1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    5.242
    Допаѓања:
    146.528
    Дoбрo утрo и дреќен прaзник кaј и дa сте!

Убaвa и релaксирaчкa нoќ и уште пoубaвo утрo...

Кaфе сo пoлa екипa ,другaтa уште спие...ручекoт нa плaнинa ќе се терa..

@Izdrzliv нaјсреќен некa е!

На mal.ecka, ivi1987, Skorpija25 и 21 други им се допаѓа ова.
  2. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.794
    Допаѓања:
    270.569
    Испазарено за скарите,сега кафе се пие:мм чаршиско со другарите ,јас овде со другарките...:hug:
    Испазаривме за плус 5 души,да не залета некој.Иако во последно се поретко тоа,порано ми сметаше секој празник со луѓе,сега пак ми фали тоа време..:worried:

@Izdrzliv среќен роденден!

@ivi1987 среќен роденден на малиот лепотан!:)(мислам дека денес беше ако не сум грешка)

Кафето го пијам со стевиа,џабе се мачам со нејадење кога со кафето дневно внесувам 3-4 лајчиња шеќер.Ама погрешен месец избрав за диети.многу излегувања прослави ,а јас дрчна(facepalm)

Редактирам:кафево не чини,ми има некој чуден вкус од тоа чудото изгледа:puke:

На bittersweet, mal.ecka, ivi1987 и 24 други им се допаѓа ова.
  3. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.503
    Допаѓања:
    173.578
    Site u rok od 1 min.pisavte,kako so truba da stanavme :rofl:,demek u vojska sme :rofl: :rofl: (facepalm)
    Aj d.utro...naspiena , otecena i nasmeana utrovo :D.
    @LejlaD ako treba pomos-vikaj,tuka sum...i onaka denes e samo 1vi Maj .U moe vreme ( moe vreme (facepalm) )izletite i raspaluvanje skari bea za 2riMaj :P...

Aj :hug: i poleka,vnimavajte na holesterol :P (facepalm)

На EuHenIa, ivi1987, Skorpija25 и 23 други им се допаѓа ова.
  4. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    258.409
    Steviata е одвратна. Јас не можам да пијам кафе со неа. Особено не турско. @mareane

Добро утро. Мака ми е да се жалам нон стоп дека нешто ме боли па ќе си молчам.
    Скара(ручек) во кујна. Ме мрзи стално да им организирам дружба на луѓево. Можат да промена и они на мене да помислат.

На bittersweet, mal.ecka, EuHenIa и 24 други им се допаѓа ова.
  5. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    8.794
    Допаѓања:
    270.569
    Како не си прашав со време Божо за стевиата,навистина била одвратна,а огромно пакувањето...

Исто и јас се чувствувам како тебе @Bozica1980 околу организирањето на луѓето,деме кај нас има убав голем двор ,убаво на село во природа и со години кај нас се збиравме со разно разни друштва.До тоолку што еве реков сега ми фалат :x.
    Ама сега сите горе долу направија некакви дворчиња,викендичиња или одат по кафани,ама никој не вика да рече ај да се соберем кај нас годинава или да одиме некаде заедно.
    И затоа и ние си поќутуваме.Ама еве мм само што се јави дали да ги викнел едните,ако викни ги нема проблем јас секогаш сум за друштво,знаев уште кога купувавме толку месо...иако мислам дека тие веќе си испланирале,па ќе не откачат...

На bittersweet, mal.ecka, duffi и 23 други им се допаѓа ова.
  6. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.732
    Допаѓања:
    172.761
    Добар ден..
    Честит 1 мај... трудете се помалку денес:yawn:

Честит роденден на малото на @ivi1987 :hug: ..штом сите честитате има нешто иако не сум во тек:rofl:

Скара за мене денес нема:( не сум се трудела доволно последниве 12 месеци...
    Ова ми е изгледа казна за ланскиот 1 мај...
    Бевме во викендичката, а во Скопје ненајавено дојде една многу драга личност..и не можев да ја угостам(facepalm)
    27 дена подоцна личноста ме угости на начин што цел живот ќе го памтам.. изгледа стварно кармата е кучка:D

Мојов ќе оди со другарите да слави..се надевам ако ми затреба ќе се појави... ако не се запијат:worried:
    Му викам нека си ужива колку може.. јас можам и да потрпам:) не е тој крив за мојата состојба па да го врзувам дома..

Убав ден да си имате...:hug:

На green.eyes, bittersweet, mal.ecka и 24 други им се допаѓа ова.
  7. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    2.957
    Допаѓања:
    67.187
    Добар ден! :sun:

Среќен први мај!

Најубаво славев тогаш кога беа 1ви и 2ри слободни, мераци. Со друштво собиравме пари за скари, грицки, сокови и ајт на некоја полјана. :f: :f:

@referentka даската ти е ептен креативна! На изглед е чиста петка!

Планови за денес никакви, нема каде. На море требаше рано да се иде, надвор од градот - на чиста плажа, ама не се договоривме на време со никого, а сами малце не е безбедно по пат. Ајде, здравје наредниот први мај ќе го прославиме подобро! :D

@Izdrzliv среќен роденден! :d: :^: :f:

@EuHenIa честитки, за што и да е, само убаво нека е! :f:

@ivi1987 среќен роденден на малиот, голем да расте! :^::hug:

Синоќа до 1 и нешто по полноќ работев, ама 41 слика сум средила ко што треба. Вчера осветлувањето на сет прв пат го погодив одлично, може дека имав повеќе опрема или конечно сфаќам што и како треба да стои. :D Ама битно задоволен клиент, а и јас, си го полнам портфолиото со нови искуства.

Уживајте во денот! И постирајте по некоја слика од пикникот за таквите ко мене што нема да мрднат од дома. :sweat: :D

:hug::hug::hug:

На green.eyes, bittersweet, duffi и 23 други им се допаѓа ова.
  8. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    9.964
    Допаѓања:
    205.251
    Добар, убав и исполнет ден имајте.Честит празник на трудот,за оние кои работат,за нас останатите надеж дека ќе им се придружиме.@izdrzliv среќен роденден,здрав и жив:^:.@EuHenia честитки само за убаво стално да си частитш.@ivi среќен роденден на малиот,горд и силен низ живот да врви:^::hug:.Се извинувам ако некого заборавив.Станати рано од 06 ч,детево на пикник поврзан со рибарење ќе заминуваа,па мм скокна во припомош да ѓи однеси до местото на настанот со уште еден родител.stetoskop ако си за шетнување повели,немора скара да палиме,да се чадиме де,на сокакот ќе уживаме,и во право си 2ри Мај се тераше со скари и во селово наше:*

Последна измена: 1 мај 2018
    На bittersweet, duffi, Skorpija25 и 22 други им се допаѓа ова.
  9. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.659
    Добар ден и честит 1ви Мај и среќни родендени на синчето на @ivi1987 i @Izdrzliv кој треба да се лоцира да му се истегнат ушите:lol:
    Да се пријавам дома веќе вратена. Паоарно вака него приквечер со сета гужва по патишта па се чекало по саат време минимуН на патарини,па ќе се чека со сета гужва.
    Заблажена,кафе пиено.За денес ништо не спремам,прешетана и прејадена сум. Ако се пододмориме доволно може во некое кафанче,ако не дома балкон-двор лево-десно(hollest) сВе ни е веќе тесно:D
    Од тесно во гардероба најбитно ми е купаќот да ме бери друго се реновира со време;)
    Убав ден на сите,убаво со леснотија да врви да не ја пееме врне,врене денес:rain:.
    :sun:да ве прати каде и да сте и со кого и да празнувате:)

Последна измена: 1 мај 2018
    На bittersweet, Skorpija25, ivi1987 и 20 други им се допаѓа ова.
  10. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.503
    Допаѓања:
    173.578
    :) :) :)
    Neli treva planirase da kosis deneska? Zatoa se ponudiv za pomos....za raspaluvanje na skara ic ne bi ti se nudela-znam deka i ti kako mene ,,zaris i palis" cela grejna sezona,pa sega za edna skara li dvete ke se gurame:lol:

BlagodariME za pokanata ,bas me izraduva :hug: :*

На duffi, Skorpija25, ivi1987 и 15 други им се допаѓа ова.
  11. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    9.964
    Допаѓања:
    205.251
    За вас и трева косење ќе баталам и се,само решете се наваму за шетнување:*:hug:

На duffi, Skorpija25, ivi1987 и 9 други им се допаѓа ова.
  12. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.566
    Допаѓања:
    147.286
    @Izdrzliv sreken rodenden se najubavo
    @ivi1987 neka mu e sreken rodendenot na maloto
    Nie od pred 10 izlegovme so namera decava malku negde da se istrckaat pa da sedneme negde da ksneme. Jas si mislev lugevo poveke na piknik udrile toa site po kafani, uste da ne istepaa u edno restorance stom se priblizivme uste od dvor ni se pustija, ako nemate rezervacija ic ne vlagajte (facepalm),
    Si otidivme u park deca se istrcaa si naracavme kebapi za doma edba sopska isite nadmireni :pizza: . Neorganizirano ama super si projdovne samo nie 4ca :inlove:, baska ne se ustrosivme ic :D . Malovo zaspa se mislam dal da ja druzam ama treba nekoj mail da prakam,malky me izremetija od rabota.
    Ubav den luge :hai:

13. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    258.409
    Јас баш се потрудив за денешниов ручек. Сечии желби исполнив само ако промрчат :devil:
    4деца имам дома и маж кој легна да поспие у соседната соба. Јас џандар изигравам а ќеркава моја една грлата...:talk:уста не затвара.
    Убав топол ден. Уживајте :beer::d::pizza::dance::music:

На bittersweet, mal.ecka, duffi и 27 други им се допаѓа ова.
  14. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.298
    Допаѓања:
    173.019
    Честит 1-ви мај и внимавајте што правите на излет. :rofl::rofl::rofl:

15. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.503
    Допаѓања:
    173.578
    Zavrsi rucekot,prvomajski ,so malata, u kujna na ,,mala masa" .

Sinko se javi da prasa kade sme,sto sme i koga mu rekov deka sme doma,zamolce...pa morav da objasnuvam deka doma ni e podobro namesto u guzva ,u bubacki,na sonce ,deca sto vristat itd itd...Negov komentar-nikad ne si bila za na treva i za jadenje od plasticna cinija,ne te biva bez bel carsaf na masa |(|(.Znam deka toa go kaza onaka na shala ,ama ... :?:
    I sega sedam na terasa,pusam tutun i si razmisluvam dali sum stvarno tolku ,,svilena" :|:| |(

На bittersweet, mal.ecka, Peco и 25 други им се допаѓа ова.
  16. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    258.409
    ^па што ;)
    Некој и свилен треба да е :)
    Сакаш Кафе? И порцелан и тацна ќе дадам

На mal.ecka, duffi, Skorpija25 и 17 други им се допаѓа ова.
  17. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.503
    Допаѓања:
    173.578
    Sakam ;(
    Mrazam bubacki i plasticen pribor,i casi plasticni i polsko wc ;(

На mal.ecka, duffi, Skorpija25 и 18 други им се допаѓа ова.
  18. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.732
    Допаѓања:
    172.761
    Еве порцелан

Ги видов..друштвото за мај.... семејно со децата си уживаат во денов.. Им квари просек некој сингл како мојов:lol:
    Душава ми се наполни..
    Кога не можам да сум среќна за себе.. тие нека се среќни:l:

На green.eyes, Peco, duffi и 22 други им се допаѓа ова.
  19. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    258.409
    Ако ме прашаш и јас порадо дома ќе си јадам со вилушка и нож отколку да импровизирам на ливада. Не сум веќе толку млада :)

На Peco, duffi, ivi1987 и 16 други им се допаѓа ова.
  20. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.503
    Допаѓања:
    173.578
    Mislis do mladosta e?:?:
    Ako sega sme vakvi ,kakvi ke sme koga stvarno ke ostareme ?

На duffi, Skorpija25, ivi1987 и 10 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.