Општи услови дали ви дава повторно да ги прифатите за користење на НЛБ Клик? Ги имаше сите одредби таму, морав да кликнам прифати, инаку веднаш го затвора прозорчето каде се гледа сумата. Се надевам не е некоја измама?
Зависи кој пакет го користиш. Еден е бесплатен, само за проверка на сметка, за другите си има одредена сума што се наплаќа за користење.
Не знам дали е за овде прашањево,но ве молам за помош,злоупотребена е картичката на таттко ми лице со деменција,он живееше со неговата невенчана сопруга(мојата маќеа),касно дознавам дека некој ја користел и му ги земал парите,но како да откријам,има ли некој со слично искуство
Дали ви стигна некаква порака повторно да се симне апликацијата за да продолжат да се користат услугите? Јас не сум во мк, па ако нешто се зезне не можам да одам во филијала да средам, а сакам да продолжам да имам пристап. Ако некој пробал и се било во ред плс пишете да не останам без апликацијава скроз...
Јас ја симнав пред некој ден, интерфејсот е ист. Не требаше да одам до филијала, само одново се логирав откако се симна апдејтот.
Јас не се сеќавам на мејл што сум користела за прв пат да се уклучам и што и да барале, само пинот што сум го ставила.. Само тоа бараат пак за да се уклучиш?
Што им е поентата што од денес не функционира и треба симување на апликацијата? Го направивте веќе? Како? Да не сакаат да наплаќаат и за ова?
Кај мене цел ден е без проблеми апликацијата. Нема никакви најави дека нема да функционира. Проблем може да ти прави единствено ако ти е променет мобилниот, па нема да ти даде да се најавиш. Тоа телефонски можеш да го средиш со повик, не мора да одиш до филијала. Едит: ажурираше податоци со новата лична карта?
Зборува за веб страната. Инаку не се плаќа за основен пакет. Сега нема да може да се проверува состојба на сметка без апликација, глупости.
ООо, немам ажурирано податоци со новата лична карта. Знам дека на одредено време банката те повикува да ажурираш. Од каде ја симна апликацијата? Како ќе се влегува сега? Јас на лаптоп се вклучувам на електронско банкарство, од мобилен не. Вчера пишуваше дека од денес нема да важи, ама си реков, ајде денеска да видам дали нема да функционира. Ај оа штом средам, електронски ќе си ажурирам податоци од лична карта, мислам дека може онлајн.
И овие не се нормални, кој у 2024 година прави ДА НЕ МОЖЕШ да се најавиш со јузер и пасворд ако немаш веќе најавена апликација пред тебе?! Play Store / App Store. Симнуваш апликација NLB mKlik Makedonija, се најавуваш со корисничко име и лозинка, истите со кои си се најавувала на веб. Треба да ти стигне на бројот што го имаш ставено код за конфирмација, потоа, кога ќе сакаш да се најавуваш на веб, само пишуваш корисничко име, а мораш да ја отвориш мклик апликацијата на телефон и да го одобриш најавувањето на веб.