pa nikogas ne bi sedela po 24h na forum..da sedam ko mrdnata i da se cepam tuka da se dokazuvam a pogotovo ne da sum bremena
Никогаш не би имала секс со женско ни па бакнеж никогаш не би станала Атеист,ете за овие 2 работи тврдам
Никогаш не би... рекол никогаш! Ова е одговор кој ги сумира сите други одговори. Ако за некоја работа би рекол никогаш со 100% сигурност тоа е употреба на тешки зависни дроги од типот на хероин, кокаин итн. Животот е преубав за да си го зезнеш со такви срања и при тоа си бил ничим изазван.
Nikogas ne bi se odrekla od sopstvenoto dete! Se drugo moze i da go napeavam ... samo deteto nikoj da ne mi go dopira!
Велев никогаш нема да заминам од дома и заминав и пак наскоро ќе го направам тоа (со тешко срце). Велев никогаш нема да се согласам да имам врска на далечина, еве ме скоро две години во една таква. Велев никогаш нема да имам секс пред брак , сеа уживам во истиот Велев никогаш нема да се испијанам, се случи еднаш само ама битно се случи. Џабе не рекле: Никогаш не вели никогаш.. Инаку.. Никогаш не би посегнала по сопствениот живот, колку и да е тешко, колку ида сум на днот , или по нечиј друг (Не дека нема луѓе што не го заслужуваат тоа, ама не сум јас таа која треба да им пресудам) Никогаш не би земала дрога. Има уште некои нешта за кои сум сигурна дека никогаш нема да ги направам ама за нив во друга прилика.
Дефинитивно никогаш повеќе не би рекла никогаш. Последниве неколку години направив работи што претходно никогаш не би ги направила, кажав работи што никогаш претходно не би ги кажала, разочарав луѓе на начин којшто претходно сум го осудувала кај другите. После пет години најверојатно не би ја препознала сегашната јас, ниту пак сегашните постапки. Живот...
Се сложувам со тебе. Ми се случило да направам работи за кои велев дека никогаш нема да ги направам. Ама ова животов се да ти носи. И јас никогаш повеќе не би рекла никогаш.
Ne mi se sluchilo da napravam raboti za koi shto sum rekla deka nikogash nema, zatoa shto se epten malku. Znam za shto sum sposobna, i za shto nema teoretski shansi da napravam po svoja volja. Kje gi izdvojam nikogash nema da abortiram i nikogash nema da napushtam nekoj sakan vo teshko od sebichni prichini.
Nikogash ne bi legnala so zhena ili so grd/debel mazh. Nikogash ne bi se vljubila vo siromashen chovek. Nikogash ne bi se ponizhila samata, nitu bi dozvolila nekoj drug da me omalovazhi ili da mi ja odzeme slobodata. Nikogash nema da se zapostavam sebe, na nitu eden plan, se duri imam zdravje nema da prestanam da se grizham za istoto i za telesniot izgled. Nikogash svesno ne bi vrshela fizichka ili psihichka tortura vrz nedolzhna lichnost. Mozhebi zaboraviv ushte nekoi sitnici, no toa e otprilika toa koe navistina NIKOGASH ne bi go napravila. Se ostanato, koga kje razmislam se varijabli za koi mi vazhi ona, ne veli nikogash.
Ne bi legnala so nekoj koj go poznavam kratko vreme (za mene min 1god) ... Ne bi go "prodala" teloto za povisoka funkcija na rabota Ne bi stavila silikon nikade Ne bi go izneverila deckoto(kje mu raskinam poshteno ako doslo do to a) Ne bi prostila neverstvo