Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

гледав ,гледав и неможам да се начудам и неможам да си објаснам на себе си што уствари се замислува овој тино дека е свештеник ,бог?Кои будали луге се нафакаат на ова да им го прави ? Ова е типична секта им го пере мозокот и има ги збира парите си игра со психата на луѓето

Petar80 and MilaP like this.
  2. Esmeralda-MD

Esmeralda-MD Форумски идол

Добра вечер на сите.Спремна спакованс чекам да дојде утре и за нас почнува нов почеток.Среќна сум и возбудена,конечно ќе бидеме сите заедно,дојде денот.На сите ви посакувам да ви се остварат сите желби,замисли и да верувате дека нештата ќе бидат подобри.Можеби ќе звучам лигаво но ете јас сум таква,искрена,и ова што го пишувам и го мислам.Ќе ве дружам од новата ми дома.@bittersweat со господ напред и се нека биде во ред сп тебе,се да заврши како треба.Ели како се снаоѓаш со малата срцка?Јас многу сакам девојчиња но ете имам момчиња и се гордост мајкина,за девојче им реков на нив дека им навредувам да ми подарат по една внука:rofl:.Поголемиот син ме гледа чудно и ми вика ќе биде немај гајле,како ќе кажеш:lol:.Поздрав до сите,:hug:

3. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

@Eli23 уживај си во помошта ;)
    Дојди си при себе, нека поминат болките од резот, адаптирај се на новата ситуација, одмарај колку можеш и ќе дојде се на свое.
    Спомна некаде како е името на бебенце или не? :?:

@Esmeralda-MD што убава вест. Нека ви е со среќа во новата дома, да ви биде исполнет со љубов и хармонија секогаш :)

Од мене лека ноќ. Рано е знам ама толку ми е силата |-)

Annath, ph.orhideja, Mekuska and 11 others like this.
  4. kukla21

kukla21 Мама Staff Member

Гледавме во мм (повеќе мотавме напред) и коментираме - луѓево што мајка бараат таму, како цркват не реагира на ова, као властите не реагираат на ова.. па таму кога паѓааф кога ѓаволот го брка?! Божеее! Пастор?! Се богатат на туѓа мака. Греота

Bozica1980, Petar80 and ALISA0000 like this.
  5. vitamina

vitamina Форумски идол

Добро вечер.
    Да покукам дека зе живо ме боли се истепав од работа овој викенд, туш и легнав да одморам.
    Конечно заврши викендов а чуствувам дека следниот ќе биде прекрасен и турболентен.
    Оваа недела имам прекрасно изненадување..:sun:
    @bittersweet со лесно нека ти е нила, дај боже да биде се како што треба :hug::f:
    @Esmeralda-MD со среќа нека ви е, знам како ти е .. конечно и твоево бидна, дај боже да ви тргне на арно се, тешко ќе е ко за почеток но ќе навикнеш брзо ;)

Тоа имав да кажам. Добра ноќ.

6. referentka

referentka Moderator Staff Member

Dobra nok
    Srediv se za utre i odam da legnam,utre raboten den
    Sredena sum od glava do peti
    Ke bapnam edna koka kola pred legnuenje...ne se plasete ne e zemjotres,jas sum

green.eyes, LUCERKA, Annath and 16 others like this.
  7. vitamina

vitamina Форумски идол

Од ждригањето ли?!

Annath, Petar80, Eli23 and 2 others like this.
  8. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Таман додека средиш се дома и средиш деца и коа ке дојде ред за тебе немаш ни сила ни воља ,едвај сила за туш , а за коса средување :!: ај утре

9. galapce

galapce Форумски идол

So ubavo si se namnozivme,sto covek dur cita
    mu teknuvaat razni raboti danapise,ama na kraj se ke zaboravi.
    Da pocneme od ubavite.
    @Esmeralda-MD samo ubavini i zdravje da ve sledat vo noviot den.
    @Eli23 dobre dojde doma.Sega kolku sto mozes "koristi"pomos i iscuvaj se.Veruvaj deka ke ti treba sila.
    Za tebe @bittersweet sto da kazam,dusava me boli iako znam deka si silna i vedra zena,ke go pomines i ova da ti bide posledna maka,pogotovo na smetka na zdravjeto.Neka se smiluva gospod veke malku.Premnogu pretrpe.Koga i da ja zakazes operacijata daj boze da pomine a i ke pomine vo najdobar red.Milo mi e sto imas prekrasna familija okolu tebe,i decinjata ke ti bidat zgrizeni.
    Bogami hrabrost a i doblest e koga zena ke se nafati da ima poveke od dve decinja.Priznale ili ne,jas priznavam deka ne sekoja zena go moze toa.
    Ete i babule,nemozam da ja tagnam)...sekoja vi cest.

Refke,jas go setiv zemjotresO duri ovde,bre sto drmenje bese bre.Cuvaj sila za rabotnata nedela!ne za drugo,deka prva tie posle podolgo vreme.Ova so trite decinja vazi i za tebe,bez razlika sto ti se na pogolemo rastojanie.Odgovornosta i grizite se isti.

Vietnamke(vitamina),se taka ubavi iznenaduvanja da te sledat vo idnina.

Kaloricen vikend,pogotovo deneska.:bandit:
    Pocnuvajki od pojadokot,posle rucek pri majka,pa polni kesi za po doma(a postojano insistiram deka ne sakam za doma,i onaka golem del frlame od sto ne jademe ako ne e presno.Greota za nejze stose maci).
    I jas sum vo timot na Lunicka,se poznava po porciite vo femina instagram.:rofl:
    Mada pretezno ja slikam taa na TarzanO?ama i mojata ne se razlikuva bas.
    A sto mi e slatko sekkogas da mora ili od negovoto parce leb da zemam zalce,ili nesto od tanjirot da si zemam.:rofl:
    Edinstvena pozitivna rabota od operaciive mi e toa sto bev gi namalila em kilogramite od bremenoosta em od onie sto si gi talozev cel zivot.:drunk:
    Sega jovo nanovo pak nagore.
    Blaze si im na onie luge sto jadat za da preziveat a ne ziveat za da jadat.:worried:
    Koga ke ni vleze segaa nekoj od onie so dolgite mantili,ke ni kaze kaj ni e mestoto.:rofl:

Ninja go nema,valjda podozdravel.
    @anel da ne zaboravam,cestitki za diplomata na maminata gordost.Uste mnogu takvi solzida prolees.

Aj da se prebroime sega tretata smena.:!:

10. artemidis

artemidis Популарен член

Добро жени знаете ли колку денови ве читам и не можам да ве дочитам :D
    @Eli23 нека ти е жива и здрава ќерката, цел живот среќа да ја следи
    Во вторникот ни беше годишнина од брак, а јас дури сега успеав да се пофалам. Да ве почестам со благо, да не ми замерите што не ви кажав на време :D
    DSC_5518.JPG

11. mareane

mareane Форумски идол

@Esmeralda-MD со среќа новиот почеток само убавини да те следат
    @Eli23 добре дојде дома уживај ако нека те разгалуваат додека се навикнете
    @artemidis честита годишница
    Ете поздрави и честитки и сега да се спремам психички за уште една тешка и напорна работна недела

12. Peco

Peco Форумски идол

13. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

ПРВИ- се броам во трета смена чек допрва коса ке пеглам

Petar80, vitamina, kukla21 and 2 others like this.
  14. Eli23

Eli23 Форумски идол

Ми чури главата луѓе. Јас дојам они тука, јас се одмолзувам они тука. Пукнав. А ја слушам вратата се сецкам. Пет пари реков сега ќе ја дојам пред свеки очекувајќи дека ќе си оди, она си седна пред тв и чека. Работава е lets get the party started...:P
    Па правила еден куп, јас си кажувам кој ме слуша..
    За името не сум кажала, Јана ќе ја викаме.

15. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Добредојдовте дома @Eli23! Вечно да и биде името на Јана! А за присуство на старите навикни се, ако те следи среќа како мојата од ко се породив абе нема ден да не дошле да си видат внуче, и тоа сум пишала, си имаат клуч моите:bandit:
    На почетокот добредојдена ти е помош, ранататазе, прво бебе, бар за готвење,пеглање такво нешто нека ти помага добредојдено е. А за преслекување дете, и 6 души биле во асистенција кај нас:rofl: Тоа е, плус ако е прво внуче во фамилија.... Ама за второто пак нема рецки да ти удираат да знаеш, се сама ќе си правиш ( да те утешам де) Уживајте сега во најубавите моменти :inlove::hug:

WORRIED.BT, mareane, Annath and 10 others like this.
  16. mama89

mama89 Истакнат член

:bandit:тукаа сум и јаас (fingers) да не мислевте на боксот декс заминав хаха нее :hai: @galapce ти мене не ме рецкаш:?: филмот го виде или ?? Викендов слабоо активност ама утрее работниците понеделнички 20 страни до 11 ќе има:rofl::rofl::rofl: јас убав викенд...ништо посебно не ми се случи но нешто ете така убаво чуство имам,незнам што ми е но убаво на душичкава ми е :sun::sun:

green.eyes, Peco, Bozica1980 and 9 others like this.
  17. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

@mama89 тоа ти е потсвесното наговестување, чеκај чеκај за сκоρо (може и за неκој саат) ќе видиш за шо било:hug:
    П.С. немој и ти κо ели да ни пρавиш тензии од исчеκување, ајде за бρзо да ни пишеш за гушκите со синκо ти!!! :inlove:

Peco, mareane, Annath and 3 others like this.
  18. mama89

mama89 Истакнат член

Како божем до нас е барем ти со повеќе искуство знаеш :) 3.11 е денот ама ќе видиме можеби и моево инат ќе биде ;)

Peco, Annath, DVAANGELA and 5 others like this.
  19. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Eтеееееееее Слушајте утре од сабајле овоа буџетарите кога ке се засилат пиши пиши лелелеле и пред годишнината ке ја фатиме иладарката
    Јас арна средена цакум пакум ко @referentka од горе до доле :makeup::lol::lol: уште по еден џоинт да завртиме :drunk:

green.eyes, Peco, mareane and 10 others like this.
  20. Daleron

Daleron Истакнат член

Ај добро утро.
    Да се потпишам рано, рано да не ви ја расипам забавата од ноќеска, оговарачки.:D
    Имајте убав ден жени и мажулиња.
    Ќе се јавнам од работа попосле.

1-Ljubitelite-na-kafeto-zhiveat-podolgo-www.kafepauza.mk_.jpg

LUCERKA, ALISA0000, Peco and 12 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.