Многу ти благодарам ти посакувам од срце да ти се остварат сите твои желби. Пред се здравје на сите и се друго што ти лежи на срце.
Ти благодарам многу,дај Боже и желбите твои нека се исполнат во годината што ни доаѓа.Да си ми здрава,жива и секогаш насмевка лице да ти краси
На сите само здравје, здравје и само здравје, а посебно посакувам сите кои се во исчекување да видат две цртки, оваа година не едно, три бебенца да си држат во раце
Ти благодарам @mal.ecka, истото го посакувам за @LunaGrey @Bubce38 @Milobebence од срце посакувам иста желба како за вас така и за мене, полни раце љубов во 2021,да ја паметиме
Како нова на форумов и бидејќи никого не познавам а годинава што вече изминува беше лоша за сите јас само ќе ви посакам здравје пред се. А после нека ви се исполнат сите желби што ви лежат на срце.
И оваа година ќе пишам што од срце посакувам на некои членки/членови. Може ќе е на рати пишано ама не сакам да пропуштам никој. @Tajnaotrovna ќе почнам со тебе мило конкретно немам што, ама ти посакувам мирна година без турбуленции. Истово и на @evangelina.ina и го посакувам. На @LejlaD нерви. Или да ме викне да тепам по ред све На @LunaGrey полни раце На @LadyC домот што го замисли и кафе у двор со мене На @Igle сила На @TeddyGrey јас за другарка На @Peco замислата за нов почеток На @flower30 да ми дое на часови И д лест (фор нау) бат нат лист... @ninja35 годинава дефинитивно да е твоја и да те изненади. И да си замислиш желба овој пат, ама силно ептен
Лили Ама ви викам ја сум крива за пандемијата, таман решив да доаѓам на часови почна коронава Да се приклучам и јас на истиве честитки. Да бидеме сите живи и здрави. Да имаме среќа, бериќет. Да им се исполнат најголемите желби на феминкиве и да им се наполнат рацете и срцето Сите замислени желби да ни се остварат годинава, на сите А тебе ти посакувам, секакао здравје и среќа, на тебе и на синко, и многу сила и само убави моменти годинава. И да си останеш позитивна (у душа) како и до сега П. С. Журки немој годинава, многу сум здебелена, чекај прво да ослабнам
Фала, фала за убавата желба, ај да видиме дали ќе се исполни. И како ќе заврши, или ќе тупам во темата Лубовни проблеми и совети. И јас тебе ти посакувам и ти да си фанеш, ако веќе немаш Па што има врска т.е. ваква јака типка може и два да има.
@LiliBoz ти благодарам од се срце за совршеноста од желба посветена на мене Благодарна сум и што воопшто си се сетила на мене
@candy.cane Да ги положи сите испити. @Nigredo Odor Да има уште една успешна година како оваа. @Ketchup Да си најде сериозна симпатија која ќе му ја одобрам јас.
Најпрво ми текна на @Kris80 @Лаура82 и @LunaGrey . Ќе им посакам да се шетаме во парк со полни мешковци. Само без мачки ќе ве молам
Ќе биде и тоа мила ..и секако без мачкиИ знаеш што посакувам догодина ова време трите да се сликаме со Дедо Мраз со полни мешиња