Никогаш не би легнала со некој за пари Никогаш не би пробала било каков вид на дрога Никогаш не би била со дечко без сексуални фантазии Никогаш не би позирала гола
Никогаш не би убила некој Никогаш нема да се заљубам Никогаш повторно нема да ја направам таа грешка што ја направив пред неколку месеци Никогаш нема да дозволам тие што најмногу ги сакам и ме сакаат да си заминат заради мене Никогаш нема да се мешам во туѓ живот Никогш нема да им простам на некои блиски роднини........
Никогаш нема да се откажам од својот сон! Никогаш нема да повредам друг човек! никогаш нема да повредам животно! Никогаш нема да изневерам никого! Никогаш нема да дозволам некој да му наштети на моето семејство!
Никогаш не би убила човек или животно! Никогаш не би дозволила некој да се меша во мојот живот. Никогаш не би земала дрога! Никогаш нема да се доверувам на другарка која не ја познавам добро!
Никогаш не би: -Се откажала од моите соништа -Не би изневерила -Не би легнала во кревет за пари -И не би го правела сето она што несакам да ми го прават на мене
Никогаш не би ... -Никогаш не би се откажала од моите соништа -Никогаш не би убила човек -Никогаш не би изневерила некого -Никогаш не би искористила човек за пари -Никогаш не би земала дрога -Никогаш не би се доверувала другарки -Никогаш не би повредила животно -Никогаш не би дозволила да го повредат моето семејството...
Никогаш нема да.. Нема да пушам, се надевам дека ќе си исполнам ветувањето... Исто така, нема да престанам со оптимизмот и со надежта која ја испуштам.. Да да, пследново малку филмско, ама најважно е за една душа=)
Никогаш не би изневерила Никогаш не би легнала во кревет за пари Никогаш не би пробала дрога Никогаш не би ги повредила моите најблиски Никогаш не би се откажала од благо
Никогаш не би запалил ни цигара ни џоинт. Никогаш не би изневерил. Никогаш не би ставил пирс. Никогаш не би толерирал користољубиви и лицемерни луѓе околу мене. Никогаш не би глумел само за да се вклопам. Никогаш не би премолчел ако некој ме боцне вербално. Никогаш не би престанал со сарказмот и исмевањето на човечкиот дебилизам. Никогаш не би навивал за друг клуб освен Манчестер Јунајтед. Никогаш не би се оставил да помине лето без да фатам бронзен тен. Никогаш не би носел природно крзно или кожа. Никогаш не би се плеткал да растурам пар затоа што ми се свиѓала типката. Никогаш не би удрил родител. Никогаш не би почнал врска или стапил во брак заради пари. Никогаш нема да се откажам од фитнесот, во било каква форма, или колку и да е минимално. Никогаш не би престанал да ги анализирам луѓето околу мене, за секоја една ситница.
1. Никогаш вистински не би им простила на некои луѓе 2. Никогаш не би му верувала на некој целосно 3. Никогаш не би си дозволила да паднам во депресија за дечко 4. Никогаш не би ги запоставила вистинските пријатели 5. Никогаш не би пробала дрога 6. Никогаш не би била во врска поради пари 7. Никогаш не би се мешала во врска или брак 8. Никогаш не би глумела нешто што не сум само за некој да ме прифати 9. Никогаш за ништо не би молела некој 10. Никогаш не би повредила некој намерно ( освен ако си заслужи... )