1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Се зачлени на:
    4 мај 2017
    Пораки:
    2.365
    Допаѓања:
    73.097
    Кај ПИОМ во Аеродром имаше една бурекџилница во зградата на Ред Кафе ако знаеш каде е. Таму баш такви имаше. Ако работи уште би требало да се исти.

На Rebecca_R, LadyC, fina erika и 6 други им се допаѓа ова.
  2. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.611
    Допаѓања:
    138.194
    @TeddyGrey proveri vo pekara BAKAL vo GTC,vo sabotata jadevme,mnogu ubav beshe.A isto mnogu ubavi ima vo pekara CUJO vo Gjorce(kako trkalo od kola se :D),ama se prevkusni koga se taze peceni.

@LadyC se tushiram i odma izleguvam na depilacija,a nekogas i po 2pati .Istoto i pred odenje na ginekolog.Pa zarem ima i takvi koi nebanjati doagaat(facepalm)Jaka ti dusha :worried:

Aj zdravo i od mene,
    Majka mi se mi vika -Na ovoj vek samo maz da si:D I stvarno ,nie zenite sto maki nema da pomineme..... Jas koga pocnam da mu nabrojuvam na mm,on vika da de te sfakjam ama i mene mi e tesko,na rabota odam:@(facepalm):shake:
    I jas sakam da se farbam,ama ke si pocekam uste malku :DDenot ist kako vcerasniot - nervozen ,me fakja nekoja safra ....
    Aj da odam ,so malata se natprevaruvame koja poveke cips ke izede:D(Nemajka sum,znam(facepalm))

На bittersweet, ivi1987, WORRIED.BT и 20 други им се допаѓа ова.
  3. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    @flower30 - ретко се начекуваат тазе печени.

А за Бакал одамна се спремам да ги пробам.

@EuHenIa - а таму ќе одам - можда не утре, ама во петок сигурно.

:*:*

На ♡BuBaLe♡, Rebecca_R, LadyC и 14 други им се допаѓа ова.
  4. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    7.611
    Допаѓања:
    138.194
    Vo CUJO znam,mm ponekogas ceka i po 15-20m da se ispecat oti im se trosat mnogu.Vika navecer pocesto ima taze peceni.A vo BAKAL ima mnogu rabota,im se trosat brzo i odma pecat.
    Ako dobro razbrav ako si trudna,zamoli gi da ti napravat usluga ,greota e trudna zena da ne jade:D

На ♡BuBaLe♡, Rebecca_R, Skorpija25 и 14 други им се допаѓа ова.
  5. TeddyGrey

TeddyGrey Форумски идол

Се зачлени на:
    13 октомври 2010
    Пораки:
    8.071
    Допаѓања:
    72.408
    Абе да не се лажеме - не е дека не јадам. :D
    Напротив.
    Си купувам се што ми се јаде, ма да муабетот е дека нема такви како на времето што ми беа вкусни.:wasntme:Или можда до мене е :wasntme:

На Rebecca_R, stetoskop, LadyC и 12 други им се допаѓа ова.
  6. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.464
    Допаѓања:
    201.194
    Сакам и јас море.. не ми се работи денес, ептен сум мрзоволна. И струја немаме на работа, па имам изговор, донекаде.
    Си чекам да светне, а дотогаш...размислував да се симнам до чаршија, кафе да пијам, сама.

Ми се јаде како три дена да не сум ставила ништо во уста, ама се контролирам. Знам дека ми е од нервозата, вчера со мм ептен се испокаравме, што никогаш не ни се случило, барем не до овој степен. Ама тешко се искоренува балканското кога се во прашање децата и нивното воспитување и се потешко и потешко ми е како растат. Оти мора да се челичат да бидат мажи, не ги личело да плачат, гејови ќе биле (facepalm)

Додека пишував, дојде струја, па ми снема нет... Некако постов ко да не сака да биде пуштен.

Во однос на хигиена и бањање пред депилација во салон е задолжително. Па јас сакам пациентите да ми идат чисти и средени, а само уста ми отвараат. Е сега, има луѓе што хигиената не им е на прво место, небитно каде одат. Ама тоа не може да се промени.

Постов на рати го пишувам, ова ми е трето или четврто прекинување...
    Ај да го пуштам, доста беа филозофии...

Убаво попладне имајте!

На bittersweet, ivi1987, CaraMia и 27 други им се допаѓа ова.
  7. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    9.959
    Допаѓања:
    205.176
    На депилација не одам,сама се средувам,но туширање,одржување на хигиена се подразбира,како што вели Аннатх за на забар гледаме да сме средени,а не пак за депилација кога се работи.Се поразочарана сум од некои луѓе,односно и од тие малку кои ни останаа блиски ако може да се кажи блиски.Да се разбереме не барам од никој ништо,само сакам почитување како кон човек и барем да се израдуваат со мене заедно кога има повод ама .......ај да не продолжувам да си копам јадови

На bittersweet, ivi1987, CaraMia и 23 други им се допаѓа ова.
  8. Ane-Goki1

Ane-Goki1 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2013
    Пораки:
    2.307
    Допаѓања:
    29.033
    Здраво :sun:
    Јака ви душа ако си имате работа со луѓе кои не одржуваат основна хигиена.
    Не можам ни да замислам да излезам од дома без да се истуширам барем,а не пак да одам на депилација не бањата.
    На работа доста често ми доаѓаат луѓе кои и 15минути откако ќе заминат се чувствува непријатна миризба,а да треба да работам со такви :x
    Иначе со задоволство би се послужила со овошјето од сликата што ја стави ♡BuBaLe♡
    Не знам кај ми се изгуби апетитов ама ако продолжам вака нема да можам да се препознаам сама себе
    Имајте убав ден

На bittersweet, ivi1987, CaraMia и 16 други им се допаѓа ова.
  9. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.789
    Допаѓања:
    270.481
    Me фатила некоја мрза од кревет не ми се мрда.
    Смеса за палачинки имам од прее направено чекам сами да почнат да скокаат во тава.
    Трето огромно кафе испив,ама енергија 0.
    Ајде има и за вас да се расоните од поладневна дремка,гледам ве нема...
    kafe.gif

На Skorpija25, bittersweet, ivi1987 и 20 други им се допаѓа ова.
  10. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.093
    Допаѓања:
    258.408
    Јас у градинарски работи се заглавив...трева колку сакаш. Денес место пешачење аеробик во двор со клекни стани.
    Уште дете да се прошета и поигра и толку од денов.

На Skorpija25, bittersweet, ivi1987 и 21 други им се допаѓа ова.
  11. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    2.957
    Допаѓања:
    67.134
    Дојдов да се жалам. :sweat:

Ништо добро не излезе од путерот од кикирики, или не ме бива или до процесорот ќе да е. Неколку рецепти прочитав, упатство за користење на процесорот исто :| Маж ми сега ќе се врати од работа па ќе проба. Тој дефинитивно има многу повеќе трпение од мене. :nod:

Друго, ми се расипа вентилаторот во дневна т.н. домашна канцеларија :sweat: што се случи не знам, ќе треба да викаме сервис или пак маж ми ќе среди и тоа, ама за сега од спална ќе работам.

Мачката ме гледа и мјаука, ѝ дадов да јаде месо и не го ни мирисна. Разгалени се и двете ептен изгледа. Кај мајка ми мачките и супа од ориз ќе јадат ако треба, не бираат, на овие на златна тацна да им дадеш пак ќе кренат нос. :envy:

Четврто.. денес баш и не ми е денот. :D

Извинете за негативата, ама полесно е откако ќе се сподели :D маж ми го чека втора тура сега :D

На bittersweet, ivi1987, M&M и 19 други им се допаѓа ова.
  12. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.503
    Допаѓања:
    173.568
    Aj d.vece :)
    Me pofalija deneska :D -profesionalna i odgovorna :P i pokraj se |((ova pokraj se -ne im trebase ama ajde ,si premolcev )

Mi se jadat makaroni , onaka ubavo razvareni ,so sveza seckanakrastavica,maslinki i maslinovo...|(|(|( aj valjda ke se nakanam da stanam da gi napravam:|...a eden umor kako cel den motika da sum vrtela |(

На mal.ecka, Skorpija25, bittersweet и 22 други им се допаѓа ова.
  13. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Здраво друштво, како сте? Ја фино, смути, кафе, обврски. :coffee:

@LadyC ја и за на гости се туширам, а не пак за место каде што некој има непосреден контакт со местото кое треба да биде чисто. Зошто некој би одел на забар со немиени заби? Или на гинеколог со немиена интима? Или на депилација со немиена интима или мишки, да речеме? На фризер со немиена коса? На педикир со немиени нозе?

Арно ама, познавам личност која на гинеколог отиде после работа. Еееееј, 8+ часа се потела меѓу нозе. :worried:

Познавам и личности кои се бацуваат у образ, нели како поздрав, а вода им тече по лице. :whew:

На bittersweet, Annath, ivi1987 и 14 други им се допаѓа ова.
  14. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.195
    Допаѓања:
    106.173
    Бонсаи посакувам одамна.
    Имав еднаш ама за кратко ми умре :( Или го превадував, или го скастрив во погрешно време, или во лош агол го чував, не знам, ама заврши соголено и скапано :(
    Дај распрашај го и сподели некој совет :)

Гледате фудбал?
    Денес денов - мрза левел милион.
    Само на кратко ја посетив баба ми и од толку мрза ни јадена не сум.
    Ќе зјаам во тв уш тро, кај и да е ќе заспијам :yawn:
    Чудо некое, ко да сум трчала маратон се чувствувам.

На mal.ecka, bittersweet, Annath и 18 други им се допаѓа ова.
  15. Igle

Igle Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.725
    Допаѓања:
    18.437
    Се сложувам со се ама само на фризер одам со мрсна коса зошто дома сум преуморна сама да ја мијам сушам и пеглам/фенирам и сакам да ме истинтраат. Па ако ја мијам и сушам па одам на фризер нема поента.

^ фудбал се гледа секако :)

На Skorpija25, Izdrzliv, Annath и 12 други им се допаѓа ова.
  16. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Ептен општо е напишано, не мислев на тазе миена коса, ама да не е ептен мрсна ко со зејтин полиена. Јас најчесто ја мијам дента пред да одам на фризер, и онака брзо ми се масти. Не е океј да имаш закажано на фризер у петок, а последен пат косата во понеделник да ја измиеш.

На Izdrzliv, Annath, ivi1987 и 11 други им се допаѓа ова.
  17. LadyC

LadyC Форумски идол

Се зачлени на:
    7 март 2016
    Пораки:
    12.172
    Допаѓања:
    147.900
    Верувала или не има жени такви (не многу фала богу) , а мажите пиц пец доаѓаат.

На Izdrzliv, dunika, Annath и 8 други им се допаѓа ова.
  18. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Не сум изненадена, има глотни луѓе, ова без пардон. На другарка која работеше во козметички салон и се слоши од истава причина за која дискутираме.

Мислам кај човек одиш, очекуваш да те "среди", крајно некултурно е.

На Izdrzliv, Annath, ivi1987 и 7 други им се допаѓа ова.
  19. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.659
    Не гледам,слушам од комшиите...детска радост цела зграда во вис.
    @LadyC на депилација никако без хигиена,инаку понудите ти се одлични депилација+маникир.
    Сепак имам професионално начекувано личности од кои си бзди ни ароматизер не помага,ај да не започнувам со муабетот ми се згади од една:drunk::puke:
    Денес напорен ден се релаксирам со вас,пријатна вечер-добра ноќ на која како и доаѓа:)

На Izdrzliv, dunika, Annath и 11 други им се допаѓа ова.
  20. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.503
    Допаѓања:
    173.568
    Aj dajte druga tema,zeludnik mi se prevrte :puke:

На Skorpija25, Izdrzliv, dunika и 14 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.