1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.708
    Допаѓања:
    153.649
    Хелoу еврибaди!

Едвaј чекaв дa пoмине денoв...утринaвa гaздите пристигнaле изненaднo вo пoсетa...без причинa е нaпнaтo кoгa се тие oвде...aмa кaкo рaбoтиме спoред зaдaдени тaргети не секoгaш oди пo плaн и кo пoдмaчкaнo пa ете ти прoблем и тoa бaш кoгa тие се присутни...

Неделaвa вo секoј пoглед ќе биде ХПЛ...секoј ден пo некoјa oбврскa пo институции и дoктoри...немa крaј и тoa е...

Акo се oднесувaше нa мене пoстoт зa чaдoрче ми беше сo пoтпoлнo другa цел и нaменa и немaше врскa нит сo дечкoтo нит сo нивнaтa љубoв...

@PUPICA дa се пријaви кaј е и oти не игнoрирa?!

@mareane уште трипaти пo тoлку дa прoслaвите пa и дијaмaнтскa свaдбa дa прoслaвите!

Би си легнaлa уште сегa ете дo тoлку сум умoрнa..

На DVAANGELA, duffi, Annath и 14 други им се допаѓа ова.
  2. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.671
    Допаѓања:
    178.613
    Честито годишнина @mareane, да си дочекате уште многу години заедно.
    @stetoskop и @Dadusicka ги подигнавте ли наградите? Ќе има ли частење? :D

Колата е на мајстор, плата уште нема и така...

На DVAANGELA, Annath, Skorpija25 и 11 други им се допаѓа ова.
  3. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.420
    Допаѓања:
    127.011
    @WORRIED.BT За мене беше,и небитно каков впечаток сум оставила пишуваќи го,таков впечаток таа ми остави со нејзините постови.Не викам дека не била сакана,молеше за внимание и љубов,а последните постови каде го опишува нејзиниот страв сама без никој од нив сеуште ме намовнуваат.
    Гости заминати,вечеравме со мм,сега одмор и за мене,малава цел ден салта прави низ меше,дали нешто и смета,цел ден е активна.Главчето и го осеќам горе,значи сеуште не се свртила.
    Убава вечер:f::f::f:

На DVAANGELA, bittersweet, Emy867 и 13 други им се допаѓа ова.
  4. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.182
    Допаѓања:
    137.513
    Сакам елката да си ја накитам!
    На враќање од работа на еден излог видов многу убава накитена елка и куп новогодишни украси. Во маркетот кај што влегов уз пат веќе донеле многу новогодишни ствари.
    Помина и оваа година речиси...

@mareane среќна годишница, само убавини :hug:

На DVAANGELA, Annath, Skorpija25 и 10 други им се допаѓа ова.
  5. Vitomir2

Vitomir2 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 октомври 2017
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    755
    Конечно и некоја убава вест да слушнам нека е за арно само.....

На DVAANGELA, Annath, Jas! и 8 други им се допаѓа ова.
  6. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Ух и јас со душа чекам да испонакитат, да уклучат сијалички на сите страни.... и се да мириса на колачи, ама, мене да не ми се пријадуваат, ако може.
    И мене, Божо, деновиве ми засили паѓањето. А, тамам се згусна малку од малку. :)
    Честитки Мареане, да ви се множат.

На M&M, DVAANGELA, Annath и 16 други им се допаѓа ова.
  7. PUPICA

PUPICA Форумски идол

Се зачлени на:
    11 јануари 2015
    Пораки:
    3.027
    Допаѓања:
    97.226
    Тука сум,не ве напуштам;)
    Читам,лајкој не клавам:D
    Немам што да кажам,тоа па тоа.
    И јас ко времево,на моменти и бетер.
    Генерално "није ми сезона" со и без причина...:|

Последна измена: 13 ноември 2017
    На M&M, DVAANGELA, Annath и 14 други им се допаѓа ова.
  8. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.209
    Допаѓања:
    106.357
    Да @WORRIED.BT на @mal.ecka мислев, но не кладов дикат чив беше постот, кога прочитав само ми забоде очи ете така зошто сум ја слушнала и другата страна и еве точно 6 месеци и буквално нема ден а да не ја збориме со него и со какви емоции зрачи.. Можеби не ми е место да се впуштам во вакви дискусии, но дефинитивно целта не ми е да навредам никого.
    Еве ние на форум кои анонимно и виртуелно ја доживеавме, секој има своја перцепција, колку се приврзавме и не боли загубата а тек дечко со кој биле 10 години а да не правам муабет за родители, фамилија.
    Ете во склоп на обележување на 6месечен помен на неа, денес направив помфрит и јадев за душа ;(

На M&M, DVAANGELA, mal.ecka и 7 други им се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.003
    Допаѓања:
    164.595
    Ај мир.
    Да ве позабавувам.
    Свекрва ми рече цитирам - не била спремна на голем чекор, син и да се женел (свадбата знаете кога е така).
    Луѓе у фаца и се изнасмеав...
    У ФАЦА.
    Ќе беше ту мач да и речам - не губиш невиност ма, син жениш...
    Уште се смеам.
    Уште...

Последна измена: 13 ноември 2017
    На M&M, DVAANGELA, happygirl и 17 други им се допаѓа ова.
  10. evangelina.ina

evangelina.ina Популарен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2010
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    19.491
    ^
    Па нека не иди на свадба кога не била спремна;)Како на испит де , не си спремен не одиш:D
    На никој не му недостигаш, испитот си течи..

На DVAANGELA, душленце, mal.ecka и 15 други им се допаѓа ова.
  11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    13.003
    Допаѓања:
    164.595
    Свадбата е... далеку. Баш далеку. До тогаш и психолошка помош може да земе да и помогне да го прифати големиот чекор за кој не се прашува она.
    Ама она ете не е спремна.
    Детето на улица си го остави зошто исто не беше спремна станот да му го даде... кириичка немало да зима...
    Истите зборови ги употреби и тогаш и сега.
    Жими се ја имам у животов зошто е пресмешен створ, се забавувам со неа. Порано пукав од мака и тешко, сега се забавувам. Ако не и го земам низ хумор ќе побудалев до сега.

На M&M, DVAANGELA, Annath и 13 други им се допаѓа ова.
  12. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.430
    Допаѓања:
    262.514
    Не губиш невиност....Лилит ма денот ми го направи. И психолошка помош :rofl: Јако! Желна за внимание е тетката :)
    И паднал заб на ѕверка денес у школо. Од школо до вечерва 365пати го изгуби и најде. Секој пат рикаше дека забната самовила нема да дојде и да и донесе подарок пошто нема да знае. На крај го гланцаше со четка и и паднал во одводот! Сега ќе пише мајкава самовила писмо, чисти си ја собата почесто и ќе оставам некое денарче за сабајле. Толку беше бучна, неколку пати ми падна на памет да и кажам дека не постои таква самовила па ни дедо мраз :devil:

На M&M, DVAANGELA, душленце и 20 други им се допаѓа ова.
  13. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.209
    Допаѓања:
    106.357
    Ааа @Bozica1980 ајде сефте ќе ве посетува самовилата :D. Да и се нижат нови бели бисерчиња запчиња.

На M&M, DVAANGELA, mal.ecka и 5 други им се допаѓа ова.
  14. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.430
    Допаѓања:
    262.514
    Не е сефте, се е драма со ќерка ми. Што вика маж ми, батали не ја учи математика, директ на академија за глума прати ја.

На M&M, DVAANGELA, bittersweet и 17 други им се допаѓа ова.
  15. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.675
    Плата и кај мене нема уште, а колата и покрај 15300 ден. платени, не ми прави ќеиф како е направена. Сега чекам термин да ме повикаат за рекламација... можда и ќе дочекам.
    Косата и мене ми паѓа веќе 3-4 недели. Пред некој ден кај фризерката немаше жена што не се жалеше...па мене како утеха ми дојде.
    За фб на чадорче ќе кажам само некултура. Денес страшно ме нервира било каква тема за буричкање во приватност.
    За мајчинство...имаме значи две жени змаеви тука. Ме кршат ваквите големи дела. У ствари се топам од емоции и почит.
    За Бошка...Бошке прво фала ти за препорачаната крема. За два три дена колку ја користам ефектот е вауууу. А второ, мислам дека мала пауза од десетина дена ќе ти дојде убаво. Дури мислам дека кога ќе направиш после рестарт ќе има добар ефект.
    За темава...некако без ќеиф ми е веќе. Стетоскоп ми дава некоја посебна енергија. Пред 3-4 месеци мислам дека често превртував очи на најзините постави затоа што не можев да ја дефинирам, да ја разберам. Сега ми е како бивша гасеница што стана пеперутка... у ствари пеперугиште :)
    Што да ви кажам друго.
    Јас не сум јас.
    Цел ден ја пеам песнава

Со свекрва и на Лилит ќе си одиме на терапија...кај др.Терзиев.

На M&M, DVAANGELA, bittersweet и 20 други им се допаѓа ова.
  16. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.297
    Допаѓања:
    85.412
    Со мојава нека се здружи значи и викам дека е глумица од старото кино ...за секоја работа театар имаме дома (facepalm)

На DVAANGELA, Annath, zhap4e и 8 други им се допаѓа ова.
  17. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.430
    Допаѓања:
    262.514
    Хеј, за Никола кај пред мене ;)
    И за мене Стетоскоп е освежување на темата. За другите теми ќе си поќутам :)

На DVAANGELA, bittersweet, mal.ecka и 11 други им се допаѓа ова.
  18. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.182
    Допаѓања:
    137.513
    Ох сирота ... ќе ја умрете пред време со вашите одлуки :lol:

На DVAANGELA, Annath, Skorpija25 и 10 други им се допаѓа ова.
  19. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.417
    Допаѓања:
    279.590
    Девојки и Пецо,фала ви за честитките!:hug:
    Денов турбо ,сега седнувам.Не ,не заглавив в кафана на прослава,туку со секојдневни активности.Мм предложи да одиме на вечера,ама јас не,друг пат.Всушност и кај мене нема плата.:wasntme:
    На работа ХПЛ ,попладнево бев на помош кај другарка утре прави слава,па вечерва низ дома еден куп работа и така...:sweat:
    И мене викнете ме кај Д-р Терзиев ве молам!:makeup:
    А за свекрвата на @Lilit имам предлог:Појдете еден ден и речете и дека свадбата е презакажана и дајте и еден датум за месец ,два.Чисто за да ја размрдате...:D

На M&M, DVAANGELA, bittersweet и 15 други им се допаѓа ова.
  20. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Се зачлени на:
    4 мај 2017
    Пораки:
    2.365
    Допаѓања:
    73.099
    Aj добро вечер на сите. ЈАс подобра, вие :) На работа лабаво, дома од врата во кревет, кој му ....
    И јас го чекам периодот на китење елки и останато околу НГ. Мојава ѕверка лани нешто посебно не ја есапеше елката, годинава ќе видиме.
    Со крадци сум немала искуство и не сакам ни да имам. Ај една анегдота од мојов живот
    Една вечер станувам за во тоалет и гледам надворешната врата ширум отворена. Си се вратив назад во кревет и се думам дали да го будам мм или не. АКО го разбудам може поголема беља да излезе ама ако не...па да ни влезе во спална...и го будам, викам отворена е врататА дома има некој. И мојов ко што го дал Господ демек тивко да стане од кревет, се сопна од кабелот на лаптопот, па се удри во наткасната, бум трас и да имаше некој ќе избегаше. Фати да пцуе излезе надвор никој нема. Едвај се воздржував да не прснам од смеа како од комедија бевме.
    @fina erika ни јас не разбрав за што точно станува збор ама од искуство ти кажувам тие деца се анѓели, а љубовта е тоа што мајката ја прави мајка а не раѓањето :*
    Убава вечер на сите

На DVAANGELA, bittersweet, duffi и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.