*Никогаш не би пробала да украдам нешто. *Никогаш не би пробала цигара и дрога. *Никогаш не би облекла облека која не е моја. *Никогаш не би изневерила. *Никогаш не би пристанала да ги сакам родителите.
1. Никогаш не би престанала да го сакам татко ми. 2. Никогаш не би крадела. 3. Никогаш не би пробала цигари и дрога . 4. Никогаш нема да се откажам од љубов . 5. Никогаш не би се дала за пари . 6. Никогаш не би го изневерила .. 7. Никогаш не би престанала да верувам во Бог.
1.Никогаш не би ставила пирс 2.Никогаш не би украла нешто 3.Никогаш не би престанала да ја сакам Македонија 4.Никогаш не би се дрогирала 5.Никогаш не би учествувала во некоја тепачка
1.Никогаш не би пушела и дрогирала. 2.Никогаш не би убила животно!! 3.Никогаш не би ги повредила родителите било физички или психички. 4.Никогаш не би се продала за пари. 5.Никогаш не би престанала да верувам во бог. 6.Никогаш не би се сликала гола/полу-гола. 7.Никогаш не би сакала да бидам популарна. 8.Никогаш не би ставила 10кг пудра.
1.Никогаш не би била иста како другите 2.Никогаш не би повредила некого (физички или психички) 3.Никогаш не би направила ништо за пари(освен да работам,нормално) 4.Никогаш не би сакала „договорени“ врски 5.Никогаш не би се дрогирала. Се друго да и да.
1.Никогаш не би крадела. 2.Никогаш не би се дрогирала. 3.Никогаш не би престанала да го сакам моето семејство и мојата најверна другарка.
1.Никогаш не би крадела 2.Никогаш не би се дрогирала 3.Никогаш не би пушела цигари 4.Никогаш не би изневерила 5.Никогаш не би направила нешто за пари
Никогаш не би изневерила Никогаш не би се продала за пари Не би се дрогирала Никогаш не би пушела цигари
-се дрогирала -пушела цигари как и да е со тек на време сите се менуваме (се надевам на добро) и во секој момент може да го погазиме дадениот збор несакајќи
1 Никогаш не би украла нешто. 2. Никогаш не би се дрогирала. 3. Никогаш не би изневерила. 4. Никогаш не би повредила некој намерно. 5. Никогаш не би имала секс со некој што не ми значи. 6.Никогаш не би престанала да верувам во себе.
~ Никогаш не би престанала да се борам за она во што верувам. ~ Никогаш нема да престанам да ги сакам и почитувам моите родители. ~ Никогаш нема да се откажам од љубовта на мојот живот. ~ Никогаш не би престанала будна да сонувам. ~ Никогаш не би престанала да сликам. ~ Никогаш повеќе свесно не би дозволила да ме повредат постапките на небитни луѓе.