Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. referentka

referentka Moderator Staff Member

Седи мирна тогаш ако не сакаш да ме трпиш, да не ти се доселам прва комшивка :fubar:

Аеродром е Мкд во мало, тоа е така, не сум го рекла јас...таму се има само скопјани не
    Но ете мене некако драг ми е, и си го сакам, незнам зошто...можеби убави спомени имам од таму.
    Јас сакам урбани средини, детски игралишта, училишта на секој чекор, трговски центри..

Некој не сака така...
    Некој и тие од страна не ги сака т.е. провинцијалците..
    Вечна тема.

mareane, Annath, Mekuska and 5 others like this.
  2. Petar80

Petar80 Форумски идол

Ти благодарам на комплимент за годините Далке

3. vitamina

vitamina Форумски идол

Добар ден жени..
    @referentka стандарт си ме насмеала и развеселила посабајлечки уште, алал бе да ти е женче Која кративност ја поседуваш во себе :muscle:
    @monik55 жено добредојде на темава, слободно да не дружиш и ти и сите што се чуствуваат лагодно во нашите муабети, да не се повторувам со кажаното на рефка, секој е добродојден доколу милува дискусии шали и слично.
    Некогаш и годините не се толку битни, човековата перцепција и изживеаност можеби се дел од сопстврниот мозаик.
    Биди силна и држи се... тоа е што е, господова работа, дај боже ќе помине и тоа.. ќе пребродиш и со нови сили ќе продолжиш понатаму.

Жени јас да ојдам да заметам надвор, ова сериозно го сватете :makeup:

4. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Добар ден.Што убаво сте си муабетиле,браво.Кока-кола треба да ви плати за рекламирање:rofl:,не сум знаела Оти е толку добра^_^.Јас не пијам ништо газирано,избегнувам,си пијам вода или чај но очигледно нема ист ефект како кока-кола:rofl:.Два дена и јас како @Cuci81 со малиот дечко по лекар,денес е добар и го пуштив на школо и сега седнав да ве дружам.@monik55 Добредојде,за добра дружба годините не се битни.@Annath пред да останам бремена со второто синче,на сон си купив прстен со многу убав син камен и си го ставив на прст.По два дена ми ја кажаа убавата вест.Мислам дека и сонот на свекрва ти ќе е за арно(за бебче).

5. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Да дадете еден совет, што да однесам на повојница кај некој што има се?!
    Сериозно сум на мисла и го одолговлекувам одењето од таа причина, ич немам идеја. Машко бебенце на блиска другарка. На сите ви носеле, што ви останало онака најсимпатично, нешто што сте запамтиле...?

P.S. Не пари!

Уште нешто, на фб што продаваат патики да не сте купиле? Фејк се? Најк кожни високи 2000?
    Некако многу ефтино ми се виде.

WORRIED.BT, mareane and Petar80 like this.
  6. bittersweet

bittersweet Форумски идол

@Bozica1980 можеш да однесеш од оние книгите што се заборавив како се викаат на Мк, што се запишува се во нив, такви на пример никому не му текнало да ми купи за децата сите три јас си ги купив или боди со натпис, тие се секогаш интересни, плишани мечиња, друго не ми текнува.
    Ааа ми текна гледав сега брзо една што прави таму торти од пелени има доста интересни ама се и прилично скапи, види на фб ја има.

vitamina, Petar80, DVAANGELA and 3 others like this.
  7. danichap

danichap Moderator Staff Member

Термометар за на зид со некое животинче или закачалче, дрвени букви со неговото име или некој друг интересен натпис за на врата, плетени капче и калци(за на ножињата)...толку ми текнува за сега.

vitamina, Petar80, Annath and 4 others like this.
  8. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Радосница сигурно мислиш?! Тоа помислив и јас, а тортите од пелени последно читав од мајки дека не ги употребувале бидејќи пелените биле отворени. Мене многу ми се допаѓаат искрено.
    Ова со буквите ми е фаворит сега за сега, глеав на фб некоја изработуваше. Ќе мора да мрднам г*з и да побарам низ продавници, трето нема :)

Фала за идеите!

9. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Истото и јас мислев да и го предложам:).Книгата се вика Радосница,и јас си ги купував сама.Тортите од пелени се многу интересни,и спрема тоа што сакаш да има(шишиња,цуцли...)е и цената.п.с.Книгата ја купив од Просветно Дело.

Bozica1980 likes this.
  10. danichap

danichap Moderator Staff Member

Еве ја нашата. Убава е на изглед а и може сама да ја направиш.

Три спрата од пелени замоатани со ластикца како цигари врз картон. И така редиш три спрата.
    Измеѓу може и со некое шампонче, мече...
    Едноставно е 2015-07-12 17.43.43.jpg

11. Annath

Annath Форумски идол

Таман чоек ќе се фати за работа, вие ќе се распишувате, цели фермани, после не можам да ве дочитам.
    Јас прилично заглавив денес :tmi: нема да ве замарам со детали. Сеа малце се ослободив, ама морам да завршам нешто друго.
    Како и да е, Божица, за бебчето си добила убави идеи, и јас нешто со букви ќе ти предложев... Мали Нешта на фб имаат страница, изработуваат фини дрвени стварчици за во соба. А тортите од пелени ми се супер, само се скапи. А и како не би биле, кога всушност за бебе да купуваш е најскапо. Само пелените не се под 600 денари, а за другото што останува?!
    Есмералда, дај Боже да е така, ама искрено, не се замарам со соништа. Работиме на случајот, па ќе биде како што треба да биде и кога треба. Не сакам да се оптеретувам со тоа и да си правам дополнителни стресови.

Не спомнав вчера, јас сум по швепсот повеќе, конкретно tonic water... пошто нАли за жени е, не за девојки. А од кока колата киселини ме фаќаат, од оваа за орална употреба :P

Ојдов да мотам гази, а вие бидете умни :!:

green.eyes, ozbilnazena, Peco and 9 others like this.
  12. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

јас последно бев на бебе кај комшиката . Имав однесено пижамки , блузичиња и од моите ташничиња за пелени нормално ^_^ PicsArt_1444249890410.jpg PicsArt_1444249839970.jpg

13. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Јас приватно правам вакви работи, ако се убаво спакувани, не се отворени внатре само свиткани ништо не им е, мада и функцијата на пелените е за украс, не е баш за користење после тоа. Маченце живти мене многу добра работа ова со торбичињата, да си тука одма ти нарачувам :D

bittersweet, Annath, Eli23 and 4 others like this.
  14. Annath

Annath Форумски идол

Стварно ли? Ајде мажи, изјаснете се на темава... знам што ќе кажете, ама ај да не бидам баба Ванѓа 8-|

Peco, real-man, Lady Phoenix and 2 others like this.
  15. ninja35

ninja35 Форумски идол

Не се оригинал, имитација се. Ги купуваат преку еден човек од Г. Баба по околу 1000 денари и ги продаваат по 2000-2500

WORRIED.BT, Petar80 and Bozica1980 like this.
  16. Petar80

Petar80 Форумски идол

Јас како машко не би ни помислил на нито една од фразиве дека треб ада се толкува како понуда за сехс добро може би во некој контекст втората другите баш се секојдневни.

Annath likes this.
  17. Petar80

Petar80 Форумски идол

Да и јас знам за ова ги викат Арачиновски Најк, има исто така и Пума кинески се а стварно ги лепеле во арачиново и чаир во подрум

Bozica1980 likes this.
  18. ninja35

ninja35 Форумски идол

Број 2 и 3 ....да
    Број 1 и 4 може да се толкуваат како покана за на пијачка....:P:P:P

Annath likes this.
  19. lunicka

lunicka Форумски идол

Се вратив едвај,со резултатот во рака.Едниот хормон ми е покачен,треба утре пак да одам,да препише докторчето терапија.Што фино само си голтам некои таблетки,а оние за смирувавање ми се must have.

Ми се заврти во глава сакам црвени салонки.Најдов баш убави во една продавница ама нема број за мене.
    А колку ми се допаднаа бреее....:inlove:

За прашањата околу Аеродром или Карпош врска немам Рефке што е поубаво.Јас и на врв на планина би живеела ако се друго ми е натамането.Сепак секој си има свој вкус за се.Околу фенг шуи строго гледам на која страна ми е фикусот.:DСе зезам ,од фенг шуи користам само отстранување на она што е непотребно,распипано,скршено,алишта што не се носат...за друго треба да имаш и некој денар да инвестираш...иако се фаќам себе како размислувам дали некој предмет е подобро да е завртен на оваа или онаа страна.Да плаќам стручни лица за таа работа е ,според мене збеснатост.Не верувам дека до толку има значење фенг шуито во животот.
    Порано домовите со стари креденци и расклатен намештај биле посреќни од овие денес наџиџани.

20. Petar80

Petar80 Форумски идол

Thread Status:
Not open for further replies.