Новак Ѓоковиќ

Дискусија во 'Спорт' започната од The-Queen, 6 јули 2011.

1. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    Новак Џоковиќ

тралалалала......џокович изгуби од Ферер. :* така ти е копиле :D :D :D

На Wideperpetual и DeepBlue им се допаѓа ова.
  2. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Новак Џоковиќ

World Sportsman of the Year: Novak Djokovic poses with his trophy
    Не дека бaш тотално неочeкувано :clap:
    елеганција, и двајцата, браво :clap:
    Majсторе :bow:

На The-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Новак Џоковиќ

Браво Ноле, искрено очекувано дека ова и ќе се случи :clap:

4. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Новак Џоковиќ

Многу ми е копач-фаца некако, ама драго ми е што од нашиве простори се појавил некој таков што ќе ги шамари кремчињата од Швајцарија и Шпанија. Напред Ноле!!1

5. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Новак Џоковиќ

Нe викам дека е убав, али има шарм тоа неможе никој да го порекне.
    Од друга страна па, да не е убав Надал или пак Педерер.
    Привиов ми е мајмун фаца, а Федерер срашна ароганција, толку иронична фаца ми има тоа страшно.
    Има голем шарм и некоја чудна убавина.
    И веројатно е поубав одвнатре штом фатил таква лепотица, која не е само убава и доста способна како што читам.

6. Justice

Justice Истакнат член

Се зачлени на:
    17 октомври 2011
    Пораки:
    340
    Допаѓања:
    91
    Новак Џоковиќ

Е кога ќе видам нешто поврзано со"ароганцијата " на Федерер тука мора да се замешам... :!: Од каде па Федерер е арогантен....ако на теренот е малку посериозен и сконцентриран на играта (што за мене претставува вистинско однесување на терен) не мора да значи дека е арогантен...И Hipster мислам дека си употребила сосема погрешен термин...Ароганција значи да е дрзок, да се кара со судии итн. Можеби за тебе е пре-сериозен,ама јас сум гледала многу интересни видеа од него на јутуб кај што е многу опуштен,релаксиран,се смее.... ;) А за убавината на Џокович,нејќам да коментирам |(
    за мене претставува грдо суштество,налик на мајмун :puke:
    Извинете за офф,леле реферати напишав :)

7. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Новак Џоковиќ

После тој меч последниот рекол дека три месеци да не му спомнуваат тенис :D
    А таа девојката Јелена мислам беше многу ми е симпатична, таман ко за него, не е тој некојси лепотан ама може да помине .

8. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Eптен слaтка и мене ми е многу убавка и паметна цура, како што читав имала завршено бизнис во Монако или во Италија и работела во некоја јака фирма, и плус и она играла тенис така се упознале.
    Природна ми е многу, и е далеку поубава од него, Ноле не е убав ама има некоја харизма.
    [​IMG]-се пресмеав на сликва :rofl: :rofl: :rofl:

9. Maxymous

Maxymous Истакнат член

Се зачлени на:
    5 март 2012
    Пораки:
    195
    Допаѓања:
    70
    Што ме нервира типчево, многу ми се замислува дека е селебрити, ова она !

На Hellen и Justice им се допаѓа ова.
  10. Bellatrix

Bellatrix Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2012
    Пораки:
    136
    Допаѓања:
    26
    Многу го сакам, но во последно време е некако многу надвор од форма..тоа не ми се допаѓа..

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lili.lili

Lili.lili Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2010
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    72
    Одвратен..... :x славата ептен му удри во глава.... |(

На Gordana10 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Нешто оваа сезона не е негова....нешто премногу се опусти или така речено СЛАВАТА МУ УДРИ ВО ГЛАВАТА..

13. the-girl1

the-girl1 Популарен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2012
    Пораки:
    1.297
    Допаѓања:
    664
    Навивам за него!Супер ее! :* :)

14. capri

capri Истакнат член

Се зачлени на:
    17 септември 2010
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    23
    го обожавам :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

15. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Нолееее е закон :rock: Го обожавам и сум негов ватрен навивач.Освен како играч го сакам и како човек, многу е харизматичен.Го имам гледано на едно американско шоу каде кажуваше многу смешки и го насмеа водителот до солзи, а и никогаш не заборава да каже од каде е и што е.Исто имам слушнато дека е голем хуманитарец а тоа го поштувам најмногу.

На Someonespecial и capri им се допаѓа ова.
  16. l0vE...-love

l0vE...-love Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2012
    Пораки:
    575
    Допаѓања:
    144
    ГО ОБОЖУВАМ :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: дефинитифно е најдобар

17. katerina222

katerina222 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2011
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    72
    Odvraten mi e...

18. Phyramide

Phyramide Популарен член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    3.009
    Допаѓања:
    14.816
    Јас да си пишам на темава тоа што си мислам, па сакале тепајте ме или не, сеедно ми е :D
    Се шалам :)

Веќе некое време следам колку стана досадно „тренди“ да речам, да се хејта Ѓоковиќ...демек сме се покакале заради еден Србин. И си викам у себе, so fu*king what? Навивам за него, затоа што е одличен тенисер и мајчин јазик му е јазик мене многу близок. Сакала нејќела јас сум сепак само жена. Признавам којзнае колку не се разбирам општо во спорЦките работи, онака, делумично де (да не очекувате од мене коментари у стилу, леле многу слаб бекхенд извади у 2риот сет :D) ама баш и ради тоа што сум жена можеби се внесувам и емотивно кога навивам за некој. А тој некој мора и да ми е симпатичен.
    Федерер не можам да го гледам, ама има голем број на фанови. Па си велам што фајде ако со сета сила ги хејтам и нив и него? Нема.

А Ѓоковиќ ми е број еден тенисер лично, фацата не би да му ја коментирам бидејќи сите изгледаме некако а и тоа е најмалку битно за спортов...а воглавно, не му е ни битна фацата, затоа што од неколку ситуации во кои се нашол надвор од терен се покажал ко човек и пол, спонтан, весел и со голема душа, и тоа го прави симпатичен во мои очи. Шармантен, забавен, хуман и едноставно обичен, ниту препотентен ниту нешто слично. Мислам дека препотентен човек не би частел непознати луѓе во клуб од причина што е среќен што е на посета во тој или оној град и притоа не му ни било битно дали некој го познава или не.
    Плус знам и дека никогаш не одбива автограми и се однесува сосема фино према своите фанови. И информацииве не ми се од некои смешни порталчиња или весници.

Ова за мене е знак дека се работи за симпатично момче кое плус е ѕвер на терен и дава се од себе. И ќе си навивам за него...и НЕ не навивам за него затоа што се што е српско е ко од злато за мене а јас кутрото, искомплексирано Македонче мора у име на слаб идентитет да навивам за некој од екс-ЈУ, шмрк ;(

И за крај, шо би рекол еден мој другар, Ноле је једини Србин који поштено зарадио толико пара рекетом :D

Ма јас си го сакам и УА за хејтерите кои го хејтаат со сила, па, искрено, ни самите мислам дека не знаат зошто. Е така 8)

На Someonespecial, Peppermint, rossonerka и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    6.898
    Допаѓања:
    9.192
    Џоле ќе доаѓал во Македонија, мислам беше нешто заради Тоше, барем така прочитав, а кога незнам, така изјавил.Само да кажам што прочитав оти следам се во врска со тенисов, може и веројатно е веќе познато, ама да кажам сепак :) тоа што не ми се допаѓа како тенисер е друга работа :)

20. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Можеби не сум негов фан, но не можам да кажам дека е лош тенисер или лош човек. После овој текст денес, го почитувам многу повеќе од порано.
    Можеше да биде арогантен, и да покажува дрскост дека е моментално бр. 1 тенисер во светот, а тој е сосема непосреден.
    Тоа можеби нема да го смени фактот дека јас не навивам за него, но ако/кога ќе дојде во Македонија, јас ќе присуствувам таму, ако треба и ќе се борам за автограм, знам дека моите радо би ме поддржале. :D

http://vecer.com.mk/?ItemID=5F11C1BB8A3 ... 57DA96B861