Сите се Aura Absolute Matte: 1.602 Ring a bell 2.605 Checkmatte 3.609 Candy pack 4.612 Matte mess 5.613Good vibes (омилен) 6.617 Stop starring 7.625 Break the rules 8.Dream team (од доле нагоре бројте )
1. Sephora lip stain- 23 copper blush 2. Sephora lip stain - 35 bohemian purple 3. Sephora lip stain- 03 strawberry red 1. GR liquid lipstick 24 2. GR liquid lipstick 04 3. GR liquid lipstick 18 4. GR liquid lipstick 15 1. Essence matt matt matt 02 2. Maybelline matte 940 rose blush 3. Essence 02 all you need is red
@buba4e89 , @Trxmx ми имаше кажано , и рекле продавачките дека нема да ги донесат во Мк малите кармини од ГР
Не им се исплатело многу биле мали, такс ми кажаа во Сити Мол кога прашав... ама ништо не е сигурно може некад ќе ги добиеме хахаха
Мене во ГТЦ пак ми рекоа дека некаде почеток на јуни очекуваат новитети од Голден Роуз, меѓу нив и малите кармини
Палетава со нијансите ми е како водени боички за боење ама стварно фенси се! Ај нашминкај се со некои нијанси и стави ни слика да видиме како личат, по можност со плавките
Имам слика со плавата нијанса. Види во вашата шминка низ слики,нешто smookey eye со плавко. Не можам да ти оставам линк од тел сум.
Golden rose - Longstay Liquid Matte Lipstick 01 Golden rose - Longstay Liquid Matte Lipstick 24 Golden rose - Longstay Liquid Matte Lipstick 13 Golden rose - Longstay Liquid Matte Lipstick 19
На раката се на исто неонско осветлување, сликано од различни агли за да се доловат боите колку што може. 1. Избришана е лепенката појма немам што бројче е 2. Constance Carroll - Frosted Bronze Pearl 3. Constance Carroll - Creme Mahogany 4. Malena colorfast lipgloss 119 5. Malena colorfast lipgloss 104 6. Golden Rose liquid matte lipstick 15 7. Golden Rose liquid matte lipstick 24 8. Golden Rose lipstick 104 9. Golden Rose lipstick 52 10. Oriflame - Pure Colour - Soft Caramel 11. Avon - True Supreme Nourishing - Red Creme 12. Gallery Cosmetics - Paris Pink 13. ADS 37 14-А и -Б. Baolishi - Luxurious Sweets (lipstick and lipgloss 2 in 1) 21 15. Golden Rose matte lipstick crayon 18
Руменилата на Mac се копија. Ги добив на наградна игра. Инаку гледам пигментација така-така, не користам одамна фалш козметика овие ќе ги задржам. Сенката на Есенц е пигментирана само на очи слабо стои,се собира. Идеална е за денско излегување. Може и за руш да се користи по избор.
mene mi se dopadna senkata na esscence taa I nude.ja dobiv vo ubavina i zdravje i mi e odlicna i da pretezno e za densko izleguvanje navecer nema ni da se primeti
Спојлер Со блиц Без блиц Спојлер Со блиц Без блиц *Од повеќе ги имам и ги давам fresh cut , bumble,more better и sunday Спојлер: :D После триење и миење
Да ги нарачав од нивната страна и тоа само во комплет кои се состои од мини издание на карминчињава за да ги тестирам предобри, вреди да се нарачаат. Боите во живо се уште поубави.