Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    8.526
    Aj dobro utro!
    Znaci pesnava vrv!
    eeee majka si e majka vcera dojde cela kuka ja iscistivme!
    A sveki ne e pozelno da dojde nedelava, neli u sabotata ja cuvase beba nie izlezeni i mm vika ajde ke spies ona ke ja cuva sabajle. Koga beba u 7 stana mm i sveki si spijat nie gi cuvame do 9:@.
    Abe sega me faka lutina posle dva dena:D
    Inaku za kupuvanje ja gledam se na popust da kupam. Znaci ne mi se davaat 6000 za kaput od makprimat koj posle ke bide na popust. A mm 6000 sega si dade.
    Inaku cevli cizmi samo kozni inaku nozete mi mirisaat. Ama kupiv cizmi od polini u maj na popust gi nosam tri godini ne popustile.
    A cevlite od bargala se top meka koza kako se prilagoduvaat na noga top. A cizmite steta im se oblozeni vnatre so nesto i ne kupuvam.
    Ubav dennnn :sun:

На MacenceEna, galapce, vitamina и 4 други им се допаѓа ова.
  2. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    Чекам бре ... упм....:(
    ама и јас сум чуден...што се средило навремено во државава па јас што очекувам моето да се заврши на време..
    Според последни информации, ќе знам утре или најкасно до четврток...:?:

На vitamina, Annath, menelele и 4 други им се допаѓа ова.
  3. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    добро утро и од мене, да се шкртнам.Божица нека и е срекен роденденот на керкишката голема да расте па да си добие едно братче:P.За плата да не збориме ние уште немаме земено плата а не па покачување да имаме:^):^)

На MacenceEna, ph.orhideja, Bozica1980 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Добар ден.
    А што паметно да напишам, ми се смачи веќе од се едно исто пишување, пери, чисти, готви, како да некој друг ќе ни го среди тоа! Треба дете да родам за да се занимавам, таман ако почекам уште малку (роди бабо дете) и баба и мајка ќе бидам, па детево мое на внучето ќе му биде тетка или вујко.:D
    Се канам со диета да се фатам, ама пусто некако не ми се дава се си велам уште малку ми остана, па барем онаа старата да биде „Боље да умрем сит, него гладан“ Не дека нешто сум дебела, ама ми смета вишокот од 5-6 кгр..
    Ех жени врти сучи или за домот се зборува или за диети.
    Инаку покачување нема, сега едно 5-6 години за тие 5% секој ноември ќе излегува по нешто. „Мижи Асан, да ти баам“
    Ај наздравје.

cuda.jpg

На Peco, mareane, ozbilnazena и 12 други им се допаѓа ова.
  5. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    8.526
    Eli i ja ko tebe demek po majka mi vikam a site slusaat i kutat. Sobra taktika a definitivno i hormoni pa i deteto dali cica dali kaka ko se sobere se nervite do plafon. Ama nesmees da se nerviras i cuvaj si go mlekoto

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. DVAANGELA

DVAANGELA Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2015
    Пораки:
    554
    Допаѓања:
    28.805
    Туку каде се маживе да ја раздрмаат темава, :?:некако овие денови слабо нешто расположение:nod:

На Peco, mareane, Petar80 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Сакаш да кажеш дека ги нема маживе да ги троламе.:D

На Peco, Petar80 и menelele им се допаѓа ова.
  8. menelele

menelele Популарен член

Се зачлени на:
    11 октомври 2013
    Пораки:
    710
    Допаѓања:
    8.526
    Mazite gi nema pa nema so kojkrivi drini da opravame. Zosto zeni ko zeni za se sme soglasni:D a rekovte partija ke se pravi ama mora i nekoe maze da staime inaku odma diskriminacija, polova neednakvost, covekovi prava......:D

На Mekuska, DVAANGELA и Petar80 им се допаѓа ова.
  9. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    Попладне одам по чизмички - кратки (високи веќе купив од Маркс и Спенсер :) )
    Сфатив дека треба да одам во пеко - обично не наоѓам нешто посебно таму, има модели ама старински ми се некако!? Геокс не го сакам, на секоја чевла има ознака на тока или на штикла Geox што ужасно ме нервира бидејќи не сакам брендирани работи. Имам нешто фино од биана, ама па многу брзо кожата попушта бе, ми се шири се и по еден број цел, па после пополнувам со влошки. Бата не ја сакам - такви смрдливи чевли имам земено од таму (носиш и копа се околу тебе).

Каде да скитнам да барам?

На Petar80 и menelele им се допаѓа ова.
  10. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Тука сме/сум да не се изјаснувам во множина ама само ве читкам имам уште една програма да свиткам и ќе ве дружам послободно мислам.

На Mekuska, DVAANGELA, menelele и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.942
    Допаѓања:
    203.234
    Добар ден! :D
    @Bozica1980 среќен роденден на малата, голема да расте, догодина со братче да слави!
    Јас денес тро појќе наспана :D ама не пијам бре кока кола, немам, оскудација :(
    швепс имам, сам ми се нуди, ама немам желба за него :!: ај викендашки ќе надокнадам.

@kukla21 види во Swan Shoes, или во Pietro Shoes. Двете во ГТЦ, ќе најдеш нешто сигурно. Во Сити Мол не знам што има, ептен ретко идам натаму. За други не ми текнува. Имало уште некоја продавница во ГТЦ со Marwell чевли и чизми, штипска фирма, ептен ги фалат. Ама и цените им се :|

На bittersweet, MacenceEna, Mrs.Bass и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.404
    Допаѓања:
    262.235
    АКо е Пиетро тоа што глеа накај жена парк до Египет што беше јас поминав пред некој ден и баш ми фатија око 2-3модели до глужд. Малку тоа ѓонот ми мати памет ама се на се фини беа. 2500-2700 така ме држи умов :D

На ph.orhideja, kukla21, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
  13. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.991
    Допаѓања:
    59.667
    си се пронашле изгледа:D

14. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.543
    Допаѓања:
    289.118
    Добро утро :coffee:

Без маж, без свекрва, на раат да си поспијам без да се сречавам денес :rofl:.
    Пијам ладна кока кола зошто главава тежи, па ќе утнам нешто и кафе ако зедам да правам.
    Вака да си дојдам малку на себе, па потоа кафето на дневен ред. Вчера купив сирупи, кафе, топло чоколадо, некои бонбончиња...(а фанав и алва од жената на еден колега од мојов), и сега значи само да се кафесувам.

Витамина се сложувам за попустите. Еве мојов ми вика на детево наше сум штедела:rofl:.
    Мебел, количка, транспортер, колевка, релаксатор, триста електрични тракатанци и за нега...сакам да е најдобро.
    И тука квалитетот се плаќа. Имаш количка од 1.300и од 130, бебифон од 200 и 20...да не редам.
    Некои работи никогаш нема да достигнат драстичен попуст. Ако сакаш да ги имаш ќе си пуштиш џебот.

Ама за алишта не ми се даваат многу пари. Секако ќе ги износи за месец:?:.
    Какви само слатки и квалитетни работи и изназедов од алди. Да кажувам цениве стварно многу скапо ќе испадне макдедонија. Дури и нормалние, ненамалени цени, во х&м и ц&а се многу поповолни од мк.

И за мажов што ќе му купам носи. Почна да се вика 10'% човек бидејќи сум му купувала работи што биле со вредност делче од моите :rofl:.
    Сепак се водам според она дека вистинскиот квалитет и безвременските парчиња можат да бидат и во најлудите попусти од 2000 на 1000, 300, на 200 од 200 на 100 и тн.
    Носиш тоа што ќе купиш.

Ели23 Целосно те сваќам. И јас имав комплициран пораѓај, па ај што не можев да седам 10 дена, со недели ребрата ме болеа што беа нагмечени и неколку емсеци воопшто не можев да се наведнам. Мајка ми беше од голема помош. Секој ден ми правеше ручек, а во најкритичноите првид енови во болница спиеше со мене во соба па ми ја подаваше малата од креветче
    Додека си дојде малку човек на себе добро е мала помош.
    Потоа со ред си ја фанав работата. гледам и со свеки да се годиме. Но жената слуша ако и се каже нешто.

На artemidis, mareane, bittersweet и 11 други им се допаѓа ова.
  15. ninja35

ninja35 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 декември 2011
    Пораки:
    2.682
    Допаѓања:
    88.176
    Како бе не нема...:!:

море остај што се пронајдоа некои...туку некои се налутија...:^)

На Annath, DVAANGELA и monik55 им се допаѓа ова.
  16. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Пу, пу, пу, скраја да е да ве снема.:D Туку распалив во една друга тема ова децава мислат дека се што лета се јаде. Одам по сончоглед, да не сака некој нешто?:?:
    Не одам на пазар денес е вторник и таму е бал вампира (и јас одам натаму):D

На Peco, ALISA0000, Annath и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. monik55

monik55 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2015
    Пораки:
    7.991
    Допаѓања:
    59.667
    Добро утро и од мене
    @Bozica1980 Среќен роденден на куклата цел живот успеси да реди.
    Се надевам дека и јас од утре ке бидам вработено лице ке одам на интревју за работа па со господ напред да ме примат.Денес ке одам на фризерај морам да ја средам косава да не одам како чума сакам да сменав боја на коса ама се мислам која.Убав ден убави луѓенца:D

На Peco, Mekuska, artemidis и 8 други им се допаѓа ова.
  18. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.373
    Пиев уште едно кафе ме части еден колега.Луѓе денес ако не полудам незнам кога.

На Mekuska му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Оди купи од никотинските фластери да си ги поделиме, оти моево пушење стана ненормално.(facepalm)
    Нема да полудиш не се секирај.

На Mekuska и LUCERKA им се допаѓа ова.
  20. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.373
    Уште без цигара на оваа нервоза и дирек Демир Хисар.Што народ ке беше оваа брееее

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.