Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.391
    Допаѓања:
    17.613
    Ехеее она 69 ја има поминато, сега се враќа назад, уште малку до 16 ќе стигне, тоа ќе му дојде исто како 69 само еднострано задоволство, другиот е во стоечка положба, може и лежечка.

Абе тоа со препрашувањето може значи дека е на повидок нова платформа :D

@Mrs.Bass можеш да постираш тука и така темата е за возрасни и (не)сериозни луѓе.

@ninja35 узо можам само да мирисам, убаво мириса, може и да лизнам ама да голтнам се сомневам (ова беше баш двосмислено ама јбг)

На ozbilnazena, Abrakadabra, Peco и 13 други им се допаѓа ова.
  2. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Убаво си ги кажа Абеј состојкити нити печурка, ниту јајце се става овчарска е патлижан, печено луто пиперче, кромидче и магдонос, сол и зејтин

На galapce, Annath, Abeja и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Ех се гледа кој е домаќин човек, а кој само на секс мисли. :rofl:
    Вчера професор за орален имавме,
    денес изгледа ќе се најде некој за 69. :?::bow:

На Abrakadabra, Peco, vitamina и 7 други им се допаѓа ова.
  4. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    ПО весела тема нама на форумов со исклучок и темата на трудничките :clap:само така треба а не депресивни да бидеме се ке си пробаме и 69 и 16 па нели возрасни сме си и башка искусни:rofl:

На Peco, vitamina, Lady Phoenix и 6 други им се допаѓа ова.
  5. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    Очигледно сме јаделе на различни места...:D
    По Скопјево обично е плус со јајце и печурки.Ова е од менито од р. Градина
    Салати
    Овчарска салата (домат, краставица, маслинки, кравјо сирење, печурки, кашкавал, јајце) ... 129 ден
    Шопска (краставица, домат, маслинки, кравјо сирење марула) ... 119 ден
    Грчка салата (краставица, домат, маслинки, кравјо сирење, оригано, кромид, јајце) ...129 ден

На Abeja, Eli23, anel и 6 други им се допаѓа ова.
  6. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.540
    Допаѓања:
    289.038
    Арно сподели мениво. А јас се мислам што да готвам викендов.
    Гости ќе имаме пак. Дамата што е плус еден е вегетаријанка па у мисла се ставив.

Еден проблем помалку сега.

На Eli23, anel, Annath и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Mrs.Bass

Mrs.Bass Популарен член

Се зачлени на:
    7 април 2012
    Пораки:
    897
    Допаѓања:
    7.318
    другови и другарице јас сум моментално на 69 ама со точка

а знам некогаш и вака :lol:

На Abrakadabra, Peco, AngelOfArh и 11 други им се допаѓа ова.
  8. green.eyes

green.eyes Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    2.886
    Допаѓања:
    31.524
    @ninja35 , ај бе не стрви вака гастарбајтери што не виделе асална пиперка :( Кај шопска, па уште и овчарска, па со сите состојки, со цени, мх, мх..... :sweat: Се шалам ;) Фала за податоков, ќе го имам на ум за следен пат кога ќе доаѓаме во Скопје :)

Пак сум пропуштила забава, нормално :doh: Ќе видам на after-party дали ќе се најде нешто :D Тоа е, никогаш не сум била во тек со сите случувања, од секогаш сум го пропуштала најинтересното :)

Овде сонце угреа, ведро е времето, прекрасен ден, а малиов е така успан, мислам дека ќе го преспие цел ден :|

На kjukli, Abrakadabra, Peco и 13 други им се допаѓа ова.
  9. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    Море и мене ми се отвори апетит пишувајќи за салатите а јас сум манијак за салати. Многу често, кај мене дома повеќе чини салатата отколку главното јадење...А сега сум до 7 на работа, ќе треба да се задоволам со некој сендвич оти шефка не дозволува на спратов да мириса на оцетче или краставици....

На tessie, galapce, DVAANGELA и 2 други им се допаѓа ова.
  10. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.790
    Допаѓања:
    323.763
    Таму кршетвка планираме...

На Petar80 и DVAANGELA им се допаѓа ова.
  11. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    Фино место...особено кога е ладно па ќе го запалат каминот. Мене ми е блиску, па често наминувам, пристојни се и со цени и со услуга

На referentka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Другар јас и ти дефинитивно сме се сретнале повеќе пати штом наминуваш во Градина хахаха

На DVAANGELA и lunicka им се допаѓа ова.
  13. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.790
    Допаѓања:
    323.763
    Замисли колеги да сте со соседни канцеларии :rofl::rofl::rofl:

На kjukli, Petar80, mareane и 4 други им се допаѓа ова.
  14. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    @Petar80 , наредно одење ќе се најавам тука пред време...па може да in live да дебатираме околу овчарската....:D
    Често одам од сабајле на чорба таму...

На kjukli, Petar80, green.eyes и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Еј за кафана се правело муабет овде, еве ме да се нацртам.
    Во Градина само на свадба бев, од пат ми е, ама амбиентот е супер. Инаку си сакам кафана бре, па кога ќе се рапиштолам со салатки, узенце, лапачка и после веднаш сакам да си одам дома ми се спие :D стара жена. Не дај боже некаде труби да ме начекаат отидоа сите пари. Саглам будала сум.:music::music::music:

На DVAANGELA, kjukli, tessie и 11 други им се допаѓа ова.
  16. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.313
    Прво, еден поздрав до лепо друштво од вчера. :rofl: Леле, стомак ме заболе од смеење, ми се слоши на крај. Штета што ни ги побришаа мислењата. :lol: И плус Анел ја ставивме во деликатна положба, ќе ја бркаа од дома, а гледам дека и од сон се будела. :rofl: Башка Анел, те расипавме начисто, попримерна беше ти. :D

Иначе, по кафани не сум, по ресторани - такуѓере, знам понекогаш да седнам некаде на кафе и кога одам по родендени на моево друштво - не можам да бирам. :|

Што е до перењево, до сега сум перела само пари и по некој список за во маркет. :lol: И јас како Абракдабра перам дури и патики во машина. Све живо ставам што ќе ми текне. Дека е 6 kg ми ги собира дури и флекерите по дома што ги имам, а и дуплиот јорган. (y) Перници и такви чуда исто одат во машина. Не се сеќавам кога последен пат нешто на рака сум перела, изгледа немам толку деликатна облека.

Ве поздравувам и не се трудете многу да учите - од многу учење глава боли, така сум чула, па после не ќе можете да се сексате. :!:

На kjukli, Abrakadabra, tessie и 16 други им се допаѓа ова.
  17. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.616
    Допаѓања:
    181.611
    Добар ден дами и господа едно гајле помалце ,бев од сабајле до град плакав сметки се изтресов што ми е криво колку пари плескаме по сметки, на вракање во маркет и пазар и опремена сум за цела недела неам у план да испаѓам цела недела
    Кога е вака тмурно и облачно а веке и ладно немам мерак за ништо само дремам дома со пижама парти
    Во последно време ме мачат секојдневни главоболки можно е да е нус појава од контрацепцијата што знам ке издржам ај јака сум јас
    Сменета сум многу и сама се осекам само рачка барам да се скарам ке ме остават осеЧам кажувајте чаре

На tessie, Petar80, toogood и 3 други им се допаѓа ова.
  18. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.154
    Допаѓања:
    221.756
    Кога сме кај кафаните да дигнам два прста, кафани не обожавам а и не сум била некој голем фан, но кога одат годините се повеќе се собираме кога можеме и требаме токму таму бидејки условите и менталитетот ни се такви. И нема да кажам дека едвај чекам да си одам, не не, и јас како далеронка знам да поуживам во моментот со некоја ракија, салата скара и бош музика. А зошто па да не?!
    По принцип се прилагодувам секаде :!:
    Добра журка со добро друштво не пропуштам :emo:

На Abrakadabra, tessie, bittersweet и 13 други им се допаѓа ова.
  19. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    јас со другарите барем еднаш неделно излегуваме некаде на вечера, мезе или слично...жените не сакаат да не дружат во таквиот вид на собиранки.
    Ама затоа имам лудо друштво од колеги со кои работевме заедно пред десетина години ама останавме да се дружиме од тогаш наваму... Е со нив знаеме да забегаме и тоа целодневни журки...обично почнуваат преку ден, кај 11-12 часот , со кафе, па да преминеме во некоја кафана, ручек или нешто слично, па продолжуваат со пијачка некаде, па завршуваат во некој ноќен клуб или бар, до кај 3-4-5 наредниот ден. Среќа што тоа се случува еднаш во неколку месеци оти тешко дека некој ќе не трпи такви дома.
    И да не заборавам...обавезно правиме една предновогодишна журка, ама таа ја правиме во стил...да има што да збориме цела наредна година...:mm:
    Денеска ја закажавме овогодинешната журка за во Скај барот во хотел Русија....да си фатиме место на време...8)

На DVAANGELA, Abrakadabra, tessie и 11 други им се допаѓа ова.
  20. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Абе @tinan го нема! :?: Се сетив на него сега Нинџа кога спомна за кафана и шетањето со друштво.

На tinan, DVAANGELA, tessie и 8 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.