Ние околу и преку 40...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by lunicka, Nov 5, 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 vote(s)
    57.2%
  2. 36-40

247 vote(s)
    24.8%
  3. Над 41

171 vote(s)
    17.2%
  4. Над 50

8 vote(s)
    0.8%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ariel

Ariel Форумски идол

Таман решив да си одам на време од работа, се истури, а јас со точак.
    Ништо од бизнисот!

2. LejlaD

LejlaD Форумски идол

@Dust со здравје да си го работите телевизорот.Вчера на фб. ни излезе реклама за некои продолжни кабли со заштита од гром,дали се функционални сам бог знае,се мислиме дали да си купиме,два ни требаат,некаде околу 350 ден мислам дека беа за еден.Само да не е нешто зезанција,т.е. од заштита ни з да нема :D,страната не ја зачувавме,денес не можеме да ја најдиме:tmi:.За на форумов ваљда се е можно,па и онај што го фалиме да е лажен,впрочем како и еден куп ликови од реалниот ни живот:)

Ane-Goki1, Anarchy, M&M and 13 others like this.
  3. mareane

mareane Форумски идол

Во денешно време и многу арно не е на арно...Таквите ликови како детево отскокнуваат од околината и најчесто завршуваат повредени,осамени и делуваат по малку чудно.Затоа и треба човек да се прилагодува на околината, на времето во кое живееме...
    Оти сакал не сакал дел сме од ова чудно време,од овие луѓе ...

4. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

@Ivan-Ice, @Sesil што ти пишала да си го читаш секој ден дур не се промениш бар малку. За твое добро. Случката со другарка ти и нејзината реакција мене ми личи на се само не на другарка.

Во изминативе 48ч 40 спијам. Ме умре главата, ме умре.

5. kuc

kuc Форумски идол

Но како ова детево ни се другарите и од тоа што се такви сами шетаат ,а се така фини луѓе,што дури и ми е жал за нив ...но во денешно време не чини многу арен да бидеш .
    Не џабе рекле дека убавите круши свињите ги јадат....

6. Bubce38

Bubce38 Форумски идол

Ако ви кажам дека седам под клима која дува три часа од како сум дома, а сум жива вода ,нема да ми верувате . Три пати пресоблекував маица , и гаќи менев сега , и они се утоП:whew:.
    Ауууу како ќе се живее јули и август бе дечки :worried:.

Ееејјј, да се пофалам ,конечно ми тргна со светсково . Кикица мој убаво ме "почасти" . Можда дека маже пушти душа и даде една стотка странска да ставам на Кики , па затоа фативме . Ама јас го заебав . Моите си ги тутнав на кец полувреме , па така пак сум подобитна од него :rofl:.

Две кила сирење изедовме во рок од 15 ч . На вода не можам да се надпијам :lol:

Бошке една чаша Кокта да пробаш :^)

7. kravce

kravce Форумски идол

Има луѓе што сакаат такво џентлеменство и луѓе што не сакаат. Препорака ми е да си барате какви што сакате, за да не се лутите ако не ви чинат овие спротивните. Не знам како ќе звучи ама некако не ми иде на одредени луѓе све исти да им се погаѓаат. Не ви се погаѓаат, само такви барате.
    Добар дан, ама ви се убацив. Прскаа ли против инсекти, ова мувиве ќе не изедат што се досадни.
    Времево вакво ненормално, да ви кажам ме спаси од многу awkward моменти и муабети. Неисцрпна тема е, ни за дома не стигаат да ме прашаат, а за мажење па ич :D

Ane-Goki1, M&M, Ariel and 17 others like this.
  8. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

M&M, dunika, Annath and 4 others like this.
  9. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Здраво друштво, како сте? Ја фино, смути, кафе, обврски. :coffee:

Ништо ново кај мене, си држам стандард. 8)

@Ivan-Ice ја не ти верувам со оваа поштеноќа. Немам сретнато толку фин лик у реален живот, абе на леб да те мачка човек. Во реалноста, ако има хемија, мажот не треба да оди на раце за да ја фасцинира жената. Покана за кафе е доволна. ;)

Не ви е малку нереално другар да и купува долна облека на другарка? Сите ние имаме или сме имале другари на кои сме им биле симпатични, ама дали некогаш сте добиле долен веш?

Кафе?

10. kravce

kravce Форумски идол

@Rebecca_R Сакав и јас за долниот веш да пишам ама си реков да не е до мене, мислам дека непријатно би се осетила со таков подарок ако не е од дечко или некоја мн блиска личност

11. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Многу ретко ме боли глава, најчесто со далерон поминувало. Вчера испив кафетин па кетонал, а денес далерон па дијазепам ве прочитав тука пред некој ден. Од последново ми помина. Сеа сум као нормална. Како пече надвор :sweat:

Ane-Goki1, kuc, ivi1987 and 9 others like this.
  12. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Па уште сакал да види како и стои. Чиниш на форум сме, па добиваш ЛП со прашање 'а ти какви гаќички носиш'? :^)

Долен веш само од дечко/ маж и ниту една друга личност од спротивен пол. Другарки, мајка, па дури и тетка ми ми има купено долен веш (квалитетни биле гаќите, па затоа), ама машко? :shake:

13. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Колку јас што разбрав работата со долниот веш била за да се сети другарката дека нешто повеќе сака дечково од само пријателство,

14. duffi

duffi Форумски идол

Ден! :hai:

Додека малиша дреме правев паличнки. Ќе го изненадам, абе романтики. :inlove::D
    Со оглед на тоа дека во мене нема ништо романтично , само практично, за мојот и тоа е романтики.:D

За мене моментално романтика кога ќе го земе малиша кога се буди, за јас да поспијам повеќе пола час , а он покасно оди на работа.
    Кој од кој поромантичен. :rofl:
    Туку он е романтичен ама јас му ги убивам романтиките и не знам како да се однесувам во дадениот момент. :tmi:
    А знае да резервира некаде маса, па да готват нешто убаво специјално за нас, да купи по некоја китка...и така.
    Дома работи колку му дозволуват обврските, по мене повеќе од доволно. Не гледа фудбал , не оди по кафани , нема време:rofl:. Абе идеален е . :rofl:
    Се шалам, за мене е . :l:

Бошке а притисАк мериш? Веројатно од времето е. Претешко е.

Да знаеш и дека ќе останеш. Се е фино сервирано, наместено. Ама ретко која порција најадува. Јас не сум љубител на месо, ама маж јаде некој шиш мешан и вика вкусен бил. :mm:

15. SV1911

SV1911 Форумски идол

Истото сакав да го пишам, ама викам може сум старомодна :D

16. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

@duffi ако се дигиталните за верување 110-120/70-80

Rebecca_R, dunika, ivi1987 and 4 others like this.
  17. mareane

mareane Форумски идол

Ама кај се наоѓаат баш такви како што сакаме?
    А и некогаш и сами не сме сигурни што сакаме.Или и ќе најдеш нешто кое го сакаш ама тој покасно ќе извади некој друг табиет...
    Реченицава ме потсети на една другарка:имала татко алкохоличар...И од секој кој пие алкохол бегаше како од ѓавол.Дечкото ,сега маж не пие капка алкохол,кафана не знае каде ,АМА таков лош карактер разви,само дерење за ништо,пцуење,на граница со нормално однесување.Животот и го направи пекол...
    Така да нема правило...
    Извини Кравче што се надоврзав на твојата реченица ама така ме асоцира на случајов.

И мене тоа со долен веш на другарка не ми е во ред.Ако сакал да и каже дека нешто чувствува за неа има многу други подобри начини за тоа...

18. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

А јaс мислев oти сaмo јaс сум скептик вo пoглед нa членoт пoгoре..aмa не сум билa единственa,зa среќa..

Извини aмa и мене ми си to good to be true...

19. kravce

kravce Форумски идол

@mareane ех колку и самите не знаеме што сакаме тоа е факт :) ама мислам дека барем знаеме што не сакаме. И постот повеќе ми беше на многу генерализации што се прават, како сите девојки се спонзоруши не можеле нормална девојка да најдат, или сите момци сакале само секс...некои такви безвезе муабети. Има толку многу луѓе, мислам дека само треба да се промешаш во правото друштво што се вика и да најдеш некој што колку толку ќе ти одговара. А што ќе биде во иднината, тоа самите може да се промениме, а не па партнерот кој ќе го одбереме.
    Во однос на членот погоре ме испровоцира тоа -Незнам дали ви се верува но не видов ниту како и стои-. Тоа е очекување само лично негово, не знам зошто би се изненадил некој како вау не ти даде да ги видиш гаќите, како се осмелува? Значи со поклонот ти не само нагласуваш што сакаш со неа, туку и очекуваш и си навреден затоа што не си добил?
    Кажете ми ако грешно сфаќам, и така сум пред добивање сите ми се криви :D

20. SV1911

SV1911 Форумски идол

Таман сфаќаш. :)

Другар да ми подари ваков поклон, би му го треснала во фаца. Постојат други начини да се искаже привлечност, немора ко неандерталци да се однесуваме.

Thread Status:
Not open for further replies.