Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.825
    Допаѓања:
    62.037
    Добра ноќ друштво :hug:... Изгледа и вечерва сум последна на темава 8)...
    Ииии... да бидам искрена сега седнав пред компјутер со едно гоооолемо парче торта :^:... Па рано е де!!! Еден часот по полноќ :D... Ми рекоа дека сум ослабнала :tmi:, па да надокнадам (poolparty)...
    Инаку до пред малку имав гости, славевме роденден на помалиот син... Музиче, пиќенце, мезенце... Осумнаесети, полнолетност :^: :d: :party:... Роденденот по датум не е денес, но ние како „Ивкова салава“ си го славиме со денови 8)... Ако, убаво е дружењето и никогаш не е премногу!!! „Вистинската“ журка е закажана за следниот викенд... Тогаш синко со педесетина другарчиња планира да го прослави своето влегување во светот на возрасните :party:... Бучно и весело ќе биде, осеќам...

56530308-crop.jpg

Ејјјј... Не сум сама ... Сте се распишувале за Кока - кола вака касно :D...
    Кока - кола, кекс... Девојки отидов во кревет 8)...

На green.eyes, tessie, DVAANGELA и 21 други им се допаѓа ова.
  2. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.571
    Допаѓања:
    174.995
    Кекс?
    Ајде сите по дома,на спиење....

3. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    16.626
    Допаѓања:
    181.667
    ај на хот лајн охооооооооооооооооо

На tessie и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  4. toogood

toogood Популарен член

Се зачлени на:
    2 октомври 2014
    Пораки:
    2.126
    Допаѓања:
    12.331
    Neka mu e sreken rodendenot

На tessie, Val-Dim и Lady Phoenix им се допаѓа ова.
  5. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.843
    Допаѓања:
    101.452
    Добро утро!
    И јас синоќа прецицав и за чудо не го опоменував мм дека му е доста туку тој мене почна да ме погледнува,демек да не ми се слоши.
    А така фино ми легна коњакот а после и бунарчето.
    А немав каде да го истрошам ,бидејќи не играв,нема смисла не сме ставиле на свекрва ми уште година.И така фино си ги посматрав жените т.е. нивните тоалети и мажите.Абе еден асален маж не ми падна во око.ММ се смее вели ништо нема за тебе овие сите пресушени.:D
    Ах да,имаше многу лица од еден тв канал.спикери,презентери и такви ми ти некои,јавни ѕверки.И првпат видов влашко знаме тоа досега не сум го видела во животов.
    И да си се пофалам син ми беше меѓу најзгодните и најубавите дечки на свадбата Дека мој е. :D Ќерка ми премногу се затемни со шминка,и кажав ,ама што сум се разбирала јас,тоа било во мода сега.Да бе мода,вампирски кармин опни.:o
    Се чудам како ќе ми се исушат алиштава,сите жици полни а имам уште за перење.
    @Ariel се да биде во ред,мака да не видиш повеќе.
    @Eli23 да пуштам јајце од терасава побрзо и полесно да се породиш.:D Ќе биде,кога ќе си узрее јаболкото тогаш ќе падне на земја.
    @Val-Dim среќен роденден и полнолетство на младиот господин.
    Толку од мене а вие денес немојте да претерате во перење пеглање и готвење.(lalala)

На Ariel, kukla21, green.eyes и 20 други им се допаѓа ова.
  6. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Добро утро.
    Денес многу многу не ми се зборува. Сигурно ќе да е од времето.
    Поминав да ве прочитам и да сварам кафе.

20918493-Lots-of-disposable-cups-with-coffee--Stock-Photo.jpg

На green.eyes, tessie, DVAANGELA и 15 други им се допаѓа ова.
  7. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Здраво на сите.@Val-Dim Среќен роденден на синот и добредојде во светот на возрасните.@Eli23 благодарам на кафето,се послужив,едно не ми е доволно да ми тргне денот.@Mareane и мојот сопруг ми помага по дома,воопшто не му е тешко и да зготви намести,и кога нешто ќе се расипе не викам мајстор,имам мајстор дома:$.Ептен го изнафалив,но тоа е вистината.@Ariel побрзо да се опоравиш,јас правев Крио,нешто слично само што јас немав анестезија и ......,:sweat:.Што и да е нека помине.Убав ден на сите

На green.eyes, tessie, DVAANGELA и 8 други им се допаѓа ова.
  8. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Здраво живо женски.
    На запад ништо ново,секојдневни обврски,ништо посебно.Проверував знаење и домашни до сега,сезона на тестови и испрашување е.Си знаете сите кои сте со школарци.

Таман да почнам да спремам ручек,маж ми се врати од пазар и вика денес нема ручек.Одиме на ручек во кафана.Не ми падна лошо.Уште да ми каже да тркнеме негде на викенд,што фино ќе ми дојде.Кој знае,може и тоа да биде.Ми се бега малку од секојдневието.
    Отидов да се спремам.Имајте си убав ден.

На green.eyes, tessie, DVAANGELA и 13 други им се допаѓа ова.
  9. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Дообар ден :) тука суум...да не ме мислите :) не сум се породила ја чексм прво @Eli23 :D Me немаше некој ден да ви пишам убаво временце го икористував максимално и имаше и шопинг за новиот член што доаѓа и кока кола итн :D Недела...од секогаш сум ја нејќела:shake:од мала :) и кога одев на работа слободен ден еден имав и секогаш друг ден бев слободна понеделник,вторник...:) и се рекло недела и мора тогаш 100 перални да се пуштат,да се риба да се чисти,да се буши да се поправа нешто правосмукалки да бучат зошто нели недела ефтината е (facepalm) еее кај мене не важи тоа за инат генералка во вторник на пример ]:) а ефтина за машината има после 22 секоја вечер :!: така и се противам на недела и свекор и свекрва цел ден дома се и само гледат да се спречкат меѓусебе и јас само гледам да ја дувнам од дома^_^ Инаку ноќеска до 6 сабајле не спиев и решив да разгледам други теми ,подтеми зш само тука и во труднички муабети пишам и бев :o посебно се смеев во снаи и свекрви и ве сретнав се ладите вие со женчето за ќесето ,гаќите се помоочав од смеа:rofl: и мн други теми ѕирнав:bandit: и се чудам на некои женски на секојаа тема ги има бе како ,,НААЈПАМЕТНИ,,контраат на сите на ситеее и они се во право за се и одма на кавга-како ли имаат толку слободно време се чудам и се на кавга им (facepalm) Нејсе..гајле ми е туку да ве прашам има ли тема СВЕКОРИТЕ И СНААИТЕ ?? Би се распишала таму ;) ]:) Имајте убав неделен ден поминетр го без крпа во рака :*

На green.eyes, tessie, DVAANGELA и 18 други им се допаѓа ова.
  10. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Знам дека темава не е сакам да и кажам...
    Но ете јас сакам да им кажам...
    ( на младите згодни мајки кои пред неколку месец на свет ги донесоа нивните ангели):angel::angel:
    И да не го тупам многу:angel: ми се допаѓа како по неколку месеци по пораѓај, Вие изгледате онака топ(стегнато) на прв поглед доста згодно и убаво за око:!:
    Нема вишок на килограми наталожени од јади јадеш за двајца:) и не делувате како секој момент да ќе се навалите на едната страна:) Тоа ми се допаѓа и е за почит:bow:
    Овие зборови се наменети за danichap и Sky-butterfly:!: знам дека ги има на темава:f::f::f:

Val-Dim, среќен роденден и добредојде во светот на возрасните на твојот ангел:angel:
    Значи, тука некаде сме со разлика во години од децата:)
    Ariel, побрзо да се опоравиш и да се препуштиш на уживањето во остварување на твоите планови:f::f::f:
    vitamina, онака силно ќе си ја:hug::hug::hug: затоа што е една мила душа:f::f::f:
    @bittersweet, се надевам дека е добра и со своите палавковци и мала дама со лепо име си ужива во пријатни топли дом:angel: Јас се спремам за вечерна свадба, но овој пат ќе бидам добра и ќе се дружам со сокче:)
    Инаку мм ќе ме разведе по 25 години заедничко дружење:angel: Демек де:P лошо ми е:)
    Утрово така фино ми тргна муабетот со чичо и му велам8)
    Чичо бре чичо, велиш лепа је Австралија, што би да поведеш снајку да мало смени околина(hollest)
    Ко ми фрли маж ми еден поглед :^) па што бре, време лети години си одат, данас си ту а што да не и са друге стране света8-| Не било културно да упадам без покана:^) јебеш бре култура кад је рода голема што би ме не повела:devil::angel: Чичо вели у свако доба врата ми е отворена^_^
    Само ми муж циција:devil: Го иступив пак знам:wasntme:

Последна измена: 18 октомври 2015
    На Mekuska, LUCERKA, green.eyes и 27 други им се допаѓа ова.
  11. Eli23

Eli23 Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2012
    Пораки:
    4.608
    Допаѓања:
    48.968
    Кај сте луѓе денес да се јавите на рапорт?
    Што вака ве нема, удривте изгледа сите на шетња.
    :?:

На kukla21, tessie и DVAANGELA им се допаѓа ова.
  12. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    Нема бе ели никој или многу на шетање удриле или на кока кола кој знае :D самл некој лајк чат пат никој ништо да пише ,коментира,дискутира :D а ќе видиш работниците бѕџетари шо работат од пон до петок колку се вредни од сабајле поноделничкии ехее ако се укл во 12 неможе човек да ги исчита хахсха :D инаку благо мн ми се јаде уф ќе мора да си купам...:D

На tessie, Lady Phoenix, mareane и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Буџетарите на работа само имаат време да пишуваат на форумов.

На LUCERKA, Lady Phoenix, mareane и 4 други им се допаѓа ова.
  14. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    FB_IMG_1445193399384.jpg

На green.eyes, tessie, vitamina и 10 други им се допаѓа ова.
  15. Esmeralda-MD

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    И јас сум овде,седнав да одморам.Колку глуп ден ми е недела,перење,пеглање.За шетање ќе си почекам,исто и за кока-кола8-|:rofl:

На tessie, DVAANGELA, Lady Phoenix и 2 други им се допаѓа ова.
  16. mama89

mama89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2015
    Пораки:
    1.019
    Допаѓања:
    9.332
    ТОЧНО ТАКА ! ;) Евее ја првата дама се јави :* те нема се изгубии ко стара пара денес :D

На tessie и Eli23 им се допаѓа ова.
  17. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Вчера и денес не знам кај ми е газот, а кај главата.(facepalm)
    Минатиот викенд работев и куќава ќе проодеше веќе. Се на мене се чека во куќиштево.

На tessie, DVAANGELA, Lady Phoenix и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Esmeralda-MD

Се зачлени на:
    13 јули 2015
    Пораки:
    1.183
    Допаѓања:
    42.451
    Жени,ништо не бива без нас,затоа:)

На tessie, DVAANGELA и Eli23 им се допаѓа ова.
  19. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Кај мене нема кој друг.:(

20. Esmeralda-MD

Се зачлени на: