А јас па мислев дека секоја бројка помножена со нула е нула. Ете да ти било 5. Навистина не сум знаел.
poznavam nimfomanka i loso e sto ne odbiraat so kogo imaat seks,go izneveruva soprugot stom dobie zelba a toa e sosem neprifatlivo.
Еве ви и потврда дека е болест. Колку што е добро, исто толку е и лошо ова. https://daily.mk/vesti/shto-e-nimfomanija-i-kako-da-prepoznaete-nimfomanka Но не знам дали зборот нимфоманија алудира само на едниот род или и на двата.
Нема ништо добро во нимфоманијата. И за двата пола се однесува. Не заболуваат само мажи или само жени.
Сексот е добар за телото, како и за други работи. Затоа и реков дека дел од оваа болест е добра. Но никако не треба да се прави со тој интензитет како што го прават луѓето што се заболени од неа.
Има ли некој/а таква тука? Баш би ме интересирало нивното размислување. Доколку нели, не се срамат да пишат...
После оној твој став дека е болест и да ја гледаш како болна, ќе ти рече да јас сум нимфоманка (или со други зборови болна?) ? xd
Не ја разбирате сериозноста на нимфоманијата. Имало нешто добро во неа... Не постои добар дел од ниту една болест. Што е добро во алцхајмеровата болест, во шизофренијата и други нарушувања? Епа колку што има таму добро, толку и во нимфоманијата. Ви ја скокотка фантазијата ама погрешно поврзувате нимфоманија со жени или мажи кои едноставно обожаваат често да практикуваат односи. Преголема разлика има.
Би било убаво ако има некој член да сподели ако имал вакво нешто дека ова не е „забавна“ болест.. мислам пу скраја да е..
Сите " јаки " што сум ги имал ми викале: бегам од тебе нимфо ќе ме направиш... Сите тие биле полунимфоманки, пошто после 10 саати секс, свеста се мења, ја сум индикатор и сносувам одговорност за безбедност... Ете ви искуство.
Primer imase period koga mi trebase po cel den popalena da se kleckam so bivsiot partner i nimfomanka li sum?! spored mene site nie imame potreba za seks ama realno nie zenite povekje mislime na seks od mazite..
Narusuvanje e pretezok zbor, sum imal nimfomanki i znaele da si go kontroliraat libidoto so samozadovoluvanje sekojdnevno koe patem receno pomaga so nesonica nepotrebni nervozi napnatost ....