Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    62.031
    Добра ноќ девојки :hug:
    За два дена тоооолку мноооогу сте испишале :clap:... Ми требаше многу време за се да прочитам...
    Јас повторно не стасувам преку ден да Ве дружам!!!
    Ноќе, кога сите ќе заспијат дома имам време за себе 8)... После некој нека ми рече дека со поголеми деца е полесно :sweat:!!! Цел ден , а и добар ден од ноќта имаат некои потреби... Само мм си е примерен, да не го урочам :D!!! Знае сам и јадење и облека да си земе :clap:... Многу ми е добар :hug:, па дури и ги потскарува децата кога ќе примети дека ме „замараат“!!! Ај, не ми ја тормозете женичката, им вели, да Ве видам дали и со вашите идни женички вака ќе се однесувате :D...
    Инаку освен дождов што не го сакам, се е ОК деновиве... Коцкичките една по една си се наместија (poolparty)...
    Ииии НЕ, не ја пропуштив КОКА - КОЛА журката на +/- 40... Еве дури и една фотка имам од газираната журка :D... Колку сме „слатки“ :D... Не се опишува со зборови, се гледа :D...

Big+cola_329fd8_4300897.jpg

Среќен роденден @nena2010 само убавини да те следат во животот и насмевка лицето да ти го краси :^:...

Последна измена: 9 октомври 2015
    На green.eyes, Lady Phoenix, vitamina и 14 други им се допаѓа ова.
  2. Mekuska

Mekuska Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2014
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    2.301
    ај добро утро друштво, вие цела недела рано ме поздравувате, па ај и јас еден ден да бидам прва да ве поздравам со утринско кафе:D, цела недела домакински си ги терате работите кој со кока кола, кој со друг пијалак, јас за тоа не коментирам не сум некој љубител на неа:sweat::Pцела недела станувам го испракам синчето на школо и како некоја недомакинка бап, пак во кревет до бебушчето мое кое умно сине на мама знае да си поспие до кај 9 саат, па после банање и некако пладне ме фати дур ви пишам,па ручек, али ве читам, затоа денес не си легнав, бебче спие јас ве поздравувам,. имам некои обврски денес, ке треба до заболекар да се оди,ми падна пломба, се канам 4 месеца откако сум породена да отидам на заболекар за др заб, ама вчера како падна пломбата ми стави знак дека треба да се упатам натака,, некако ми е шубе ко идам таму:worried:(facepalm) како и да е бидете ми поздравени, па се читкаме, не пишувајте реферати после ми требаат саати да ве исчитам:D:D:D 11178196_10153241752788666_462311436623342698_n.jpg
    еве почастете се...

На green.eyes, Peco, Lady Phoenix и 15 други им се допаѓа ова.
  3. Mekuska

Mekuska Популарен член

Се зачлени на:
    21 март 2014
    Пораки:
    398
    Допаѓања:
    2.301
    и да заборавив нена срекен роденден :^::party::f:биди жива и здрава ,, и наздравје кафенце на сите

На Lady Phoenix, vitamina, danichap и 4 други им се допаѓа ова.
  4. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Утро луѓенца.

Денес сум специјално расположена, тушот со омилениот гел за туширање, топлото кафенце и убавите зборови од луѓе што ти значат си ја завршија работата...

Што се однесува до вистинско завршување на работата, кај и да е треба да тргнам. Средена сум , се таман, кафево да го претурам во термос, идам по банана ( мака ми е затоа што патем немам некој healthy food corner 8-| ) и go go goooo!

Се си мислам и денес ќе останам до 6... :@ Хрватов е невозможен...

Имајте убав ден, и не жалете за сонцето, најдете си некој што ќе биде вашето сонце! :sun::coffee:

На green.eyes, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Lady Phoenix и 11 други им се допаѓа ова.
  5. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512

Ве читам во темава и гледам дека тука сум постирала наместо во СДК... ми простувате ? :wasntme:

На Lady Phoenix, vitamina, danichap и 9 други им се допаѓа ова.
  6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.256
    Допаѓања:
    124.644
    Da ve pocastam!

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

На green.eyes, artemidis, Peco и 16 други им се допаѓа ова.
  7. AngelOfArh

AngelOfArh Форумски идол

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    20.891
    Допаѓања:
    110.069
    Добро утро мили, сабајле отворив исчитав другото викам +40ка на крај од работа ќе исчитам. Натенане. Имаме и роденден, среќен нека е Ненич, да си жива и здрава, дајбоже да си најдеш едно шише кока кола по мерка и да не го испуштиш од раце :*

На Lady Phoenix, danichap, Eli23 и 4 други им се допаѓа ова.
  8. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.103
    Допаѓања:
    43.445
    Среќен нека е Нена , жива здрава да си , само убавини ..

Станата сум од 6ч. Ама наспана сум , си легнав во 22ч . Кафе пиев ќ праам уште едно сеа. Надвор врне истура . Накиснавме со децава . :rain:
    сакам сонце :sun:

На Lady Phoenix, vitamina, danichap и 8 други им се допаѓа ова.
  9. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.336
    Допаѓања:
    261.510
    Среќен роденден @nena2010, јас од мартинито ќе земам!

На Lady Phoenix, Esmeralda-MD, DVAANGELA и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    @nena2010 среќен роденден ! само убавини да те следат во животот!

На toogood, Lady Phoenix, Esmeralda-MD и 2 други им се допаѓа ова.
  11. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.300
    Допаѓања:
    278.210
    @nena2010 среќен роденден ,сите желби да ти станат реалност!

На Lady Phoenix, DVAANGELA и nena2010 им се допаѓа ова.
  12. anel

anel Популарен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2015
    Пораки:
    583
    Допаѓања:
    19.936
    @nena2010 среќен роденден, ти посакувам се најубаво, да ти се остварат сите соништа:party::inlove::hug:

eb5c61ff3abfb5116eec04c9ad200d4b.jpg

На останатите добар ден:sun:

На toogood, Lady Phoenix, DVAANGELA и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.920
    Допаѓања:
    203.170
    Добар ден на сите!

@nena2010 среќен нека ти е роденденот, од убавини да не куртулиш! И јас ќе ти посакам да си најдеш кока кола по твоја мерка и да не ја испушташ од раце!

Денес мене топло ми се гледа времево, или така ми се чини? Посабајлечки се прошетав низ чаршија да си видам чевлички - начекав некои модели на Биана, гледам цени 3500-3800 :o за оние чизмичкине до глужд некни што ги дискутиравме. А високите до колена цена 4100 :?: вистина, лански модели се, ама многу бе некако 3800 за чизми до глужд, макар и најчиста кожа на свет да се... или може мене ми се чини? (facepalm) Не знам што да си купам :wasntme: дали чевли или чизми, сакам нешто што ќе може и во пролет и во есен да носам. Имам додуша два пара чевли за пролет и есен, исто од Биана, ама... ми досадија :$ иако не се за фрлање, не се воопшто оштетени, иако маста им ја имам извадено. Сега сакам нешто на пониска штикла, тоа ми е маката. Женско да не си |( тешко ми е да се одлучам за чевли. Мм ми вика поевтини некои да си купам и тоа и тоа, ама еднаш купив од Аванти и повеќе никогаш - ми направија големи проблеми со стапалата.

Иначе јас ѓоа бајче сум сабајлево... се препив кока кола синоќа, до тоа ќе да е :wasntme:

Имајте убав ден, онака пред продолжен викенд... се надевам дека ќе се погоди времево, макар и дома седеле.

На green.eyes, Peco, toogood и 13 други им се допаѓа ова.
  14. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.391
    Допаѓања:
    17.613
    Среќен роденден @nena2010 , ти посакувам се најубаво.

Кога сме кај родендените, на старата платформа ги имаше сите денешни родендени на дното на страната а сега нема нешто такво и не знам денес кој слави роденден. Со сите овие обврски, проблеми и брзо темпо на живеење не може човек на се да се сеќава. Или можеби постои некој начин на известување ама уште не сум го открила?

На mareane, Lady Phoenix, vitamina и 6 други им се допаѓа ова.
  15. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.920
    Допаѓања:
    203.170
    Одиш кај истакнати членови горе лево, и од десна страна има кој слави роденден.

На Lady Phoenix, Petar80 и Abeja им се допаѓа ова.
  16. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Добар ден на сите.Среќен роденден @nena2010 се што си замислила да ти се оствари.Имај убав ден,ќе се почастам со Мартини.За останатите виртуелни пријателки еден поздрав:hai:

На mareane, vitamina, Eli23 и 2 други им се допаѓа ова.
  17. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    Здраво друштво,:hai::hai: денес сум посебно рсаположена,:makeup: добив унапредување на работно место повелете на торта:^::^::^:.Нена мила срекен нека ти е роденденот и се најубаво од срце ти посакувам, останетми во добро расположение

На green.eyes, mareane, Lady Phoenix и 13 други им се допаѓа ова.
  18. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Dobro utro ubav den Dvaangela so srekja neka ti e i samo uspesi

На DVAANGELA му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Среќен роденден @@nena2010

На mareane му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Peco, nena2010, Bozica1980, Cuci81, ви благодамам:hug::hug::hug::hug:
    Cuci81, ја би да частам од напитоков од тета кој не ќе да е за подизање имунитета:?:
    Се плашам да не ви скокне многу ватрени секс нагон па ќе ве нема на темава:D
    А додека вие летите и без крила, јас сама да пишувам на темава ко будала:angel:
    @nena2010 среќен роденден!:party::^::d::d:
    Да си здрава жива среќна и весела:hug::hug::hug:Секоја желба нека биде исполнета:f::f::f:

Станувам и одам во парфимерија кај девојчињава и им велам, дај удрете една шминка да заличам на човек.
    Што ти е вешта рака, со неколку движења десет години млаџа.
    Иде фатка и ме прашува како го правам лицето така младо:?:
    Кој ќе објаснува дека ми е ген наследен од баба пребаба, чукун баба:?:
    Фатке пет пати дневно секс му е мајката:D(facepalm)
    Прва партија станува оној твојон бабушон и ти го кутнуваш поново во кревет, знаеш понатака да не те учам(facepalm)
    Втора иде од на работа и ти си му ручек, а твое змиско тело за вечера ќе му удри три партии втреног секса(facepalm)
    То ти је тајна младости и лепота:D:wasntme: Таа возврати на зезанција, а нормални мор озбилна:?:
    Е како год да окренеш во некоја дупка ќе ти влезе:wasntme:
    Години си идат а памет некаде подзастана:?:

На green.eyes, molikaMk, Peco и 17 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.