Ви посакувам Среќна Нова 2020 година, многу здравје, среќа, љубов, пари да ви даде новата година. Ве сака и љуби ваш Компирко.
Ви посакувам оваа година *Колку и да звучи клише пред се ви посакувам здравје. Од тоа сите знаеме дека нема побитно. * Многу љубов сите да бидеме пресреќни и возбудени како нашите @prominent @Dream-Girl @cresa-jagoda и другите... *Посакувам успех во кариерата. Сите да се вработиме на подобри позиции. Да го работиме она кое го сакаме. На младите успешно да ја поминат годината на факултет. *Сакам сите кои чекаат да бидат мајки (а посебно ја издвојувам @Bella_Stella затоа што многу ја читам во таа тема) да им се оствари таа желба и да си основаат прекрасно семејство. * Во кратки црти сакам се што ќе посакате да добиете кога ќе дојде 00:00 вечерва на сите желботе да ви започнат со исполнување.
@piksooki, ти благодарам што ме споменуваш во ист ред со зборот среќа. Што на некој начин, свесно или несвесно, те асоцирам на тоа. Ми значи. Сето она што си го посакала, кај тебе дупло повеќе нека го има. Убава вечер
За @LiliBoz се што сака да и се исполни. И комшика брзо да ми бидне. За @mareane спокој и среќа. За @LejlaD мирна и убава година.
Им посакувам на @Septemvri @Yowannty @Presrekna @Мариаа. @marchi-cool @Софија 88 пред се мирни ноќи, многу здравје за бебушки, многу смеа, малку плачки. Ви посакувам и здрава права кичма зашто бебињава стануваат тешки Ве гушкам сите сосе бебиња Па, се гледаме на прв школски ден генерацијо И ве чекам во тема “Лектири за прво одд”
Фала ти од срце. Среќна ти нова година и да ти се враќа дупло од ова што ни го посакуваш! Многу насмевки и многу љубов во новата година ти посакувам!
@Rama Да си ја пронајде сродната душа, да биде најсакана и секогаш среќна. И што поскоро да се вработи @prominent Да биде исполнета со многу љубов и позитивна енергија, да има безброј магични моменти со либето И многу кариерни успеси @Dream-Girl Да си ги положи сите испити на факс, да биде опкружена само со вистински другари, да биде среќна во љубовта и далечината никогаш да не им е пречка во љубовта @Blue.Sky Да дипломира годинава, да се вработи и да има среќа, љубов и успеси на секое поле во животот
@cresa-jagoda Фала ти најмногу. Мојата желба за тебе е побрзо дипломирање, повеќе уживање, да си најдеш работа и да те следат успеси на секое поле.
@cresa-jagoda @senjorita-v, ви благодарам Секако ќе останам заљубена, јас не би била јас ако не сум За вас, нека биде 2020 најсреќна на секое поле И уште позаљубени од мене да бидете ви посакувам
@Alishan30 Ќе си пукнам оти вчера те заборавив во Н.Желби,а знаеш колку те сакам и ти посакувам две бебчиња оваа година(дека заборавено,затоа две)од
Душичка немај гајле, очекувани се таквите желби, од сите кои ме знаат и читаатти посакувам и тебе се најдобро и Илина многу да ја чува сестричката
@Alishan30 и @Bubce38 годинава да си добијат бебенца и следна нова година да ја прослават со нив во раце. @piksooki @senjorita-v @cresa-jagoda истото ви го посакувам. Секогаш среќни, насмеани, весели, сакани и со прави луѓе до вас. Сите од ФМЌ И 40+/- да имате најубава година полна со среќни моменти и денови.
Фала ти миличка, здравје пред се ти посакувам, потоа се друго ќе ти се исполне. Многу успех посакувам
Среќна Нова 2020 година на сите Феминки и Феминци. Многу здравје, среќа, љубов и успех во Новата Година!
@LejlaD Да добие шанса да отпатува преку барата и да си го гушни синот. Штркот да ги посети @Bubce38 @Viktorijaaa5 @LunaGrey @Milobebence и сите оние кои се борци во оваа битка за полни раце. @lunicka да најде работа во која ќе ужива,или да добие огромна сума на пари на некоја игра на среќа па да немора ништо да работи. @Sexybaby86 Да си најде работа каква што сонува. ....бебки се разбудија,продолжува...