Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

ко да зачитав нешто за ова, па СЈО (ќе) покренале постапка ... сега ќе се информирам

2. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Зоран Божиновски, он пишува за ова. Барај кај него и во коментари. Таму имаше мислам баш за Хелти фуд.
    Јас Зегин го избегнувам колку што можам.

Lejla8 and Lilit like this.
  3. Lilit

Lilit Форумски идол

Секогаш постои веројатност и дека Еурофарм како конкурентска на Зегин да е поблиска на моменталната власт...
    Не знам веќе...

dunika, duffi, Lejla8 and 4 others like this.
  4. mira.mira

mira.mira Популарен член

Heleksot velat ne sozdava zavisnost no Jas Na svoja raka go zemav pred sresni situacii koi bea cesti I podolgo crème I dojdov do situacija koga napraviv tolerancija Na dozata I otidov Na lekar.
    Ne Mora golem stres da se dozivee,dovolno e nemoznosta da se spravis so stresot. Od dijazepam I leksilium imam silni vrtoglavici I odam ko pijana. Asentrata ja zemav koga imav panicni napadi so gushenje I mn mi pomogna za da se normaliziram no so lekarska kontrola. Sega povremeno za nesonica zemam sanval polovina tableta. Nikogas ne sum mislela dena Ke zemam apovi no IMA periodi koga chovek se krshi ,postoi nekoj nadvoresen triger koj Ke go postavi vo takva sostojba. Ne sum za goltanje lekovi no koga ne mozes da funkcioniras togas moras.

Last edited: Dec 26, 2017
  5. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Ај добро утро. Поклони за свекрви сте барале а....браос бе, ја мојава не ја ни помислив за НГ :$ лоша сум хихи. Ама затоа па за мајка се мислам ваучер некој да и земам, од Мона или од Пеко. Мајка си е мајка, да не ми е она отидов ја на подолго лекување во комшии ( читај Бардовци). Ја од золвите сум :rofl::devil: што сметаат дека треба да се враќа со реципроцитет, па нек ме сфати кој како сака. Па нек се фали после, баш ми е мило, ако знаат сите да и се смеат зад грб дека душата и ја вадат "децата" (ова ја и брат ми со боља половина) нека им се фали дека си добива убави и скапи подароци за сите празници и родендени. Са себе ќе штедам за неа не....кој што сака нека мисли

mal.ecka, dunika, Peco and 18 others like this.
  6. stetoskop

stetoskop Форумски идол

D.utro
    Josipa Lisac pak mi e vo dvorot....zasipna kutrata....(facepalm)

Konecno go smeniv ringtonot...predmalku me baraa od rabota,ja mislam alarm mi zvoni...,,me dobija" posle 5-6 zvonenja...|(

Deneska den D...ama veke navika mi stana...se raduvam za nesto ama na nikoj ne mu kazuvam dodeka ne bide 100% zavrsena rabotata,a Maj ke fati za toa...trpenie samo...

Kafe ke se pie,bujrum...limoni nema,portokali nema =nema limonada.

Ajde :hug: za site

mal.ecka, dunika, Peco and 21 others like this.
  7. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Morning :coffee: :yawn:

Предновогодишно настината, случајно да не пропуштам |(

Пијам кафе со Стевиа, поарно ич да не пиев... грда е.

Сакам само годинава да заврши. 2016 беше ужасна, изгубивме важна личност. Не дека 2017 беше сјајна. И таа беше ептен тешка, емотивно тешка.

За 2018 само сакам - не мора ништо да добијам, ништо не мора да остварам, само сите ние да сме на број. Немам поголема желба. И побитна.

P.S.

Частам по едно вакво кафе.. само со нормален шеќер :)

dunika, malerozna, mira.mira and 22 others like this.
  8. ines.h

ines.h Популарен член

Se e skapo , platite znaeme kakvi se .Ama ovoj mesec e osobeno tezok .Gledam elektrosnki i vo edno mi doaga da se smeam i da placam.Na pet mesta sum izvadila (dala pari ) i otisla platata.Od tie pet da kazam deka 80% e vo marketi ,znaci se sto moralno da se kupi za jadenje .E tolku od mojata plata.
    Imam kup obvrski , se nesto se naogam navecer nervozna i izmorena , kaj da najdam visok vreme.
    Lani imavme mnooogu sneg, ovaa Bozik ke bidi izgleda bez sneg.Pomalku interesno.
    Patem so ubo e koga cel svet go praznuva i nie da go praznuvame Bozik.Idam da pravam makaroni so Pesto.

mal.ecka, dunika, malerozna and 18 others like this.
  9. Annath

Annath Форумски идол

Добар ден! 8)

Арни? Со маглава надвор јас и не баш, само си се нервирам што не можам да сменам ништо :(

Јас :!: од ќеф купувам. Ко за сите, така и за неа. Си признавам не се мирисавме многу, ама и двете си легнавме на брашното.

Какви се тие сензори за кола, може инфо? :wasntme: И каде може да се најдат?

Вчера добив една фина понуда од работодавците... ми се допаѓа и се надевам дека од 2018 ќе биде успешно реализирана - зависи многу од мене дали ќе биде, ама знам дека ќе се потрудам да успееме. Затоа што значи поголем напредок за мене, а богами и за нив. Па ќе видиме.

Убав ден!

dunika, malerozna, Peco and 19 others like this.
  10. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

@Annath значи кафињава ти се....мхмх.. мелем на душа...

Работно и денес, едвај го чекам крајот на неделава , па да одмориме малку...

Сакам да се прошетам до негде со децава....пак на шетање мислам...

Поклони купував, ама колку ради реда, последите години ги избегнував, тоа за свеки само...како она мене, така јас на неа.. моите никогаш не промашиле да не почастат со нешто, додека другиве....Не сум материјалист ич. Само не е фер. Сите сме исто барем тоа важеше за првите 3-4години, а после..пу, пу не важи...
    Убав ден:hug:

malerozna, Peco, Annath and 18 others like this.
  11. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Ќе купам подароци, срам човек од вас да го фати ;)
    Добро утро девојчиња:)

malerozna, Peco, Annath and 12 others like this.
  12. Weird0

Weird0 Истакнат член

Uzhivajte vo denot..na najjubavata tema na forumov..

IMG_20171226_074833_811.JPG

malerozna, mareane, stetoskop and 8 others like this.
  13. kuc

kuc Форумски идол

Добро утро !!!
    Поклон за свеки ...мало морген само за деца купувам тие највеќе се радуваат...
    И добро е што немам золва-болва бидејќи од тоа комбинациите што ги кажавте жештини ме фатија..
    Со снаа ми сум како со сестра одсекогаш било така бидејќи младите остануваат старите нема да се вечни,ама кој може тоа да го сфати...
    Кафе се пие се мислам дали да чистам или не ...
    Убав ви ден !!!

mal.ecka, malerozna, Peco and 12 others like this.
  14. lunicka

lunicka Форумски идол

Ви кажав дека денес лажирам за работа?Еве ,сум дома пијам кафе без грижа на совест.
    А не сум била таква,мајке ми,не знам што ми се случува.Нешто ме тера да бидам таква изгледа демони ме запоседнале.
    Направив торта и по обичај не знам да проценам колку ми е доволно ,ми заостана фил.Сега мора уште нешто да смучкам да го дотрошам.
    Подарокот за роденденот на ќере е спремен,уште само да го преживеам утрешното славење.Цела среќа што е сред недела инаку...]:)
    Не чепкам по мобилни и по компјутери на децава.А и плус си имаат ставено лозинки и да сакам не можам да ѕирнам.Како реципроцитет на тоа и јас имам лозинки кои тие не ги знаат,не дека нешто кријам туку да бидам и јас како нив.
    Оваа година на ниедна предновогодишна забава не сум била.За разлика од мене мајка ми не се заврте дома ,цела недела излегува,ене ја уште сега се спрема да го фати денот.А јас?:@
    Како ли дојдов до ова ниво,сите околу мене да слават јас како ној со главата во песок.Чекам да помине.
    А грешам,знам дека грешам,ама па и со секого да излегувам и тоа не сакам.

mal.ecka, dunika, malerozna and 18 others like this.
  15. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

@lunicka јас не сум била на ниедна забава. Ај со мене бар на кафе предновогодишно :)

dunika, malerozna, Peco and 11 others like this.
  16. Lejla8

Lejla8 Популарен член

Имајте убав ден.Сега дури ве читнав од сношните муабети,а за тој свекрва е дијагноза страв ме фати-дупла треба да бидам:rofl:.Поклон на свекрва купувам и јас,но за осми Март и роденден,иначе имам и золва:tmi:.Луничка да се фатиме за рака и в река(facepalm),колку јас од дома не сум излезена,толку мајка ми на шетање е и по забави:tmi:

mal.ecka, EuHenIa, malerozna and 17 others like this.
  17. lunicka

lunicka Форумски идол

Може а што не би могло...(y)

malerozna, Peco, Annath and 7 others like this.
  18. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Morning!

Студенo aмa сoнчевo..кaкo ќе рaсте денoт ќе зaтoпли....вчерa беше ептен нетипичнo зa декември...

Стaнaв едвaм...кo вoз дa ме пoминaл ..и грлo ме бoли...и зaб истoтaкa....
    Крaјoт нa гoдинaвa ММЕ...едвaј чекaм дa зaврши...
    Кo без вoлјa сум...кoјзнaе штo ми стана...oбичнo сум еуфoричнa и рaспoлoженa вo oвoј периoд...сегa ни пoклoн нa синкo немaм oдбрaнo a тoј чекa дедo Мрaз дa дoјде...

mal.ecka, dunika, malerozna and 14 others like this.
  19. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Јас како неинформиСана, замолувам некој да ми каже што е мме :?:

malerozna, Skorpija25, Annath and 6 others like this.
  20. Weird0

Weird0 Истакнат член

Se e shifrirano, tuka..:rofl::rofl::rofl:

malerozna, duffi, kuc and 3 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.