Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. galapce

galapce Форумски идол

ako se zezav lunicke ke se smeev i ke vi klikav lajkovi.cisto iskomentirav deka denes denot ne pominal tolku veselo.edit.jas sum sekoj den taka i toa od lezenje.uste da probam da vi se smeam fali.

Last edited: Dec 14, 2014
    pilenka likes this.
  2. evasonce

evasonce Активен член

@lunicka bas se umetnicki... da znaes deka i jas barav ovakvi nesto slicni i nikade ne najdov.,, ama vo dzambo porano imase peperutki bas ovaka sarenki na maka stipkicka si iznakupuv i si gi zakaciv po zavesa.... extra.. imase i nalepnici za na zid si zalepiv isto peperutki za merak...:rofl: ...dali gi ima uste neznam... bas vcera bev ama guzva... abe ides kako fliperce levo desno nemozes da vidis se turkaat zemaat... haos..

lunicka likes this.
  3. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Daleron, што е што си се бапнала в кревет мор,познатите вака ние така:^)
    Така ко бркаше работа жива гола.
    Клин со клин се вади, еднаш јас таква никаква дојде братучедов доктор и ми вика, ај ај не туку се излежавај стегни една чашка со малку бибер утре кукурек .Оди бе дан полежам малку сакаш пред време да ме умреш. Не удирало гром во коприва сестро златна. Е свој ако не те заебе кој друг :D
    Ништо другиот ден кукурек си тргнав на работа. Ај ќе помине што не поминало. Свари и чајќе.

4. lunicka

lunicka Форумски идол

@galapce не мислев ништо лошо.♥
    Завесата баш ми е слатка,за од пролет би ја развеселила спалната.

pilenka likes this.
  5. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

луничке па и не е скапа завесата порачај си ја за месец време ке ја имаш туку јас порачав семе за рхидеја и немам појма како да ги засадам знае некоја?

6. lunicka

lunicka Форумски идол

@ALISA0000 признавам не умеам да баратам со купувањето преку интернет.:$
    За орхидејата не знам да прочепкаш по нетов можеби ќе најдеш нешто , иако тие семиња мене ми се сомнителни.

7. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

да ти кажам некој си долар два бесе викам ај ке земам а за интернет ако ти треба несто да пазаруваш пиши ми ке те управиме

8. pilenka

pilenka Популарен член

Аааааа сите си легнале, добра ви ноќ друштвенце, сакала, нејќела и јас ќе морам веќе во кревет, немам веќе батерија на таблетот, а лаптопот не работи, како ли ќе заспијам?:wasntme:

9. mareane

mareane Форумски идол

Почнувам да мразам понеделник не зашто не си ја сакам работата туку поради сите глупости ,промени ,реформи кои ќе не направат не само професијата туку и државата да си ја замразиме и да побараме азил некаде далеку макар и во Камбоџа:@

10. Daleron

Daleron Истакнат член

Прво добро утро.:)
    Мрцина сум ама ќе се преживее.
    Наместо да купуваш завеса за да ја разубавиш спалната, мој совет посади си дрво живота да нарасне големо.
    Посреќна ќе бидеш.;)

tessie, Serafima and lunicka like this.
  11. evasonce

evasonce Активен член

Dobro utro i od mene... lele nokeska ic ne sum spiela so mojava cucka mala. Se budese na sekoj saat vreme i samo cicanje cicanje.. kicmava boliiiiiii... sto nema da boli koga non stop pizamata nagore mi e i kicmata gola... aj sega edno kafe pa ke se isvestam... :hug::hug::hug:

12. evasonce

evasonce Активен член

Gledam na smetka mi pustile k-15 ..aj da ve castam :d::beer:. P.s. mi pomina kicmata odma,..:rofl::rofl::rofl:

SV1911, mal.ecka, ozbilnazena and 6 others like this.
  13. mamaMace

mamaMace Активен член

ми фали викенд :(.сакам дома :(.
    идам сега едно кафе да си земам оти моето дома си го заборавив на фризидер.

Annath and Espadrila like this.
  14. evangelina.ina

evangelina.ina Популарен член

Значи во исто време сме седнале конечно :( Кај мене најчесто е онаа куча-посао-посао-куча;( и како резултат на наталожен стрес и умор се јавуваат некои чудни болки наваму-натаму кои си бараат лекарски преглед ама кој да оди..Мажот ми пак радо би го преженила само да најдам одговарајуча невеста бре напор човекот цел ден би го поминал во:swear:поради него почнувам искрено да сумњам во институцијата брак...Ах тој стандард што го немаме и стабилна држава со вистински права за работникот,жената инаку одамна ќе ставев точка а вака ми останува само да си пишам на форум,да се задоволвам со малку мир купен од време на време,да си се тешам со скромноста....А сакам викендче на планина,некој да ми средва по дома еднаш неделно,малку пари онака за релакс со децата на пица и шопинг ете толку...

WORRIED.BT, lunicka, Teodora* and 4 others like this.
  15. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Луѓе не знам што ми е утрово, не можам да се расонам а од 7 сум станата. Кафе пиев а главава ми паѓа. Се мислам дали да гувеам над компјутеров како биљка, или да станам и да се обидам да се разбудам некако.

16. imelda

imelda Популарен член

Obrnete neshto. Treti den samo chaj pijam. Od mene li fati virusot daleronke?
    Jas vo sabota otkazhav na momite za zabava. Se naoblekov, kako me treseshe treska, jas vo debeli pamuchni pidjami so dolgi nogavici i rakavi, chorapi, pidjamite vo chorapite, gorniot del zagashten, se zamotam pod jorgan.Beter sum od mazh koga nastinam. Lelekam, gotovo, kraj, ne mozham. Ebola.

17. evasonce

evasonce Активен член

Bozica1980 likes this.
  18. Daleron

Daleron Истакнат член

@imelda да е од тебе лесно е, кој ми е крив што спијам со гол газ.
    Сакам и јас дома да си одлежам ама не бива ти вика земи боледување, а со оглед на тоа дека ќе ми скинат 7000 за 7 дена, море ќе ползам и ќе се довлечкам до работа.
    Среќа што сум жена, да бев маж сега ќе бев во делириум, ебати тоа плачковците.;(

tessie, Glasna and imelda like this.
  19. Annath

Annath Форумски идол

Добар ден! Сите што сте болни, ви посакувам брзо оздравување, а на Луси, честитки за синчето, да ти е живо и здраво!
    Иначе, јас се смрзнувам. Ама начисто. Панелкава џабе е уклучена на максимум, кога ништо не загрева, до неа треба да се залепам за да осетам дека грее. Климата љубов ми откажа, ладно и е и нејзе |( а надвор демек снегче прска.

Вчера по дома китевме... малиов сакаше елка, ја доби, радости е целиот, лета по дома. Ама пред тоа една генералка сум удрила, сеа ми свети. До кога... ќе видиме. Ај сеа да одам да се стоплам со чајчето и панелката.

ozbilnazena, Mama25, lunicka and 3 others like this.
  20. evasonce

evasonce Активен член

Offfff sin mi napisal pismo na dedo mraz go stavil pod elka sto da mu donese :rofl: ima 6 god. Uste veruva vo dedo mraz..... :rofl: ama epten e " skromen"...od godina vo godina kako trgnal drugata sigurno stan ke mu pobara na dedo mraz nekoj od 200 kvadrata...:rofl::rofl::rofl: dusa moja

SV1911, ozbilnazena, Serafima and 4 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.