Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Peco

Peco Форумски идол

Ако треба ќе се навикнеш и на јамболија, све за љубав. :D

2. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

јас тоа во живо сум видела :worried: омилената песна и ја порача, пееше пред неа, клекна и оваа речи не :worried: А неа беа баш деца, ни баш млади, па да и е до шетање и изживување ама ете не била спремна. Останаа во врска, тој се правдаше дека избрзал, ја правдаше неа. По една година раскинаа и така... ама више ми е мило шо не се земаа, толку фин дечко со толку арогантно, самобендисано суштество, искрено заслужува подобра :angel:

3. mareane

mareane Форумски идол

Значи и спортистиве решиле секогаш да не стресираат...Срце ќе не стрефи некогаш...

Сега кога бевме на патување среде манастир еден си ја запроси девојката.И ај нека рече не.А момчето се радуваше ,скокаше,викаше как паун.Нит да се смееш,нит да чудиш.
    И ова запросувањето во јавност,поклони од мажите на Фб се е дел од она прее што го кажав:еве видете ме...
    Незнам како чудно воајерска нација постанавме...

4. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Peco,sumnjiv si i ti nesto...2dena samo za jambolii pisuvas.
    Da ne planiras na utakmica da ides?

5. Dust

Dust Game Over

Е баш ако ме запроси сред манастир, ќе бегам колку ме држат нозете:D после повредава не верувам далеку да стигнам, ама важно ќе бегам:lol:

Толку интимен момент мразам да го споделувам со други:angel: :D

♡BuBaLe♡, ivi1987, Peco and 17 others like this.
  6. referentka

referentka Moderator Staff Member

Денес ми е мрчаторски ден.
    Уште ова да си кажам:
    Бидејќи сум пре окупирана со собирање искуства за средување ентериер,често прашувам жени за материјал за кујна,за подови...
    Е..коа ќе ми речат:немој бели плочки или (на пример )црн тепих, се се познава на него|(.
    Е што..ако ставам шарен еднаш месечно ли ќе чистам дома?!:|
    И сега имам во кујна бели плочки па си чистам преку еден ден од што сакам да си чистам а не оти се гледа трошката]:)

7. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Вo врскa сo муaбетoт нa @referentka ,кoгa рaбoтев вo прoдaжбa исти зaбелешки примaв кoгa прoдaвaв веш-немoј бели дaј ми вo бoјa-белoтo oдмa се вaлкa..
    ???демек црни гaќи ќе ги нoсиш целa неделa?!

Некoи муaбети ми се зa чудење и неверувaње..

8. referentka

referentka Moderator Staff Member

Јас пак купувам ако ми прави ќеф и мерак...и убаво да изгледа.

9. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Da ne puknes,me presmea so crni gaki :rofl::rofl:
    Ja na kakva finta padnav za eden tepih za u detska-ANTISTATICKI bil ,auuu ovoj go zemame mu vikam na mm.Ono nema vrska ,i den denes ne skontav sto bese fintata |(

10. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Конечно испеглано :whew:,море како се пеглало под напон гледајќи спорт:D.Не сум баш за јавни запросувања,интимен чин ми е.Кога купувам,купувам она што ме бендисува,арно вели Рефи,небаре еднаш месечно ќе се чисти или одржува,пери,кога мора редовно без разлика на боја:)

11. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Сите излегoa...мене ме мрзеше дa се спремaм и oстaнaв дoмa...

Третo кaфе смучкaв и смесa зa пaлaчинки..

Ќе им светнaт oчињaтa кoгa ќе се врaтaт a тoa ми е бесценетo..

12. SV1911

SV1911 Форумски идол

@lunicka :hug::hug::hug:

И јас се сеќавам на таквите излети, преубаво детство. Ама, кој ни е крив зошто сме станати вакви денес, опседнати со соц. медија и патиме за вниманието на другите? Потребата да се биде сакан и прифатен постоела отсекогаш, само што денес е многу поизразена благодарејќи на можностите кои ги нуди интернетот.

Само да не заборавиме дека и денес е наше време.. Мое време е додека сум жива.

Пред малку го гледавме The Greatest Showman, предобар филм! За малку почнав да плачам на некои делови, а не сум плачка - воопшто. :D Сега ги симнав сите песни од филмот, ќе ги префрлам на телефон :music:

Музика слушаме како за убав завршеток на викендот... сега слушалките на уши, лирикс од песните на екран и има да се жалат комшии утре! :D :music:

13. kuc

kuc Форумски идол

Добро вечер!!!
    Се прибравме прошетавме,поуживавме во убавините кои ги имаме во нашава држава ,а не си ги знаеме или рај за очи и душа каде што сум била...
    Истуширани можи да одмориме пред тв....
    Вие се спремате за утре за посао...

14. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Денес само да ве поздравам. Би пишала за темиве ама ме мрзи :) уморна сум и на*урчена цел ден, почнав да мразам викенд. Ајде од утре полабаво. Убава вечер девојки и по некој момак.

15. M&M

M&M Форумски идол

За друго не знам ама за тепих ќе речам во право се, имавме жолти едвај чекав да ги сменам. Од перење ги враќаш за 1 недела лом, џабе смукаш чистиш па прљаво изгледа. А да и за плочки во купатило, имаме на плаво а според мене само крем за таму, со нашава кречава вода секоја точка се познава. Теписи сменив ама купатиливо тешко :)
    Вака кога гледам некој јавно како запросува може и симпатично да ми се види ама мене да ми се деси ќе скокнам од прозор од срам. Не сме станале ние сеирџиска нација цел свет е станат. Мене најмногу ме нервираат лигави честитки за роденден на сопружници по фб. Па зар не се виделе дома од сабајле да се изгушкаат и честитаат да му се невиди |(
    Мирна неделна вечер, малава заспа многу рано па синко користи ситуација да се изгушка.
    Мора да работи државна администрација утре не е законски празник, кај нас на тапет ги турија тие што зеле ден од одмор да спојат, демек ќе пропадне фирма :envy:
    Ми пројде малку меланхолијана па се распишував да наваксам на сите теми начнати :)
    Лута бев сама на себе што се касно ми текнува дека сум можела нешто поинаку да изиграм и да си искористам максимум тоа што ми следи. Значи дали некогаш ќе се освестам не знам :shake: , треба човек по малку и себичен да биде за свое добро

16. vitamina

vitamina Форумски идол

Ви благодарам на сите за убавите зборови и подршка и тука и преку лп :hug: ми значат..
    Одиме напред, нема откажување:muscle:
    :smoke: си седев до сега на тераса и си пушев цигарчиња, па магнезиум си пиев.. така сама со себе и под ведро небо..
    Убаво ми дојде...

17. doubleg

doubleg Популарен член

Значи и мали деца знаат дека бели плочки не се за у куЊа и хоНик, па ти чисти колку сакаш :)
    Освен ако свекрвата рекла дека нејќе бели, е у тој случај "терај" :)

18. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Вечерва ке бидам кратка...
    Свадба истерана во петок вечер, сабота вечер, ноќ, мааа... до сабајле на журка :rock:
    Пааа, сега, недела вечер ке си легнам во 23:00 :tmi:

@duffi среќен роденден мила :f: :hug:
    @Ginger^ честито дипломирање :f:
    @lunicka :hug:
    @vitamina :hug:

:lol: Lewis-Hamilton-trophy-GIF.gif

Јаки трки се возат во Азербејџан...

Ве гушкам сите :hug:

19. mareane

mareane Форумски идол

Толку многу работи заедно изминативе неколку години проживевме овде на темава и општо на форумов што не е ни чудно што постанавме толку блиски и приврзани.Па се бараме ако некого го нема ,се прашуваме што е како ако некого приметиме дека не е нешто расположен.Плачеме од радост но и од тага заедно...
    Толку многу радосни моменти,нови љубови,свадби,вработувања,унапредувања,позитивни тестови,бебиња(ех како ги чекавме да се родат малото галапче,витаминчето,лепотицата на дани ....кога ќе ми текне)
    Но и многу разделби,болести,па и најлошото(Ах,Умбрелче),тешки емотивни моменти....
    Нека бидат се помалку лоши а повеќе убави момети иако животот е сплет и на двете.
    Ве:hug::hug::hug:
    Се гледа дека сум во ПМС;(

Last edited: Apr 29, 2018
  20. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Ako ne e losoto,nema da go prepoznavame dobroto.
    Ona sto nema da ne ubie,ke ne zajakne.
    Covekot e posilen od kamen,a ponezen od staklo.
    (Kaj mene PMS poinaku se manifestira.)(facepalm)

Suma sumarum-zdravje da e samo i site na broj da se vo semejstvo,samo toa e bitno,nisto drugo :|

Thread Status:
Not open for further replies.