Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.345
    Силвијо, аман веќе доста беше:!: жива вода ме направи,

На Ane-Goki1, PUPICA, Rebecca_R и 11 други им се допаѓа ова.
  2. flower30

flower30 Форумски идол

Се зачлени на:
    10 април 2014
    Пораки:
    8.226
    Допаѓања:
    147.483
    Седам на тераса, ветре дувка, пиленца црцотат и со по некоја грмотевица :)и ќерка во позадина- мамо стани, стсви ногата таму, не ваму.... :rofl:Глава и мене ме боли цел ден..а ми се спие многу

Еве го заврна и сонце грее.... Лудо време:rofl:

На Skorpija25, Ane-Goki1, g8lQQk и 12 други им се допаѓа ова.
  3. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.749
    Допаѓања:
    284.797
    Оваа Бонева да не се презива па набива километража:цела недела врти низ Мк:D

На Ivan4e04, душленце, Ane-Goki1 и 24 други им се допаѓа ова.
  4. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.345
    ^можно е..:rofl:

На Ane-Goki1, g8lQQk, stetoskop и 16 други им се допаѓа ова.
  5. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.979
    Допаѓања:
    265.939
    Членот е трол. Уште од првиот пост се гледа. Не гледате дека ве трола?

Силвија нас не поплави.

Само јас во Шалом се најадувам, ама јас количински јадам малку. Ми се чудат од каде кг плус.
    Епа од благото и кока кола:smoke:.

Животот пак ме става на крстопат. Не сум одлучна, се некој мора да ме бутне. Се осеќам старо на 30 години, нереализирано.
    Ќе ме убие тоа што немам кариера.
    Страшни бубачки имам во глава.

На Ane-Goki1, kravce, EuHenIa и 20 други им се допаѓа ова.
  6. Ivan-Ice

Ivan-Ice Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2018
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    494
    @Rebecca_R Незнам за каква поштеноќа зборуваш кога јас зборував за своите мани, ако добро го прочиташ мојот последен пост јас таму зборувам за своите слабости кои можеби потсвесно придонесуваат за да се однесувам така.
    Јас сиве овие денови зборувам за сопствените комплекси и слабости, затоа што на овој начин полесно се искажуваат отколку тет а тет. Денес многу е тешко да се отвориш пред друг а да притоа тој те разбере а да во исто време не станеш предмет на оговарање.
    Ова нека биде одговор и до оние кои исто така ми забележаа дека сум зборувал афирмативно за себе. Јас овие неколку денови се обидов да ги искажам своите слабости, своите комплекси, своите недоумици а не да створам некаква идеална слика за себе. Јас не побарав ниту разбирање, туку едноставно се обидов прв пат отворено да зборувам за одредени мои слабости.

Времево навистина го претера, денес пет пати почнував нешто да работам во двор и пет пати ме прекинува, се изморив само изнесувајки и внесувајќи апаратот за швајцување. А колку ме печат очиве веројатно нема потреба да ви опишувам, затоа што сам швајцувам а неможам во исто време и да го држам она што го швајцувам и електродата и маската.
    Ај да не кукам и да не ве замарам со глупости.

На Skorpija25, Ane-Goki1, stetoskop и 6 други им се допаѓа ова.
  7. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.972
    Допаѓања:
    183.027
    Нема ефикасна заштита од гром. Во некои случаи може да помогне и да ја намали штетата, но нема никакви гаранции.

Добар ден друштво :)

На Ane-Goki1, fina erika, g8lQQk и 15 други им се допаѓа ова.
  8. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    11.365
    Допаѓања:
    222.115
    Ти благодарам Пецо,барем да не си фрлам пари за џабе :)

На Ane-Goki1, stetoskop, M&M и 11 други им се допаѓа ова.
  9. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    24.437
    Допаѓања:
    206.617
    @Dust со здравје да си се служите со телевизорот. Ако не е тајна, што пара е?
    По се изгледа ние нови ќе треба да купуваме, два и тоа, пошто и двата тв ни рикнаа пред пола саат истовремено од сигналот од кабловската (или како и да се вика веќе на ВИП). И никој не презема одговорност за тоа. Нормално, дека временска непогода... Силвија де :doh: нек се прибере малце, аман.

На Ane-Goki1, g8lQQk, kuc и 13 други им се допаѓа ова.
  10. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    12.013
    Допаѓања:
    174.707
    Здравје да имаш, поубави да купите.
    500 евреички..
    Има стварно добра слика особено 4к видеа
    И нас од кабловска, т.е од громОВИ...не еден:D
    Многу мавнаа тука во последно време(facepalm)
    И ресивер за сателитска а тие се околу 150 евра|( и компјутер и др работи. Мизерија времево..

На Ane-Goki1, kravce, kuc и 12 други им се допаѓа ова.
  11. ivi1987

ivi1987 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2011
    Пораки:
    4.114
    Допаѓања:
    77.333
    Само што излегов од работа истури, па да е бељата поголема и чадорот ми се скрши, па дете у една рака, скршен чадор у друга и трчанка накај кола. Она се кикоти, јас трчам и ме врне па и јас си се изнасмеав :D
    Имам среќа што маж ми барабар прави се со мене дома. Сум пишувала на темава дека не делиме машки и женски работи. И правосмукалка пушта, сметки и пазарење секогаш се на негов грб, деца пресоблекува, мали колку пати го рани и пелени му мења, ептен ми е погоден :D Он секогаш вика дека еден нешто ако работи, друг друго нека фати и побрзо се доаѓа до одмарање, кафе пиење и шетање.
    Го бива и за романтики, тотална спротивност од мене. Знае и да ме изненади и да ми поклони нешто без повод :mm: Јас уште од сега мислам како да го изненадам за роденденот, ама кога ќе дојде денот пак ќе ја оплескам и ништо нема да успеам да направам, ич не ме бива :|
    Тортата @WORRIED.BT што си ја направила одлично изгледа, убаво изненадување си му направила :)
    Денес сакав до Џамбо да одам за да купам нешто за во кујна, ама маж ми вика -Сигурна си дека сакаш да одиме??? Не ради деците, они не бараат многу, туку јас одам за една работа а излегувам со неколку :worried::D

На Ivan4e04, Skorpija25, Ane-Goki1 и 19 други им се допаѓа ова.
  12. Ivan-Ice

Ivan-Ice Активен член

Се зачлени на:
    25 мај 2018
    Пораки:
    67
    Допаѓања:
    494
    Ако се мисли на личната заштита од гром, нај ефикасен начин е да се биде во кола или во порум.
    Што се однесува до колата многу, многу се мали шансите да удри гром, додека во подрум исто така скоро никави се шансите гром да ве погоди, но тоа не значи дека погорните катови нема да страдаат.
    Многу суеверија постојат кога е во прашање громот, едно од нив е дека не треба да се јаде кога грми, веројатно и вие знаете некое суеверие поврзано со грмењето?

На LejlaD и stetoskop им се допаѓа ова.
  13. mareane

mareane Форумски идол

Се зачлени на:
    18 август 2010
    Пораки:
    9.749
    Допаѓања:
    284.797
    Знам дека е против правилата ама морав:Се насмеав на сета мака:[​IMG]

Се гледа дека ми е досадно,го прегорев лаптопов...

На Ivan4e04, Skorpija25, zoran43m.k и 25 други им се допаѓа ова.
  14. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    6.016
    Допаѓања:
    158.457
    Убaв ден денес...
    Ем рoденденoт ем слaвиме 8 гoд.oткaкo се вселивме вo куќaвa...Емoции нa куб..
    Кaкo летa времетo не ми се верувa...дур трепнеш...

Нaјсреќнa сум кo ќе купaм нештo неплaнирaнo...слегoв дo чaршијa нaбрзински дa oднесaм некoлку кoмбинезoни нa мм зa штепoвaње...успaт пoминaв дo oмилениoт ми дуќaн...си купив бели пaнтaлoни и еднo блузиче....Ќеифoви сум....нaјмнoгу oти не се прoзирaaт...a и дoбрo ми стојат...

Инaку пoклoнoт беше пoлн пoгoдoк..му нaсoлзи oчи..
    Тaкoв е...чoвек кoј сегa ги живее нaјсреќните мигoви oд свoјoт живoт...

На Ivan4e04, Skorpija25, душленце и 29 други им се допаѓа ова.
  15. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.913
    Допаѓања:
    102.725
    Нека поседи Силви и кафе ќе и сварам...:inlove:
    Се најадов ќофтенца во доматен сос и погодете на никого не му се свиѓаат.Ако,ќе си ги јадам наредни 3 дена.:lol:
    Туку има една жена што проси кај што работам.Нема да верувате ама од пресење вади по 1500 ден дневно.А не е болна или нешто слично дури ми личи и дека на волот опашката ќе ја извлече.Ама ете се решила да пружи рака и да проси.Се смеам оваа има поголема дневница од мене,ако бувам 8 саати како ненормална.

Имам планови за реновирање по дома ,ама желба да почне да се работи,јок.Некако излегов од тој филм да поправам нешто и да преправам.Се моли чесниот наоѓач на мојот елан за работа да ми го врати,следува награда.
    Убава вечер,да удрам еден туш и во кревет со книга.

На Ivan4e04, Skorpija25, samovila.red. и 26 други им се допаѓа ова.
  16. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.660
    Поубав ден оддамна не сум имала,честитки и убави мисли а и убави информации. Во облаци сум од што ми е мило. Со Силвана се разминав за минутка или две и тоа на два пати. Првиот пат ко започна да испазарам излегувам и гледам врнело,да не видов или да не ми кажел некој немаше да приметам. Сонце во трговски ме испрати и сонце ме дочека. А вториот пат приметив само на балкон ко видов вироине. Толку ми е убаво нит дождови нит громови слушам нит ми лежат на душа. Еден музички поздрав од мене

Кога има значаен датум,музиката на Тоше ме обзема,спомени,мисли,ете тоа беа времиња на украдени бакнежи под некоја стреа додека преврне...Сега е сосем друго заедно градиме и создаваме под наша стреа,само уште да има кој да не израдува и да израдуваме под наша закрила..не му дошло времето.
    Старите мудро рекле се во свое време.
    Пријатна вечер и сакајте се луѓе,само тоа е доволно,се друго е минливо и менливо...

Последна измена: 20 јуни 2018
    На Skorpija25, Ane-Goki1, kravce и 18 други им се допаѓа ова.
  17. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    6.016
    Допаѓања:
    158.457
    @CaraMia дa ви се мнoжaт мигoвите нa заедништво и штo пoскoрo дa ви се испoлни нaјгoлемaтa желбa!

На Ane-Goki1, fina erika, g8lQQk и 13 други им се допаѓа ова.
  18. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.660
    Ти благодарам ведра сограѓанке,убави зборови срце греат и убаво да донесат и чинат уште подобро секому со чисти мисли и мирна душа:hug:

На Ane-Goki1, fina erika, g8lQQk и 9 други им се допаѓа ова.
  19. WORRIED.BT

WORRIED.BT Форумски идол

Се зачлени на:
    23 декември 2012
    Пораки:
    6.016
    Допаѓања:
    158.457
    Јa претерa Силвијa денoвиве..aмa блaгoдaрнa и сум штo не требa дa пoливaм тревa и цвеќињa целa неделa...a и зa свежите нoќи...
    Печaм пиперки нa тераса a свежo ветерче пиркa...
    Убaвинa!

На Skorpija25, Ane-Goki1, g8lQQk и 18 други им се допаѓа ова.
  20. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    11.365
    Допаѓања:
    222.115
    Нека ви се множат годините исполнети со љубов и внимание,секоја една желба свое исполнување да ви има:f:

На g8lQQk, Annath, kuc и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.