално ќе направам само за вас,еве замена

Прикачени фајлови:

На Annath, zalosna, Serafima и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Jas zenicki doprvo ke pocnam da cistam i cistam i cistam....Ako stignam za vikendov elka da naredam i nadvor da nakitam.
    Dve nedeli se krijam od komsiive, site nadvor ukrasuvaa na -23, jas i na +7 uste ne sum nakitila.
    Ke gi iznenadam vo nedela vecer , ke gi uklucam sialickite nadvor (ako stignam da nakitam:party:).
    Komsijava moj ajfelova kula vo svetlecko izdanie ja stavil vo dvor, redi sekoj sto mu fali vo zivotot.
    Js ke nastapam so 3 svetlecki eleni. Idila:lol:.

На Annath и pilenka им се допаѓа ова.
  5. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.170
    Допаѓања:
    21.159
    @imelda , јас би ти предложила сет со алати.Ги има што се расклопуваат како куфер, па во масичка па со штрафцигери, клешти, штрафови, типли, агломери, ленири, метро.... и што ли уште не..развиваат имагинација, си се заигруваат децата со нив.
    Лего коцки се добри, едукативна 3д книга со животни, и омилените на син ми, багери, трактори, камиони, полициски коли итн....:D
    Мене ми започна спавачата фаза....претходниот пат ме траеше три месеца...нарколептик бев.Ме има, ме има и оп.....во длабок сон за секунда потонував....сега ќе видиме како ќе е ....
    Поздрав женски се читкаме утре...да го заспиам ергенот, а и јас со него :tmi:

На Annath и imelda им се допаѓа ова.
  6. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.583
    Допаѓања:
    152.045
    zenki sum se aktivirala partiski...da se cudi covek i jas sebe si se cudam:o
    mi pomogna covekot okolu rabotata koja doprva treba da ja pocnam,pa za vozvrat pobara da se aktiviram....usluga za usluga...a i krajno vreme bese za zal se funkcionira taka vo drzavava...
    doma ko se vrativ a me nemase eden cas -haos i lom a po cel den samo sreduvam....
    utre ke vrakam na mesto se ,sega glava mi prska ... da zaspijat decata i jas si legnuvam...
    pozdrav

7. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    101.403
    Навистина @WORRIED.BT ? А јас се израдував дека било непартиски.Значи за мене нема надеж...

На galapce му/ѝ се допаѓа ова.
  8. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.583
    Допаѓања:
    152.045
    da lunicka, partiski e za zal...jas bev clen ama pasiven ,samo na kniga sto bi se reklo ama sega za protivusluga me zamoli da se aktiviram...bozem jas slobodno vreme na pretek pa uste tamu da trcam...

9. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.841
    Допаѓања:
    101.403
    Во ред е, потполно те разбирам.Кога е во прашање работа се нема избор.И јас така би играла.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Нека месечината ви фрли прекривка ткаена од најубави соништа и топла прегратка од љубените:hug: |-)

На Mama25, Annath, Teodora* и 5 други им се допаѓа ова.
  11. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Dekemvri e mesec na podaruvanje. Vi go podaruvam ovoj sait, a vie sami izberete hrana za vasata dusa i mozok.
    http://www.chicklitclub.com/
    Malku chick lit ne e na odmet:lol:.

12. mamaMace

mamaMace Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    164
    значи скроз си утепана ме изнасмеа со тоа гаќите, ме засркна со кафето.

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Да бев утепана сеа ќе гниев некаде.:P
    Туку добро утро жени.
    Да се пријавам и летам да работам. Наздравје кафенце.
    images (12).jpg

На tessie, Mama25, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
  14. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.296
    Допаѓања:
    278.146
    добро утро и наздравје кафето Daleron а на сите кои сега или допрва ке го пијат јас утрово со вас го пијам :coffee:па после заминувам на работа

На ozbilnazena му/ѝ се допаѓа ова.
  15. mamaMace

mamaMace Активен член

Се зачлени на:
    19 август 2013
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    164
    мене многу ме бендисуваат таблетите од просветно дело што се со домашни животни и со диви животни.Тоа е книга + таблет, малку е гласен таблетот ама се решава и тоа, на македонски е и моја цуци го сака, две години е.беше околу 600 денари ама сега мислам дека е на намаление+ако имаш картичка за попуст пристојна цена доаѓа, не многу скапичко.

На Annath му/ѝ се допаѓа ова.
  16. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Добро утро на сите, ајде сите вадете насмевките на лицето за почеток на денов:)

Јас еве на работното место, им викам на децава деца од мене работа не барајте цела сум замижана.
    Ама не ќе се појави еден така згоден8-| абе од нигде никаде очи пет банки уф. Тело гром.
    Бегајте деца овој е мој:$епа очи за гледање8-| и така велат во рајот се старци :D
    Го прошетав по салонов горе доле, у јеботе кој те створи тако згоден:$:P
    Епа задоволството во гледање беше мое:DНе е за замерација. Иде набрзо викенд^_^

Затоплете се со топло кафе или чај, кој има можност и со ќебенце, помислете си на најубавото нешто што ви се случило во животот. Драги женички добри душички:hug: ве гушка Озбилна а понекад и Неозбилна.
    Епа животот не е интересен ако си стално сериозен:):bow:

Последна измена: 11 декември 2014
    На NoellePage, bittersweet, Lella и 8 други им се допаѓа ова.
  17. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.094
    Допаѓања:
    43.359
    @imelda kupi lego kocki , posto e dve godinki lego duplo . Ili pa stvarno traktor ili bager.http://www.stienken.de/traktorparadies/rollytoys/images/024247.jpg
    Nie sme vo bozikjen fazon. Pokloni vekje oddamna kupeni, Na malovo iako ne razbira niso , mu kupivme katna garaza za da si gi vozel kolickite . Golemovo kje dobie slozuvlaki kup , mikser i toster za da ja imame cela kujna kompletna :P

На bittersweet, Lella, Mama25 и 4 други им се допаѓа ова.
  18. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Нема време за повеќе.:envy:
    nije-posao-penis.jpg

На Annath, ozbilnazena и imelda им се допаѓа ова.
  19. imelda

imelda Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    1.623
    Допаѓања:
    10.359
    Добро утро, добар ден. За кој како. Јас се разбудив како цела ноќ да ме стискал некој. Не бре блазе си ми, ме стискал за врат. За шија.(n)
    Фала невести за идеите, ќе кликам по интернетов. Размаанав идење по продавници, гужва е. Ваква млитава, леле треба да станувам, да се измијам, да се разубавам :makeup: и никој да не знае дека ми е така тешко по малку, да земам да се стегнам, како што викаат момите, и да одам на ручек со старите колеги. Го знам друштвото убаво, 9 години сум била барабар со нив со мотото work hard party harder, ќе има многу алкохол. Ќе пушти и грло и снага :dance::drunk: :party: :D

Ајде, станувам, опа! Не биде, уште седам. Опа! Ај до трета мајка. ОПА!!!

На bittersweet, tessie, Mama25 и 7 други им се допаѓа ова.
  20. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.917
    Допаѓања:
    203.162

Добар ден! И јас ко тебе подзамижана, кога го видов типов, очи олкави ^_^ ела затвори ги... чек да се забришам малку [​IMG] овој беше Брандо у млади дани? Или јанлаш сум?

На bittersweet, tessie, galapce и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.