Ние околу и преку 40...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од lunicka, 5 ноември 2014.

?

Во која старосна група спаѓате?

1. 30-35

570 глас(а)
    57,2%
  2. 36-40

247 глас(а)
    24,8%
  3. Над 41

171 глас(а)
    17,2%
  4. Над 50

8 глас(а)
    0,8%
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.091
    Допаѓања:
    154.741
    По керќичката те познав :)

На LadyC, Esmeralda-MD, Ane-Goki1 и 9 други им се допаѓа ова.
  2. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.307
    Допаѓања:
    226.947
    џабе е се. опоменат е. пак тера по негово. А за преку ден нема закон. Што сака прави.

На Ane-Goki1, Rebecca_R, NarCis@ и 4 други им се допаѓа ова.
  3. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.836
    Допаѓања:
    275.007
    Биди досадна во полиција. Ама баш досадна. Секој ден по 5 пати ако треба пријавувај.

На Ane-Goki1, Rebecca_R, ivi1987 и 7 други им се допаѓа ова.
  4. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.799
    Допаѓања:
    214.393
    Добар ден и од мене.Вредна бев денес,ручек готов,кифли по рецепт на @Annath готови (y)-фала многу за 10ка се:),овошен колач готов.Сега кафе пијам на тераса повелете кој е за,се мислам дали усисивач да игра или да уживам:?:,мозок ме стега,тоа го знам :rofl:

На Skorpija25, duffi, bittersweet и 21 други им се допаѓа ова.
  5. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.659
    Ај и од мене добар ден. И јас бев вредна денес,ручек во фурна,печена ципура,печени пиперки. Кафе пиено со се остатоци од вчерашен десерт. Сега си слушам музика,ве читам и по пат и ќе го дочитам то книжето.
    Ај отидов некаде насамо да си читкам. Имајте пријатен и најубав ден,неделен :hug: И најважното го заборавив-сакајте некого и некој ќе ве сака и вас,това е све за љубав:inlove:
    Нема се за пари @LadyC . Таа имагинарна оска за која не учеле не ни објасниле дека е чиста љубов. Таа покренува и дрва и камења и планини поместува. Не за џабе речено-сторено ако се сака се се може,а ако не се сака ништо не се може :D

На Skorpija25, WORRIED.BT, duffi и 18 други им се допаѓа ова.
  6. Dadusicka

Dadusicka Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    54.344
    Да се пријавам, тука сум и јас... ручек мајка направи, торта кснавме, шопинг посабајле удрив....
    Деца ќе одат на гости...

Нека излезат па ќе земам точакот да го дружам

, значи од такт ме вадат кога ќе вети некој нешто па не го исполнува ветеното.

На Skorpija25, WORRIED.BT, duffi и 21 други им се допаѓа ова.
  7. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    7.091
    Допаѓања:
    154.741
    Викенсов од вредна на В ќе останам само, жими еден усисивач и купатило подсредив. Една мрза ме фатила, не ми се мрда. Зверка заспиваше саат и кусур и на крај заспа кога почнаа зурли и тапани пред зграда, има некоја свадба изгледа. Може треба детево во кафана да го носам да одспие :D
    И па не ми се праи ништо ќе си пуштам филм, кад је бал нек је маскенбал 8)

На Skorpija25, WORRIED.BT, duffi и 21 други им се допаѓа ова.
  8. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.413
    Допаѓања:
    260.148
    Одмор неизвесен. Најверојатно Јадран пак. Смештај не плаќам, на плажа носам од дома, ама и купувам. Мали мој што виде тоа сака да јаде. И само јаде на плажа:D. Муабети за одмор стандард периодов. Некои имаат да си дозволат побогат и поубав, а некои никаков. И тоа фрустрира.
    Ама ете некои се бораат за дете, некои имаат по 3. И за деца ли да не пишуваме.
    Секому нешто му фали, човечки е да не доболува, ама треба да прифатеме дека не сме само ние овде на темава. Каму одморот да фали само.
    Јас со моите 2 пати дали бев на одмор, па ете ме пораснав и имав убаво детство. Син ми може има матријално повеќе од мене, ама помина низ пекол со разводот.
    Така да, одморот нека фали, друго да имаме.

На Tajnaotrovna, Skorpija25, WORRIED.BT и 35 други им се допаѓа ова.
  9. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.578
    Допаѓања:
    175.088
    @Annath i ja mislam deka e kaishot -vcera gi pustiv jaknata i pantalon.za na sneg sto mi se(da ne recam za skijanje |( ) .Tri sezoni neobleceni bea -Bog zna uste kolku nema da gi oblecam-pa sakav da gi preperam i vakumiram.Ama na 30°C bez centrifuga gi pustiv ,pa posle aj malku centrifuga da ne gi digam polni so voda (facepalm)- koga pocna da skoka mashinata -rekov kraj,ke izleta niz prozor vo dvor (facepalm) (facepalm).

E posle toa pustiv drugi alista,ama jok -ne vrti |(.Vazno dijagnoza imame-uste majstorot da dojde.A ne mi se vrti da go uznemiravam u nedela,zdravje Boze ,utre ke go baram,ne mi e hitno.

Tolkav post za mashina |( (facepalm) (facepalm)

На Skorpija25, WORRIED.BT, duffi и 22 други им се допаѓа ова.
  10. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.659
    Недела не недела ти прашај си го да си го таксаш навреме. За домашниов проблем со струја ај кај едвај се најде закажан за вчера,никаде го нема. А закажан е уште од тука кога пишав т.е. откако @Bozica1980 побара столар,па мене ме потсети дека електричар бараме. Ама мислам Бошка досега цел мебел и изделка столарон,а јас уште електричарот го чекам,а тек лето почиње весело ќе биде да договориме мајсторече некое сите се во ЕУ избегани на сезонско арбајтен8)

На Skorpija25, WORRIED.BT, LadyC и 9 други им се допаѓа ова.
  11. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.410
    Допаѓања:
    262.311
    ^ уште го чекам. Дека комшија па "побрзо" ќе дојде

На Skorpija25, ivi1987, kuc и 10 други им се допаѓа ова.
  12. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.659
    ^:rofl:ме пресмеја,иста ситуација кај мене. Мајстор не е проблем јер мајстор нема и да молиш да најдеш и поштено да му платиш.

На Skorpija25, LadyC, Esmeralda-MD и 7 други им се допаѓа ова.
  13. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.431
    Допаѓања:
    183.922
    Можеш да викнеш екипа да измери децибели. Ама има финта, се разбира :!: Ако не е над дозволеното, тогаш ти ја плаќаш екипата што дошла да мери, мислам околу 200 евра е. А ако е над дозволеното, он ја плаќа екипата плус казна околу 1000 евра. Симни си апликација на телефон и измери, а најди го законот за јавен ред и мир на нет и провери до колку децибели е дозволено. И ние имавме таков комшија, не беше пијаница, ама беше битанга заедно ќерка му. Звучниците ги имаше ставено на цевките кај парното и за инает рокаше музика. Ние не можевме да превземеме ништо, пошто газдарицата не сакаше да нѐ пријави дека сме под кирија, ама за среќа брзо се отселивме во нашиот стан. Гуд лак (fingers)

На WORRIED.BT, EuHenIa, CaraMia и 9 други им се допаѓа ова.
  14. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.307
    Допаѓања:
    226.947
    Да срц ама и дур дојдат може да намали глас.. тоа е мачка у вреќа . :(

На dunika, Rebecca_R, anaja1 и 2 други им се допаѓа ова.
  15. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.431
    Допаѓања:
    183.922
    Распрашај се, јави се пак во полиција и прашај. Ова ми се информации од втора рака, со луѓе што имаа ваков проблем.

На Rebecca_R, Annath и LejlaD им се допаѓа ова.
  16. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.307
    Допаѓања:
    226.947
    тие секогаш ме откачуваат. Ама имам некој инспектори ќе ги прашам. фала што спомна :*

На Rebecca_R, Annath, NarCis@ и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.431
    Допаѓања:
    183.922
    Охооо, па ти штом имаш инспектори, рачунај пола работа ти е завршена :whew: Пиши што ќе направиш :*

На Rebecca_R, Annath и LejlaD им се допаѓа ова.
  18. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.307
    Допаѓања:
    226.947
    Абе си чувам јас ас во ракав ама прво гледам вака да најдам чаре. Не сакам збор да си трошам утре ќе ми треба може за нешто посериозно. .. :wasntme:

На Rebecca_R, CameliaMiller, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
  19. LejlaD

LejlaD Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    10.799
    Допаѓања:
    214.393
    Не разбирам зошто реагирате во врска со одморите,за секој еден од вас што ве читам,со мерак читам,немам ништо против тоа кој како оди на одмор.Кој колку можи толку,мене на пример не ми е проблем тоа,еве неодам на одмор,ама со кејф гледам слики и читам како си врвите.Никогаш не сум била оптоварена со тоа кој колку,каде,зошто троши,да имам и јас би трошела,зошто да не.Најдобронамерно и со насмевка ви пишувам да се шлапните еднаш и за мене:D,абре не се замрајте ич,уживајте покрај море или планина без разлика:*

На Skorpija25, WORRIED.BT, ivi1987 и 24 други им се допаѓа ова.
  20. NarCis@

NarCis@ Форумски идол

Се зачлени на:
    4 март 2018
    Пораки:
    11.431
    Допаѓања:
    183.922
    Така е, утре може ќе ми треба мене нешто, па да не го трошиш за џабе асот :rofl::rofl::rofl: Не кажа што музика пушта, да видиме што вкус има комшијата.

На Ane-Goki1, mareane, M&M и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.