Амин Мачки никако @Лаура82 @LunaGrey Ја држам за збор да знаете Искрени желби до сите Нека има здравје пред се, успех и бериќет Сите кои се бориме за потомство, бог нека ни даде полни раце
@martiiinna јас тебе ти посакувам мир и многу среќа, можеби и да започнеш сама да живееш и да се осамостоиш @pdb123 да магистрираш и да се вработиш на убаво место @Ketchup да си го започнеш бизнисот што си го планираш и да биде успешен @GirlRose @Nigredo Odor @theowndemon @Angie1432 @Blue.Sky @f.girl @IM.TMKQ да бидете многу среќни и исполнети, и во 2021ва и во секоја наредна година
Ти благодарам Лили.Се што ти е на душа мило или барем ти се снило,во новата нека ти се исполниДа бев во твое село прва за на часови кај тебе сум,тоа е лек за нерви
@flower30 ти посакувам да си среќна и весела и со тој ведар дух кој го поседуваш. @LejlaD да одидеш преку барата кај синко. @Kris80 @Idedemja @Viktorijaaa5 @MarijaMi90 @princess5 и уште многу други прво здравје па полни мешиња. @LadyC ти посакувам здравје да си среќна и весела ти и твоите најмили. @duffi @dunika @NarCis@ @Biljarkata @WORRIED.BT @Yowannty @mareane @Ariel @Hortenzija @Bozica1980 @andrejko82 @Luna91 @Sexybaby86 @matub @Annath @emkaemka @M&M Да сте ми живи здрави среќни и весли сите ваши желби и цели да ви се остварат. @Bubce38 @fana @TeddyGrey @hellokitty.90 @JuLleE @eli25 полни раце со најубавиот дар. @LiliBoz среќна весела сите замисли реалност @evangelina.ina @lunicka сите ваши желби реалност да најдете работа која ќе ве исполнува. @marama успешна љубовна приказна и успех во работата. @Dust успех на сите полиња @Val-Dim здравје среќа и остварување на сите тбои желби. @Cka yспех на сите полиња. @mal.ecka да си ми среќна и весела
Денес мојата новогодишна желба оди за @Milobebence , @Viktorijaaa5 @Idedemja @MarijaMi90. Најпрво, здравје, среќа, успех на секое поле и исполнување на најголемата и најубавата желба
@poenta ти посакувам успех на работа но уште повеќе и на личен план И да останеш секогаш толку оптимистична, но разумна @Dream-Girl да уживаш во споделената љубов и да имаш уште поголеми успеси на факултет
Не пропуштам ни годинава @LadyC гледам минатогодишната желба што ти ја замислив ти се исполни годинава ти посакувам една џенцка @Idedemja на тебе да те фукнат две одеднаш, газот да не знаеш кај ти е @evangelina.ina се надевам годинава ќе имаме шанса да се запознаеме такоџер и со @LejlaD @Annath да си ги оствари своите амбиции @Milobebence знаеш без да кажам А за себе само ова....
Фала ти @prominent . Ти посакувам и јас многу убави моменти со љубовта во 2022ра и да имаш прекрасна и незаборавна година на секое поле.
Што море две одеднаш да ме фукнат, еден срцев, друг мозочен е тогаш ни газ ни глава нема да знам кај ми се Те разбрав само да се хуморисаме на црно вака, и твојава додај ја на моја сметка за една област, ај да не идам таму сега
@Milobebence @Kris80 @Idedemja @MarijaMi90 @Viktorijaaa5 Во новава година сите да сме со полни мешиња...
@LiliBoz штом имаш ваква НГ желба тогаш и да ја оствариме оваа година За мене си посакувам само мир и спокој во душата.
Фала многу за убавата и ускрена желба Во годината што претстои ти посакувам убави моменти исполнети со голема доза љубовна екстаза и професионален успех. Зависноста од романтични вибрации и рутина надоградија со повеќе трпеливост и флексибилност. Цело е кога пулсираш во константен ритам на твојата силна страна
На сите Ви посакувам добро здравје, негувајте си ги телото и душата, бидете силни, сакајте и бидете сакани