Не знам зошто сите толку ја хејтаат, мене песните ми се допаѓаат, а и стилот и доликува (баш е уникатна). Омилени ми се: Pound the Alarm, Starships, Va Va Voom.
ако ти мислиш дека плашилото(читај циркус фрик) Лил вејн е цар, тогаш ти си природна катастрофа... ВИСТИНСКИ ЦАР Е ЕМИНЕМ ! извинете за офтопик, он топик: ни јас не ја сакам многу ники, убав глас има ама за пеење, рапот не ми се допаѓа
Од Ники Минаж знам неколку песни, ама дефинитивно од Starships никогаш, ама баш никогаш нема да ми се здосади. Омилена песна ми е! Што е до стилот, нема што да коментирам, катастрофа... http://www.youtube.com/watch?v=FT7MWDoW_rc
Ај не се занесувајте многу, Ниκи е убава на свој на4ин и аκо не ви се допаѓа,МАΡШ! Мене ми се допаѓа нејзината музиκа, нејзините спотови и стил. Енеρги4на е и може да ја κρене публиκата на нозе. Омилени нејзини песни ми се:Beez in the trap и High School. Ниκогаш нема да ми здосади нејзината музуκа. Ја подρжувам и јас сум нејзин фан. #BarbzForever.
Мојот идол.Најмногу ја сакам. Едноставно ја сакам нејзината музика,и тоа што сега ќе има филм,има и парфеми и се.Најдобра!
Значи одвратна ми е незнам како воопшто се прославила,неможам да ја поднесам.Нит убаво пее,и да не прокоментирам многу за стајлингот али навистина како од циркус да излегла.Уникатно,единствено но сега ајјде за да бидеме единствени нешто просто и смешно да облачаме.Спотовите и се за никаде,а тело нема,незнам зошто толку многу ја фалат За пеењето пак ке кажам,нема си појма девојкава.
Не ми се допаѓа нејзиниот стил,ама песните и се топ *-* Има некои што и се срамни али како и да е музиките и се прекрасни,чат-пат ќе слушнам од неа песна.
Едноставно си ја сакам Ники..има некои песни кои ми влегуваат во глава и никако да излезат..и баш се убави и мотивирачки..јас лично мислам дека е добра и убава и си ја сакам Super Bass Freedom High School Moment 4 Life
Па типката си е фина генерално, ама ова што таа го прави некаков си „рап“ си нема врска од рап ама ич. Е тоа е лошо. Хип хопот воопшто е начин на живот и се збори за животот. Ако ви е за женски раперки пробајте ги Lauryn Hill, Erykah Badu, Salt n pepa, Missy Eliot. Со овие пораснав
Има многу нејзини песни што ги саκам, песните и се одлепени ама многу ми се убави и она ми е многу интеρесна
http://www.youtube.com/watch?v=LDZX4ooRsWs Песнава ми е...ужас. Ако ова сра*е воопшто може да се нарече „песна’’. Спотот - порнич. И не ми е јасно,како може да каже дека песнава треба да им укаже на девојките дека треба да го сакаат своето тело,кога во текстот на истата има „F*ck the skinny bi**hes’’. Тоа е баш спротивно од нејзината „замисла’’. Ма да,и немала некој подобра замисла од тоа да си го тресе вештачкиот гз во кој бутала триста силикони и пластики и рерни за да и биде поголем. Го гледам спотов,и целата сум онака poker face И доаѓа делот на крај,кога почнува да се кези,абе патос бев Се смее како кокошка која доживува оргазам. Цел ден ја слушав песнава,и се смеев сама со себе повеќе отколку да гледав комедија. Ги почитувам сите видови на музика,и порано ја почитував дури и Ники,ама песн..т.е. порничов не го почитувам. Ама ич.
Мене баш ми се допаѓа песната, ама спотот.. Цела е вештачка, ако излези на сонце пластиката ќе почне да и се топи..
Мене баш ми се допаѓа песната, ама спотот.. Цела е вештачка, ако излези на сонце пластиката ќе почне да и се топи..