Баш ова сакав да го пишам Ми излезе Џес, ама неам cute and bubbly personality, повеќе се пронаоѓам во Ник, дефинитивно.
Преубав завршеток на сезонава, ми се стопи душата. A на момент си помислив дека нема да биде со ред, ама Винстон е срце. Шмит пиче не дека нешто јас на негово место поинаку би постапила, ама пиќе е, со празни раце ќе остане на крај.
Добро бре, озбилно? Се двоуми Шмит? По се што помина за Сиси сега демек му е тешко да избере, ма ајде. Башка јасно е веќе дека му е важен физичкиот изглед, па некако не ми е логично што се врати со Елизабет. Ник и Џес ми се срцки. Моментот кога треснаа доле... Добар завршеток.
^ Мене Ник ми излезе и баш си се пронајдов. Конечно успеав да ги изгледам последните две епизоди од вторава сезона.Мислам што да кажам,а да не заплачам Не ми се верува колку само Шмит си остана достоен на своето битисување .Ама пак не можам да не го сфатам.Од една страна личноста од неговата младост која била покрај него кога бил и џиновска топка и која му ги прифати и новонастанатите бубачки,а од друга страна едноставно неговата Сиси. Сезоната заврши одлично и достојно според мене.Едвај ја чекам третата сезона. Се изнапишав.
конечно и јас ги изгледав двете сезони премногу ми се допаднаа, секоја епизода си е единствена и подеднакво забавна Џес, Винстон и Шмит уште од почеток си ги сакам, единствено Ник не ми се допаѓаше во првата сезона (во главно поради Керолајн) ама во вторава сезона многу ми се допадна, и баш ми е мило за тоа што се случи помеѓу него и Џес Сиси исто така супер е, малку глупаво избрза со венчавката ама се надевам дека во наредната сезона ќе биде пак со Шмит.. исто ми се допаднаја и Расел и Сем, и за двајцата бев тажна Супер е серијава, едвај чекам да започни 3та сезона
Eпа ја укинаа Happy endings и затоа се враќа тука. Ќе биде интересно дефинитивно. Прва епизода од 3та сезона ќе биде на 17 септември.
Преубава серија. Ептен ми беше досадна, ама еднаш ја загледав и не можев да прекинам... Шмит ми е срцка... Еве што ми излезе на квизот: И прилиќно точно е.
Ситно се брои до почетокот на новата сезона, а јас со душа чекам да почне серијава зашто ќе се швркнам веќе без ниту една серија. И баш ме интересира како ќе функционираат Џес и Ник.
Едвај чекам да почне. Гледам само одбројуваат на официјалната страна. Од почеток чекав момент за Ник и Џес, ајде сега да ги видиме Спојлер
Сега ја гледав епизодата и според мене беше многу глупава, немаше ниту еден смешен момент. Воопшто не очекував, прв пат на епизода од 20 минути правев пауза. Се надевам ќе се опраат со наредните епизоди ^^^ еве линк. http://thepiratebay.sx/torrent/8931741/ ... DIMENSION_[PublicHD]
А мислев дека само јас сум моронот кој не го сфаќа „хуморот“ во епизодава, ама добро е. Малку ми беше дебилна, посебно глупавото однесување на Ник ко којзнае што да прават со Џес. Мислам, јес да Ник си е тој кој постојано преувеличува, ама роудтрип ту Мексико, мислам втф. И приказната со двете цурици на Шмит - несимпатично.
Краааајно глупава епизода. Ко божем пред тоа не беа заедно, па сега кренаа толкава паника. И како сега дури испадна ова со Винстон? Ептен глупаво го вметнаа некако. И Шмидт до толку да се затреска во Елизабет, кога толку ја напумпаа работата со Сиси? Мене целата ситуација ми е неверодостојна и нереална. Се надевам нема вака да продолжи понатаму.
Само што ја изгледав епизодава, и навистина беше некако глупава.. едноставно too much ми беше епизодава, Ник сака да живее во Мексико, Шмит со двете женски, Винстон colorblind и луд по сложувалки Ај веројатно другите епизоди ќе бидат подобри..
Вајда дека е прва е така малку посмотана, ќе се средат понатака. Не знам за вас, али Шмит ми е изгубеното братче Колку се пронаоѓам во оваа негова недоличност и причите кога им сооштуваше дека не сака да биде со нив не можам се изнасмеав тука многу. https://www.youtube.com/watch?v=v1BT64g2kms