1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.732
    Допаѓања:
    172.757
    Нема уште 12 саат, а мене ми се мрдна од ѕвонење телефонов(facepalm) Кај мене ова е РЕТКОСТ.
    Банка, адвокат, сметководител, уште еден адвокат да прашал лого дали сум направила:rofl: му викам, знам бренд ќе заштитувавме ама јас 3 месеци од кревет нема да мрднам друже, ќе се видиме во јуни... си остана без зборови(facepalm):D
    Па еден програмер .. па Касис(facepalm)
    И уште 4 крајно небитни особи... и сега лежам, зјапам во лалињата и пробувам да се релаксирам..
    Времето тмурно, јас дупло потмурна.. Како сакате разберете ме ама газот ме боли од лежење:tmi:
    Сите ме прашуваат дали ме боли нешто, јас викам ништо..а си офкам од време на време. Ама како бре да ви кажам што ме боли:tmi::wasntme:
    Кога подобро ќе размислам, кожава ме боли на допир:x имам една метална плоча под грбов...епа таму кога ќе се допрам мислам некој ме тепал(facepalm)
    Ај доста ви се жалам, ама па ако не пишам тука, нема каде:D

Денес меѓу повици размислував... мајка си ја сакам најмногу од жените во мојов живот, секако.. Но во овој период засакав уште една жена како мајка... ок нијанса помалку, ама разбирате што сакам да кажам... И среќна сум поради тоа:) за возврат доволна е само почит..ништо повеќе ама и ништо помалку..:!:
    Мислам јасно е што сака авторот да каже ;) ретко е за читање на форумов тоа ама ако..

Сега кога ќе си легнам..мислам веќе лежам, туку да заспијам не е лошо:D телефони на mute и Дасти е на боледување. Уште вип секретарката да каже дека сум на боледување и да не ме замараат:wasntme:

Многу ми е мило @duffi што полека се враќаш во нормала:*

На Jas!, ivi1987, Val-Dim и 27 други им се допаѓа ова.
  2. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    2.957
    Допаѓања:
    67.132
    Добар ден! :sun:

Ова топлово време ми иде на нерви веќе. :| притисокот ко да паѓа, па и сите мускули ме болат.. нова настинка на повидок (facepalm)

86/63 е, затоа се осеќам вака без врска.

Лек за низок притисок? :?: Пијам вода со лимон, ама не помага воопшто.

Имајте убав ден, отидов да работам (wfh)

На ivi1987, green.eyes, Skorpija25 и 18 други им се допаѓа ова.
  3. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    20.842
    Турско кафе со лимон, (многу е неубо ама се издржува), јогурт со сол, ајран, кока кола, повеќе внес на течности- вода, и свеж воздух.
    паталец, дешава ми се и мене одвреме навреме...и сум ко пијана кокошка, главата нагоре не можам да ја кренам

На ivi1987, green.eyes, Skorpija25 и 14 други им се допаѓа ова.
  4. fina erika

fina erika Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2017
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    11.520
    Здраво друштво од дамна не сум пошала немам деновиве многу време.
    Денес како по обичај земаќе крв за хормони и пак нема реагенс за многу битен хормон за менe(кортозол)
    Решив да не се акам повеќе по болници директ на приватно и колку е толку е.
    Вие арни ве прочитав скоро сите овие денови и многу дешавки и убави и лоши работи ама нека е со поминување кај сите.
    Имајте ми убав ден врнежлив и тмурен.

На ivi1987, green.eyes, bittersweet и 18 други им се допаѓа ова.
  5. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.609
    Допаѓања:
    138.134
    Mene sega me isplashivte citajki ve za MRI.Jas pravev samo KTM i tamu doktorot sto cita rezultati rece se e vo red ,cisto e se.Pravev pred 2g EEG i na toa snimamje se bese dobro.I sega koga ve citam deka so KTM ne e sigurno ,uplav imam.I pak mi se vrati stravot i pak panicni napadi(facepalm)
    Sekako imam zakazano na nevrolog,pa za 2nedeli ke vidime sto ke kaze.
    Jas zaprimetiv deka i pri jaka nervoza,posle pocnuva jaka glavobolka da imam.

Dobar den,
    Vremevo tmurno i vlijae na raspolozenie.Inaku kako ve citam za Formula 1,mm e isto fanatik,ama jas ne:DKoga gleda ako sum so nego samo go preprashuvam,a on zjapa vo TV i ne me percipira:)I mi vika tie 2h pravi se kako da ne sum ovde:DA najinteresen mi e,saka da si pospiva,ama za Formula obavezno stanuva (nokj-den) ne e problem.

На ivi1987, green.eyes, Skorpija25 и 20 други им се допаѓа ова.
  6. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.173
    Допаѓања:
    83.808
    Немој да мислиш така и КТ не дава точни резултати но МРдава појасна слика за нештото со многу пресеци и се гледа се до детал ...
    @CameliaMiller дали муабетов ми е на место појасни да нема двоумења

На CameliaMiller, ivi1987, flower30 и 6 други им се допаѓа ова.
  7. malerozna

malerozna Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2011
    Пораки:
    3.173
    Допаѓања:
    77.281
    Колку треба да си изнервиран или глуп за да се качиш на метро во спротивна насока . Или сепак преморен. Неколку пати ми се дешава ова.

На слушалките трешти музика, наместо на запад, јас на платформата за исток тргнав.

Ме изнервира "другарка" што мисли дека светот се врти околу неа. Кога нејзе нешто ќе и се случи мора да си тука за да ти кука или да се фали, сеедно. Ама мораш да слушаш. Ако не куп негативни комплименти ќе ти упати, како си била бесчувствителна, таква, онаква. Ми ги дигна сафрите во секунда.

Инаку сум ок. Вчера каснав малку чоколадо. Конечно. Ми даде куп енергија.
    Ама со самото нејадење благо симнав некое кило. На ред ми е секое сабајле смуди да си правам. Белким ќе станам и јас човек.

Јас формула гледав на времето. Мика Хакинен ми беше фаворит. Од кога се пензионира тој, скоро и да немам гледано трка. Тим Финска бев и за ски скокови. Јане Ахонен фаворит. Ама одамна веќе не ги гледам спортовиве.
    Ај белким ќе си купам време некогаш па да поуживам како во старите добри времиња.

На mira.mira, bittersweet, ivi1987 и 21 други им се допаѓа ова.
  8. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.787
    Допаѓања:
    270.436
    Времево тмурно,јас бетер.
    Глабоболка некоја тензична ме мачи,безволност и немање сила.На работа едвај достојав,ручекот со последни сили го направив и сега не мрдам од кревет.
    Пролетен умор ли е ,постпразнична депресија незнам што е ама.тесно ми е во сопствена кожа.
    Згора на се и колата некој ни ја удрил,мм врие...
    И плата нема уште. А јас и на диета плус за да сум понервозна уште.
    ХПЛ...

На mira.mira, bittersweet, ivi1987 и 23 други им се допаѓа ова.
  9. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.551
    Допаѓања:
    147.043
    Ама зошто им дава на другите да му пијат шампањ од патика :puke:. Ќе речете оваа ептен следи формула ама ете само вакви некои моменти ми паѓаат у очи дека не смее да се смени програма дур има ф1

На ivi1987, green.eyes, Skorpija25 и 7 други им се допаѓа ова.
  10. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.500
    Допаѓања:
    173.506
    Kaj vi e mladosta be zeniii....2 dena za bolesti se diskutira |( :tmi:

Denov tezok,ama pomina.Mislam deka doprva ke imam vakvi denovi,shouto doprva pocnuva.Ama zdravje neka e samo,ke ,,igrame" mashki ...

Iznakupuvav sardeli za na terasa,kaliope :inlove:,ama utre ke gi sadam.
    Da mavnam eden tush ,pizami i kluc na vrata.Dovolno bese za denes .

На ivi1987, green.eyes, Sesil и 24 други им се допаѓа ова.
  11. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.172
    Допаѓања:
    147.899
    Ај добар ден. Понеделнички наапана од триста глупости, стварно глупи работи знаат од кожа да ме извадат, ама најмногу ме нервира кога некој ќе ми закаже термин и ќе ми откаже пола саат пред доаѓање. Денес тоа ми се случи и еве ме дремам чекам наредна. Ај оваа не е толку "лоша" , пред некој ден у 19:30 закажан термин, ми ѕвони во 19:30 и откажува. Значи одбивам луѓе како денес пр две рачунајќи дека терминот ми е зафатен, таа ми откажува и јас автоматски немам кого да викнам да ми долета во 5 за 12. :punch:
    Се е во ред и да откажеш и се, ама ова е дно дна. Како бе ја да ја примам неа следен пат кога е неодговорна?
    Е не, нема. Ни таа, ни такви ко неа. Крш вадење имаат, да е не дај боже нешто разбирливо и ја сум човек ќе сфатам. Ама за глупости извини ама не ми требаш.
    Пардон што се испукав тука, ама рмбам како црнец секој ден без пауза и почитувам сечиј термин и многу мразам неодговорност општо кај луѓе. |( :puke:

На CaraMia, ivi1987, green.eyes и 20 други им се допаѓа ова.
  12. Izdrzliv

Izdrzliv Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2016
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    3.077
    Реков јас дека пивце ќе се пие денес.И да ви кажам,на вакво тмурно време само пиво е спас, али без претерување:)) .И кога сме кај правилниот избор а @Peco ке ме подржи :D FB_IMG_1523776170194.jpg

На ivi1987, green.eyes, Val-Dim и 14 други им се допаѓа ова.
  13. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.236
    Допаѓања:
    146.395
    Хaј!

Слaбo ве имa денес...

Јaс си велaм aрнa...се прибрaв и се шлaкaв њo цревo нaдвoр дo сегa...шрo ветер ќе беше oвa?!
    Пoртoкaлoвo беше се надвор,небaре некoј тули и ќерaмиди рoнел...

Вo сaдo-мaзo фирмa рaбoтaм,жими се...не кaмшикувaaт и тoрмoзaт и ментaлнo и финaнсиски и ние упoрнo oдиме и ќутиме...
    Лутa сум,и сaмa нa себеси штo не сум пooдлучнa и нa другите...
    Мaкедoнски синдрoм ли ,штo ли е?!
    Или сaмo беспoмoшнoст и безизлезнoст?!

На ivi1987, green.eyes, Sesil и 18 други им се допаѓа ова.
  14. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.195
    Допаѓања:
    106.173
    Само јас ли приметив нешто поинакво :) ?

Туш, брич, маски, креми, лак и одма поубав е светот :D
    Пред спиење и витлерите на глава и утре да ме види сонцето - планови си кројам :)
    Од апетит - уште активија и супа ме крепат :/ Дури и се грижам веќе

На LadyC, ivi1987, green.eyes и 21 други им се допаѓа ова.
  15. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.380
    Допаѓања:
    126.476
    Не сум ве исчитала до крај...се гледа дека го користам топлото време па постојано сум со малата надвор,кога таа спие трчам да сработам по нешто па не сум ве исчитала..видов само дека сум го пропуштила роденденот на мојата драга @mareane и дека и треба гушкање на @duffi Биди силна мила,порано да незнаеш и јас низ што поминав,можеби сеуште поминувам,само сватив дека не сум само јас,па топло е ,излегувам и некако поминува...немам време,а немам проблем да пишам за тоа.Силни сме ние,за нашите малечки ќе издржиме се
    Ве гушкам девојки...

На CaraMia, vitamina, bittersweet и 20 други им се допаѓа ова.
  16. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.500
    Допаѓања:
    173.506
    Sto?:wasntme:
    prvo lice ednina li?:wasntme:
    Samo deneska toa ma.Od utre pak sme NIE ;) (facepalm)

Mob.mi e na 12%,drugiot 53%.
    Kabelot na punjacite -do shteker da chuchish (facepalm).

Pizama parti ili tv?
    Peco zabushava u posledno vreme:|

На ivi1987, green.eyes, Rebecca_R и 16 други им се допаѓа ова.
  17. Ariel

Ariel Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    8.155
    Допаѓања:
    138.671
    Здраво жени и по некој муж.

На тема здравје, така-така. Ќерче-ѕверче малку ме распамети со здравјето, ми се јавија да ја земам од школо бидејќи и се слошило, ама мислам дека е сплет на околности. Утре крвна слика, да бидеме на чисто.

Кај мене конечно стигаа резултатите од пап. Се е ок, и пап и микро. Уште не можам да се олабавам, ептен бев под стрес.

На ivi1987, referentka, Rebecca_R и 17 други им се допаѓа ова.
  18. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.343
    Заспавте сите :?:... пица се пече, не ми се спие.. му се мислам да излезам, воздух да ме фати по булеварон:makeup:.... мож ќе ми мине главоболкава и нервозата:wasntme::angel:..

На Annath, ivi1987, green.eyes и 15 други им се допаѓа ова.
  19. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.787
    Допаѓања:
    270.436
    Нешто @Lejla8 ја нема а и @sanjaeva ептен слабо не дружи.
    Досадно ми е ...
    ајде музика

Убавина и за очи и уши

На sanjaeva, Annath, ivi1987 и 15 други им се допаѓа ова.
  20. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.500
    Допаѓања:
    173.506
    Pusti ja picata na drugarki.
    Ti prosetaj na vozduh ;)
    :hug:

На Annath, ivi1987, referentka и 8 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.