Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.917
    Допаѓања:
    203.154
    Добар ден од мене! Машала, активни сте биле... и ноќеска и утрово богами, ај за арно, за убо нека е :D

Јас гризам деновиве... до петок сум на „строг пост“, мм на службен пат. Ај ќе надокнадиме, само да не настрада некој од околинава моја. И ве читам посабајлечки (facepalm) лиги ми правите, ццццц |( :P
    за контрацепција, pull and pray кај нас се покажала ефикасна... како кај повеќето од вас :rofl: си знаеме кога треба да се чуваме :D

Ич не ни се секирај Луцерке, ќе им го најдеме чарето на таквите :) ;) башка се сомневам дека имаат храброст да пишат тука или на некоја од нас.. има да го кркаат.

Собира сила за вечерва, затоа... ќе му треба :D

Ова со Кока Колава првпат слушам, ама ќе речам и јас ко некој погоре, пазете што пишувате оти деца читаат.. ко што ни се вака сексуално наједуцирани, не се сомневам дека ќе го испробаат. После ќе ги читаме дека со Кока Кола се испирале. Море изгледа и тоа ќе е поарно, отколку Норлево да голтаат секоја недела. А да се затнам и јас не ќе е лошо... па ќе речат сме им давале идеи :wasntme:

На green.eyes, WORRIED.BT, Peco и 16 други им се допаѓа ова.
  2. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Леле леле отварам очи и од 11 ве читам едвај ве дочитав хахаха со насмевка ми почна денот хаха станувам да си го направам напитикот за почеток на денот лимонче цедено во чаша вода и лаж мед и кога гледам шише 2 литри кока кола празно од синоќа ( на свеки и беше роденден вчера 49 год) и прснав сама да се смеам хахаха може имало џиха џиха :D па млади се свеки 49 а свекорот 47 помлад си го прелажала уште на 22 а она 24 год а исто така и јас со мм он беше 22 а јас 24 пред две години ;) крцкалче си го најдов си го воспитав по мое и сега си цутиме во убав брак кај нас дома жените се главни кога сме постари се знае хаха За кока колава ми текна на факс на рендген гледавме снимко разни со триста чуда во дундата пикнати морее до желудник...и имаше и стаклено шише од кока кола :D да се чудиш дали го голтнала хаха како успеала цело го начукала...а имаше и кај мм слика со дршка од метла изгледа ја наседнал ,,несакајќи,, и тоа луѓе во нашава чудесна Македонија...додека не видов мислев такви работи само на нет кај лудите американци ноо ...не и македончето е шлакнато :D имајте убав ден јас богами ќе имам мм е слободен сами дома си поспавме денес да одам сега да му се пикнам под јорган да го расонам :D

На menelele, Peco, mareane и 14 други им се допаѓа ова.
  3. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.373
    @Annath има и такви што пишуваат лп ,а јас полудувам

На Peco, Eli23 и Petar80 им се допаѓа ова.
  4. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.917
    Допаѓања:
    203.154
    @Sky-butterfly,за чевлите - Биана во принцип имаат убави модели. Јас ако бирам, би ги купила третите од првиот спојлер, токму тој модел, токму таа боја. А за тие што се малку повисочки - не се грижи, дури и моделите со повисоки штикли на Биана им се прилично удобни, не болат нозе од стоење и целодневно одење. Јас ова од искуство, пошто имам доста модели на Биана (чизми, салонки и балетанки) - сите подеднакво удобни и квалитетни. Ако сакаш повисочки ич не двоуми се.

На mareane, Eli23 и Sky-butterfly им се допаѓа ова.
  5. do-re-mi

do-re-mi Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    16.016
    Добро утро, добар ден..:)

Дани, синоќа гуглав егзотични овошја, за да разберам што чудо беше она бодликавото во чинијата за овошје од вчерашната слика во ФИ. :D Ако и некој друг се заинтересирал, се вика kiwano или африканска краставица. Според описи на нет нисколкалорично овошје и богат извор на витамин С, а имало вкус налик на краставица. Последново ме разочара, затоа што си замислував симфонија од вкусови, нешто помеѓу мангои, јагода и банана (на основа на невообичаениот изглед). Навистина е ко краставица?

Интересени и многу декоративни ми се некои од егзотичниве овошја, ама некако не ми влеваат доверба за пробување. Исклучок е т.н dragon fruit. Тоа би пробала.

Петре како бре сте се успале, а сте имале време за забава под туш?! Човек што се успал, за 7 мин. од будење, веќе е низ врата. :D

За ноќните прошетки до фрижидерот...кога е ептен критично, мало јаболко ми го решава проблемот. Иако велат овошје не се јаде навечер, подобро тоа од парче торта или сендвич. Ама најчесто, после миење заби поминува желбата за мезење било што. ;)

На green.eyes, Peco, mareane и 9 други им се допаѓа ова.
  6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.917
    Допаѓања:
    203.154
    Игнорирај ги. Нека досадуваат, на крај ќе се откажат.

На LUCERKA му/ѝ се допаѓа ова.
  7. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Е јас не полудувам:D
    Вака креативен ник ко мојов немате, и никој не ви е крив што не ви текна пред кумов мој да си го дадете:P
    Мене ваква ко озбилна:emo: никој безобразен не ме бара :devil:
    Добро де, имаше еден одамна, мислеше ово је озбилан мушкарац тражи озбилну жену(facepalm)
    На кафе сум и влажна марамица:( боже сачувај ко во зима мислиш снегови фатиле...
    А јесен стиже дуњо моја, ја не плачем ја не плачем, сузе теку саме:sweat:

На Peco, Eli23, DVAANGELA и 11 други им се допаѓа ова.
  8. real-man

real-man Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2015
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    440
    eve edna poraka za site sto vcera piele gazirani sokovi ,
    :sun: za ubav den i kolicka do vecer

p.s se blizi praznicen prodolzen vikend pa za site sto cekaat neraboten den vi gi posakuvam kamioncinjava od reklamata

На Petar80 и Annath им се допаѓа ова.
  9. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.789
    Допаѓања:
    323.755
    Мене никој не ми пишува во ЛП

На Peco, Eli23, Petar80 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2015
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    3.830
    Сакаш ја да ти пишам?

На WORRIED.BT, Peco, Eli23 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.789
    Допаѓања:
    323.755
    Ами ти ли ќе ми ,,бараш,, ???
    Не ти давам, ич не се мачи да пишуваш...

На Peco, Eli23, Petar80 и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2015
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    3.830
    Се вративме од на доктор со децата. Големото си доби антибиотик, малото ништо не му било.

Вие гледам се држите за кк. Ја не пијем.

На Eli23 и Petar80 им се допаѓа ова.
  13. do-re-mi

do-re-mi Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    16.016
    Рефи, си ја читала "На полковникот нема кој да му пишува"? Е, то ти е...;)

На Eli23, Petar80 и referentka им се допаѓа ова.
  14. referentka

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.789
    Допаѓања:
    323.755
    Не ама сум ја читала ,Седев до реката Педра и плачев,,
    А и ,,Вероника реши да умре,,

:rofl::rofl::rofl:

На Peco, mareane, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Cuci81

Cuci81 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2015
    Пораки:
    108
    Допаѓања:
    3.830
    Не мор златна. Ја на мм не му барам, па со тебе ќе се бафтам.

Ти пиша "Мене никој не ми пишува во ЛП", па си реков да не се осеќаш како тринаесетто прасе, Ѓиле баксуз, дај да ти пишам. А содржината не значи дека ќе е кексуална. Ја освен за пелени и мрсули последни три години, за друго не знам муабет да правам.

На artemidis, WORRIED.BT, Peco и 9 други им се допаѓа ова.
  16. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.534
    Допаѓања:
    289.014
    @do-re-mi точно, така се вика овошката но не би се сложила со зададениот опис.
    Ја здогледав минатата недела за прв пат и зедов едно парче колку да пробам. Јас лично се воодушевив па вчера набавив повторно.

Мене воопшто не ме асоцира на краставица :rofl:. Ние ја викаме кактус или мал вонземјанин и го плашиме бебуш. Авионче играме со нејзе околу главата на малата а она се смее.:tmi:

Ина некој интензивен, специфичен вкус кој највероватно само како егзотичен може да се класифицира. Многу е сочна и освежителна. Чуствуваш како аромата ти ги отвара сетилата и те раздрмува на пријатен начин.
    доколку имаш шанса пробај. Од мене(y)

На green.eyes, kjukli, ozbilnazena и 9 други им се допаѓа ова.
  17. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Ме потсети сега форумџијава погоре со кока кола рекламата, гледам продавнициве тука веќе секаде се украсени за Божиќ, онака као да ќе заборавиме дека е Божиќ па ајде 3 месеци однапред да не потсетат.(facepalm)

А заборавив да ви кажам новиот премиер во петокот ни прогласи државен празник за финале на фудбал, единствена држава сме во свет што прогласува празник за фудбал, додуша имаме државен празник и за коњски трки, секој прв вторник во ноември.:lol:
    Мм ги носеше дечките на финалето, му еше криво дека мадам е ептен мала да ја носи, едвај чека догодина да може и нејзе да ја носи, ќе ми ја прави фудбалерка.:lol:

Лп си добивам од време на време и покани за секс во тројка, опасна женска сум.:muscle:(hollest):rofl::rofl::rofl:

На kjukli, Peco, ozbilnazena и 13 други им се допаѓа ова.
  18. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    Абе тебе страв им е да ти пишат. Тек нив у пет лепе ќе ги отераш, не три:rofl:

На Peco, ozbilnazena, bittersweet и 5 други им се допаѓа ова.
  19. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Нцнцнцнцн ама сте се расприкажале бре!
    Јас кока кола не упражЊавам друго упражнњавам.8)
    Контрацепција никогаш во живот, не се фаќа освен еднаш на сила (фала му на Господа и на доФторот за ќерето).
    Инаку Рефке јас само 11 минути ја имам прочитано и сФатиФ дека сексот навистина трае толку, освен ако некој е напИјан.:D
    Празник не чекам оти ќе работам 24/7 нон стоп и викенди и празници, е сега ќе барам да ми платат, а не слободни денови.:muscle:
    Аха ќе ми платат, ама пак ќе ми ги земат со некоја дебела (прасечка) сметка.(lalala)
    Ај создравје одам да ја впрегнам мазгата за работа.:smoke: :smoke: :smoke:

На Peco, mareane, ozbilnazena и 8 други им се допаѓа ова.
  20. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    62.031
    Здраво девојки :f:
    Кога ќе ја отворам темава и кога ќе видам многу испишани страници, ЗНАМ дека за СЕ*С се пишувало :D... Ако некој е нерасположен, нека отвори +/- 40 веднаш ќе се насмее!!! СТРАШНИ сте :hug:...
    Кока - кола треба да уплати на Фемина еден милион долари за рекламата 8)...

Ова со враќањето на годините наназад е чиста вистина!!! Една пријателка второто дете го роди на 46 години :clap:!!! По долги години лечење стерилитет и првородено на 38, едноставно неможеше да го абортира!!! Инаку и двете деца и се зачнати природно... Која иронија да се лечиш од стерилитет 10 години, да се помириш со судбината и на крај се убаво и природно да се заврши!!! Браво за неа!!!

@sesilija ти благодарам на убавите зборови!!! Рецептот за кроасаните ти го пишав во соодветната тема. Кога ќе ги направиш чекам слика!!!
    Уште би сум ве дружела, прекрасно ми е со Вас, но треба да се подготвам за на работа... Имајте убаво попладне...
    И не заборавајте нешто слаткичко со Кока - колата!!!

4327845671_243e7bec3e_b.jpg

На kjukli, Peco, Bozica1980 и 13 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.