Каме не за џабе е принцеза. Ме погоди со говорот. Стварно насмевката е најубаво нешто кај човек, па макар и од некој кој не го познаваш. Да не бевте вие немаше да се насмеам периодов и секогаш ќе ви бидам благодарна. Не, не претервам, навистина секогаш сте тука, за што и да треба. Да речеше некој дека ќе сум толку emotional за луѓе од форум немаше да вервам. 2020-та ја дочекавме опкружени со многу луѓе, весели, а не можам да речам дека се случи нешто добро. Сега знам дека ќе бидеме благодарни и на најмалата причина за среќа. Ако ништо друго не' направи силни, фала доста е! 21 ми изгледа како убав број, си мислам дека оваа ќе биди посебна. Сакам да е така. Ви посакувам се' најдобро!
За 20-30 години треба да се направи сериозна студија за петардите и потребата да се начукаш до состојба на губење за време на Нова Година.
Среќна нова на сите, оваа година повеќе среќни моменти. Да не служи здравјето пред се другото само ќе си дојде.
Јас вчера си заминав малку порано од журката Се надевам дека ќе ми простите Новата 2021 да ви донесе здравје, љубов, успеси и насмевки на сите. Ве сака Проми
Иако не славев нова година на фемина да ви честитам Среќна нова година на сите, сите здрави, живи најсреќни, многу успех во учењето / работата и многууу љубов
Среќна нова на сите до еден,нека ви донесе исполнување на сите желби.Да сте ми здрави,живи и секогаш насмеани,а во душата топлина да ви царува
Среќна Нова Година луѓенца , да сте ми живи и здрави до 101 и назад . Иако не ве познавам лично , толку години поминав на овој форум , што сите ве чувствувам за блиски . Од 2021-та , очекувам да не научи на исто толку работи како и 2020-та , но не со губење на драги луѓе , туку со позитивни работи . Сигурна сум дека ќе се радуваме повеќе на малите нешта , што ги бевме заборавиле од брзиот начин на живот . 2020 не научи дека не е важно дали ќе излезеш на кафе со многу луѓе , туку да си опкружен со вистинските луѓе , па макар и дома да си . Да не ги заборавиме лекциите од 2020 , да ги примениме во 2021 .
,Само здравје ,здравје и здравје во оваа и во секоја наредна година се друго ќе си дојде ако имаме здравје.Поголемо богатство од тоа нема:
Во новата година имајте повеќе време за себе и своите блиски, бидете исполнети со здравје и љубов и имајте прекрасни доживувања. Во 2021 година ви посакувам повеќе смелост и храброст за создавање спомени, да бидете она што се, без страв од туѓото мислење и страв од непознатото. Среќна Нова Година