Имам симпатија на форумов затоа Упс ова тајна требаше да биде Ајде во чест на новогодишната еуфорија го препишувам
Сочуство до сите семејства, кои поминаа низ оваа голгота и пандемија во 2020 година. Ви посакувам среќна Нова Година. Живи, арни, здрави, прави и поубави времиња за Република Македонија во 2021.
Среќна нека биде новава година младино. Со здравје, полни гради љубов, без трошка да ви недостасува да ја дочекате и следната
Ајде нека ни е среќна новата година и многу поубава од старата се изнагледав слики на фб од по Маврово, Берово, Шапки што знам јас од каде све, си опцув, се изнагледавме еден куп огномети и си легнавме.
Среќна нова година на сите, само убавини и помалце лоши работи да се случуваат, како што беше 2020 да не се повтори. Ви посакувам успех на секое поле, се што сте замислиле да остварите во новата 2021год
Среќна нова година другарчињаа моии. Здравје среќа и многу љубоооов друго не ви треба Ве сакам и годинава
ја пиев па арна сум си и мене ме нервираат ама у село сум и рокаме музика па не ги слушам шуќур прееска дома ме напнаа