Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Ах јадна моја мајка, колку често во оваа ситуација била :rofl: само се надевам да доживее ко ќе го живеам јас тој период да ми се смее од страна

2. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Здраво друштво, како сте? Ја фино, банана, кафе, обврски. :coffee:

Јас и акции/ попусти - речиси секаде производите за сончање се на попуст, па на време ке се снабдам со креми со spf, after sun лосиони и заштита од комарци. Кога ке пресметам, гелот за туширање шампонот ке излезат 'гратис'. :!:

Демек ние не знаеме што се стрии, цицка со толакви вени, целилут и голем стомак после пораѓај. Олабавете, на сите ни е јасно дека и 'вие' сте обични смртници. Кога ке видам слика каде што се е под конец, јасно ми е дека во приказната има шминка, мидер и фотошоп. Па и мене сликите кои ги објавувам ме претставуваат во најдобро светло, у реду је. :devil:

Не е до униформата, до самата појава е. Не може да не биде секси младо војниче у топ форма. ;) То мазна фацка, мускулче, широки раменици, и тип у цивилка кој има став е секси.
    Сигурно нема да паднам у несвест кога ке видам полицаец, да речеме, со мрсна косичка, мало нокте (хмм знаете) и толкав стомак...

Кој учи на 4ти јуни? :D Да сум на нејзино место и ја би бирала комбинации. ;)

Ја би да се телепортирам овде,

3. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Сите ли јадеме пред тв?
    20180604_172157.jpg

Skorpija25, g8lQQk, CaraMia and 16 others like this.
  4. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Ја јадам пред тв, ама на трпезариска маса. Тактички е поставен телевизорот, да може да јадеме и да гледаме. Никогаш не јадам у кревет или во фотеља да речеме. Салата или нешто така може, ама комплет леб, намаз и остали ситници, исклучиво на маса, со мушама - како што е редот. :D

g8lQQk, CaraMia, kuc and 10 others like this.
  5. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

видов дека не е добра идеја откако лом се сторив со доматот :^) од маж ми арно нема да научам (facepalm) цел живот викам по него да јаде на маса и на крај почнав јас ко него.. во кревет :emo:

Skorpija25, g8lQQk, CaraMia and 9 others like this.
  6. mareane

mareane Форумски идол

Вака така фати црвениот конец.
    Сите се размрдавте:*
    Мила моја @Bubce38 ,понекогаш едноставно иако не се знаема ама со некои личности имаме посебна поврзаност после само неколку прочитани постови.Ја тоа го почувствував уште кога те читав по другите теми.
    И кревај глава горе таа вештерката последна нека е за годинава....

Инаку јас сум учела до 10 јуни и до последен испитен ден во сесија.А од друга страна дотерувањето ми било пола саат пред настан а не две недели...Затоа не можам да сватам ,ама тоа е од друг ги наследила гените....
    Само нека е здрава и жива,оваа е тоа второто...макар да ни првото не ќе е магистер...:P

Skorpija25, mal.ecka, g8lQQk and 23 others like this.
  7. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

@mareane какво учење сега:?:, они до сега се научија па сега, ич не трошам зборови да викам..па крај година е(facepalm) каква мајка:^)

Не сум била по учењето, ама се снаоѓав и добар ученик си бев. Така ги учам.

Цел ден се печев на скопскиов асфалт, завршив обврски, па сега ќе може да се шетне некој викенд, да изладиме дупе:sweat:.

Успеав дури и да отспијам, па сега кафе на мени и фемина :coffee::bug:

8. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Добар ден и од мене.Денес си пукнав во кожа,низ сите шавови попукав:@,ама тоа е,ако не те пукнат блиските кој ами.Иначе скоро сме готови со синко,последната тура на забар средена,наочари порачани,е само со него нервите ми се смируваат,а и не сакам да ме види изнервирана.Со душа чекам да заврши школска година,доста ми е,сакам пауза.Море да си признаам сакам со синко да си ја летнам,подалеку од се овде,арно ама мало морѓен.@mareane и кај нас помалово не се претргна нешто од учење,работата ќе биди едниот маѓистер,друѓиот нека е здрав и жив(facepalm),а иста сум и за двајцата,истото го зборувам и истиот труд го вложувам.За јадење јадиме на маса,онаа во дневна соба,тука им е позгодно,додуша телевизор и од трпезариска маса се гледа,ама таа за украс ни служи:tmi:.

Skorpija25, mal.ecka, g8lQQk and 19 others like this.
  9. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Мене самата положба за јадење не ми е згодна, а и трошки паѓаат, па пази нешто плус да не падне, па пази облека лом да не направиш... Се на се, многу пазење има. :D

Јас учев по потреба, ама одлична бев, па последно тромесечие секогаш ми беше лабаво, први три 5ки и немам гајле до крај. А и секогаш се јавував сама да одговарам на неколку лекции, па на време си имав оценки. Кога ке се јавиш сам помалку те малтретираат, јер нели, си научил. :angel: Последно тромесечие беше за поправање оценки, па одличните беа раат. :D
    Инаку за средување пред настан и јас сум брза, шминка и фризура за саат време си правам, ама што ке носам е битно прашање и не сакам да се препотувам пред настанот. На време си купувам или правам комбинација и мирна глава. :D

g8lQQk, LejlaD, CaraMia and 11 others like this.
  10. SV1911

SV1911 Форумски идол

Јас пијам зелен чај, јер детокс :coffee:

На кревет не јадам, ама пијам чај/кафе додека се излежавам. До душа, имав периоди порано кога грицкав нешто додека гледав филм на лаптоп, ама после трошките се смрт за чистење.. менување на постелнина задолжително, па уклучи правосмукалка, куп работа си отварав така, па затоа и престанав.

g8lQQk, LejlaD, CaraMia and 14 others like this.
  11. Peco

Peco Форумски идол

Хахаха, мачки што учат немачки. :rofl::rofl::rofl:

Добра вечер, јас добар, ништо ново.

Skorpija25, g8lQQk, Annath and 18 others like this.
  12. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Здрaвo друштвo!
    Мислaм денес не сум пишaлa...

Oбврски секoјдневни oд сaбaјле...и сaмo штo рекoв ќе здивнaм...guess what?

Дрвaтa пристигнaa....
    Пoмoш пристигнa aмa имa рaбoтa зa сите...еве сегa седнувaм...преумoрнa сум..

Skorpija25, mal.ecka, g8lQQk and 18 others like this.
  13. Thallia

Thallia Популарен член

Здраво и од мене друштво! :hai:
    Типичен понеделник кој едвај чекам да заврши... некако ми се издолжи денов... А и сфаќам дека некако монотонија ме убива... дома-работа, работа-дома... Викендите се прекратки и летаат дури да трепнеш.
    Ми треба одмор, а далеку е август...

Втора смена при крај...
    :hug::hug::hug:

Skorpija25, SV1911, g8lQQk and 15 others like this.
  14. Ariel

Ariel Форумски идол

Штета што не јадам кога гледам телевизија. Многу почесто јадам :D

Skorpija25, SV1911, g8lQQk and 13 others like this.
  15. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Да ве поздравам само друштво.
    Честитки на сите што славите нешто деновиве :f:
    Можам само да ви кажам дека одморив и дека полнам батерии тука. Ова ми требаше :D
    Добра ноќ :hug:

Skorpija25, SV1911, g8lQQk and 17 others like this.
  16. flower30

flower30 Форумски идол

Da se prijavam i jas (highfive)
    @Bubce38 jas mesecov koga ne se zamarav,krenav race od pregledi a i imav drugi obvrski -ostanav trudna !!!Ti posakuvam i ti taka da ne izraduvas "iznenadno" so 2 crtki (fingers)

@ivi1987 ubav odmor ,uzivajte !

Se izmoriv ovie dva dena.Dojde mm od rabota i kupil igracka na malava-zivi radosti :)Se izraduvav i jas em od igrackata em sto ja gledam taka srekna.Pa otidovme do Tineks ,deka neli pocetok na mesec pa vo nabavki:) Malku poveke se opustivme ,ama toa e.Malata si stavala i ona vo kolicka nesto pa na kasa vakvi:o

Dobra nokj,jas ke odam da si igram so malata:D

Skorpija25, mal.ecka, SV1911 and 19 others like this.
  17. Thallia

Thallia Популарен член

@flower30 дај Боже сите да ја имаме твојата “изненадна“ среќа :)

Чајче и бадеми добредојдени за пред спиење...
    Добра ви ноќ :hug::inlove::l:

Skorpija25, ivi1987, SV1911 and 17 others like this.
  18. flower30

flower30 Форумски идол

Daj boze,od srce vi posakuvam na site sto cekate da si imate vakva srekja :inlove:

ivi1987, Ane-Goki1, SV1911 and 10 others like this.
  19. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Не јадам пред тв,зошто ќе се занесам и ќе претерам(а вака ич дека не претерувам,утеха бре:lol:)
    Испари кормитчето,лакше се дише и пише сега:rofl:
    Некако мислам вештерката иди,ама јас оддамна ко ќе ја видам не ја дочекувам со солзи.
    Прво се радувам ух арно си дојде и месецов(дека во лето од жештините ми се случува на 2месеци јуни-август-октомври) а потоа откако ќе поминат мачните ден-два си велам ај да видам што ме очекува. Некако адреналински ми делува идењето и испраќањето на вештерката. По некое време нервирање на таа тема во последно време сум во релакс муд и баш ми е гајле за тој проблем,ќе биде ако не сега,другиот пат.
    Ми се пие кафе,ама доцна ми е,а и некако ја нема @Bince1s3s да понуди.
    Едит- @Bince1s3s фала за кафето,и тебе ти следи,заслужен одмор и кафе:hug:
    Време е да се посака пријатна ноќ.

Last edited: Jun 4, 2018
    Skorpija25, Ane-Goki1, SV1911 and 9 others like this.
  20. Bince1s3s

Bince1s3s Активен член

Tuka sum povelete ima kafe cel den na sonce bev I kako rak sum isoncana, sega spremav deca za vo krevet ne znam kako ce zaspiam se me pece od izgorenici od sonceto

Ama mora da I se pomogne na sveki na niva cel den kopavme pcenka plus ne mozes ni kapka voda da se napies postot ne dozvoluva izgorev zenski da vi kazam pravo

Last edited by a moderator: Jun 5, 2018
    duffi, Ane-Goki1, SV1911 and 9 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.