Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kuc

kuc Форумски идол

Добро утро !!!
    Тодор иди подгответе се и носел многу дожд ,но може и да не заобиколи не е проблем...абе кој му ги дава ова имината на циклониве :?:
    Мажево ме убеди три дена да шетнеме до кај соседиве умот да сме си го пуштеле на пасење и го послушав идејата му е супер ,попладне ќе се спремам брза сум ,а не ми треба многу работи.....
    Кафе и цедено сокче и денот може да започне ,само убав да ни е ...
    Се читкаме покасно !!!

Skorpija25, green.eyes, Peco and 24 others like this.
  2. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Добро утро на сите ^_^
    Касно заспав, рано станав, ама се држам некако со кафе у рака.
    После сме на роденден во игротека, ќе биде весело :D
    Утре сакам мали да го однесам за вакцина да прими, да ми се тргне уште таа од глава па до четири мирни да сме, ама ќе видиме дал ќе го боцнат.
    Во неизвесност сме за големата дал ќе ни ја примат во школото што сакаме да учи, пишав и во темата за првачиња, ако имате искуство помагајте :D
    @Dust да ја гушнам силно, главата горе, ќе помине ова, ќе бидеш супер :hug::hug::hug:
    Убав ден да имате :hai:

green.eyes, Peco, Ariel and 21 others like this.
  3. SV1911

SV1911 Форумски идол

:rofl: истово го помислувам секој пат кога ќе прочитам за ново невреме во Мк. :D Убаво да си поминете на мини одморот! :sun: Секако, очекуваме слика (zilmer) :angel: :hug:

аха, секако! Ми се заглави копчето за вклучување на лаптопот, и не се враќа назад! :@Гуглам решение. :|

Skorpija25, green.eyes, Peco and 17 others like this.
  4. stetoskop

stetoskop Форумски идол

@Dust ,ako ti dojdaaaam :^)... pa po edno kafe koga ke napravaaaaam,pa ,,mojata prikazna"da ti ja raskazaaam :| za glava ke se drzis 3 dena :|Nemoj da zezas so muabetite,neli strelec si,:hug: :*,se e minlivo i dobroto i losoto

D.utro ...labavo utrovo,ako ne se zeme vo obzir pojadokot koj bese epten mrsen :lol: ama se izede,deka svezo nadvor ;)

Ajde :hug:i stavajte dzezve,vreme e za tretto kafe

Skorpija25, green.eyes, Peco and 24 others like this.
  5. mareane

mareane Форумски идол

Добро утро.
    И јас како Рефи утово од 5 сум будна со глупави милси и нервози околу работата.А се нервирам и од самата себе штот толку им придавам значење на небитни работи и небитни колеги кои си лечат свои фрустрации и комлекси на работното место.Најголеми неработници,ама силни, им се може мислат се....Годинава сум одговорна за една активност која вклучува голен број луќе (повеќе од 40) и оди координирај,сработи а за се си ти крив како одговорен.
    Леле а вагава ккако ме изнервира Плус 1 кг,а демек на диета сум...
    Туку ај кафе повелете.
    download.jpg

Skorpija25, green.eyes, Peco and 25 others like this.
  6. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Morning друштво :yawn: :coffee:

Ако не спобудалам ќе ве исчитам, не се многу скоро 10 страни :)

Дојдов да пиеме кафенце дур не почнало моево лудило. Би сакала вака, ама нема :(

7. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Станувам сабајлево и меѓу први вести на фб ми излегува вест за како братот на Меган му пишал писмо на принцот Хари да не ја жени оти тоа ќе е најголемата грешка. :rofl: Жалете се вие после од вашите и мислете си дека е тоа македонска или балканска работа:rofl::rofl: Гаддем.
    Јутар народе ти красен.
    Ми се свиѓа времево денеска. :$ Кафе пијана, витамин пијана, затка на уста за други работи...:D доста ги одржавам чваркиве, аман:bug: ми се смачи од нив:D

Skorpija25, green.eyes, Peco and 23 others like this.
  8. kuc

kuc Форумски идол

Ти благодарам ,а без слика што правиме секако ќе има некоја ...
    @ivi1987 добар избор за песничка одамна ја немам слушнао ..абе некогаш имаше песни што ќе останат хитови за генерациве кои доаѓаат...

green.eyes, Peco, Ane-Goki1 and 16 others like this.
  9. LadyC

LadyC Форумски идол

Добро ви утро.
    Денес сум хаотична. Ми фали еден добар ќутек да се освестам.:D
    Ни кафе ме освестува ни бутур.
    @CaraMia знам мила и слики и се, ама очекувам да се изгубам. Мн се жалат дека се губат до тунелите. (facepalm)
    А ја сум така од Господ надарена да се губам. :D
    Се надевам ќе успеам без да утнам, но ти благодарам за сликата. :*
    @Dust знаеш дека сите тука мн те сакаме нели? Знаеш дека си уан енд онли во секој поглед? Знаеш дека ќе помине и оваа грда бура која мн ти влијае во моментов. Се ќе помине драга, само немој да се нервираш, мораш да останеш позитивна. Ако ти треба било што знаеш дека можеш да ми се "обадиш" . :)
    Те гушкам и ти праќам позитивна енергија и мн сила! Сепак не смееш да се предадеш, уште ти го памтам какаото да си знаеш. 8):D:*

10. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Јас сум на тур де Маседониа. Пошто сите многу збореа патот го утнавме. Среќа државава ни е 200км уздуж и попреку па не е страшно да се повозиш.
    Убав ден на сите.

11. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Сите имаме "паметни" колешки кои не се највредни а се умислени дека се со тоа што само зборуваат и навредуваат се околу.
    Е вчера дојдов јас на ред ....

Ми е мака што дозволив да се изнервирам иако ја знам, ме навреди со 2 3 збора пред сите изреагирав бурно а не требеше

како се снаоѓате вие, успевате ли да избројите до 3?? ми е да не и се пуштам пак ,)

12. CaraMia

CaraMia Истакнат член

@jasmina00 не сум се воздржувала и преќутувала,колку таа толку и јас,мило за драго.
    Ама во последно време научив да бројам во себе си не до 3 до 100 и само си држам смајли фејс,а внатре чурам,ама не мора да знае дека ме повредило нештото,дека после стално ќе го повтара и ќе ме разжестува и дефокусира од работата.
    А тоа не ми треба.
    Заборавив да напишам добар ден вреден народе.
    Денес облачно а мене притисоков ми е 0,ќе барам кока-кола изгледа,за пијање оваа:lol:

13. mareane

mareane Форумски идол

Јас најчесто преќутивам,премолчувам ,не навлегувам во кавга.иако во последно знам да излезам од контрола и да кажам своето.Ама како и да направм после се гризам во себе ,се нервирам и ако сум преќутела а уште повеќе ако сум навлегла во дуел.
    Знаши воопшто ама ич не сакам кавги,препукувања ама во последно ова е секаде секојдневие,сите сме напнати,себични,алчни,безобразни...

14. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Нема што да се оправам јас... тие што треба да знаат кој колку работи, кој колку знае итн... - знаат.
    И викање и препирање не е мој начин на решавање проблеми.
    Бидејќи, со викање и урлање ништо не се решава. Посебно не со луѓе кои баш и не се најпаметни.

15. WildMk

WildMk Форумски идол

Добро утро на сите :)
    Со што си го исполнувате денот? Посебно вие кои не работите?
    Ме интересира да видам дали имам со некого слични интереси.

Ane-Goki1, Rebecca_R, ninja35 and 7 others like this.
  16. referentka

referentka Moderator Staff Member

Јас се истренирав да премолчам.
    Ни збор да не вратам, ама затоа со слатка нсамевка да свртам грб и да и покажам дека не вреди да зборам со неа.
    Знаете колку нервира тоа ?!

17. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Јас како Рефка фино лепо игнорирам и си се смешкам. Тој што треба да знае колку и како јас работам, знае. За другите ме заболе што мислат.
    Добар ден, ама се раздувало :)
    Денес ми беше во план да шетнам до БЕГ ама ништо од планот, на ветеров со беба не излегувам. Денес ја запишав во градинка за здравје од октомври/ ноември да тргне. Да си фатам јас ред со време :)
    @Dust една гооолема :hug: од мене за тебе. И да не си мрднала од тука ;) какви сме такви сме наши сме :D си се мислиме.

18. LadyC

LadyC Форумски идол

Има луѓе, небитно колешки, золви, снаи, другарки или било каков "ник нејм" да имаат, треба да им се расшамараат лицата и да им се направи една превоспитна. :devil:
    Мене една таква ми го крена притисокот денес скроз . Ќутам оти морам. Дека е блиска . Инаку имаше крв да плаче до сеа.:punch:
    П.с. @referentka од кожа вади мила. Мм така ми прави кога ќе се искараме. Он бајче, ја до 3-4 од нервоза не спијам. :devil:(facepalm)(y)

Skorpija25, ivi1987, CaraMia and 19 others like this.
  19. BabyStyle

BabyStyle Популарен член

Кој ми те нервира душо? Ко је вредан да скине твог осмех са лица?
    Шала на страна може ли од времево да ме боли " раната " од царскиот?

20. LadyC

LadyC Форумски идол

Може мила. Нормално е и рез е, сечено е. Мене пр не ми реагира резот, ама затоа забите на промена ептен ме болат, т.е. непцата од претрпени три оперативни зафати. :|
    Бубам. Фала што си вратила осмех мог лица ( ја и српски магаре и козметика :D) 8) :*

Ane-Goki1, Rebecca_R, ninja35 and 7 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.