Пред 11 год.кога се зачленив па кога го открив "Скриено катче"откритие ми беше "Модни критики". Имаше едно девојче кое овожавав да гледам какви модни конбинации има. Денес денес ми е мила и драга. И ја посакувам цела среќа на светот,да сака и да биде сакана,да ужива во животот. Биди најсреќна @marama нека ова биде твоја година @Kris80 Да успееш да го победиш злото,остани силна и позитивна Ти ја праќам цела среќа на светот. @Viktorijaaa5 Да ти се исполни најголемата желба па заедно да досадуваме на тема бебе,дете
@Yowannty Ви посакувам брзо прилагодување на новата средина,повеќе здравје оваа година,љубов и среќа нека се дуплира Ја гушкам најсилно малата @flower30 Да си го најдеш твојот издувен вентил,да си се сакаш и почитуваш повеќе себеси. Повеќе пари за шопинг а со тоа повеќе насмевки Здравје за сите и повеќе дружби и прошетки оваа годинати посакувам од срце. @NarCis@ Повеќе здравје,квалитетен сон и време за себе ти посакувам за оваа година. Биди среќна,и нека нека не те напушти позитивната енергија и смислата за хумор Пред се здравје и многу љубов и послушни дечиња @danichap Здрави,живи и палави дечиња. Одсекогаш ми беше идол,пример за добра сопруга,мајка..човек со голема душа и срце. Во мои очи совршена,верувам дека си таква и така остани. Ти ја посакувам цела среќа на светот
@MarijaMi90 @Milobebence @Kris80 @Nikolina35 @princess5 @Idedemja Ви посакувам од срце тоа што и вие толку силно го посакувате. Дом исполнет со детска смеа па аливце едно ваму друго таму Негде цуце,негде тропалче,непреспиени ноќи од љубов и убавини,на некоја ако има среќа бебе што преспива по цела ноќ Која си сака по едно која одеднаш две,за да и биде позабавно Нека ова биде ваша година девојки
Часовникот тик так тик так си чука Новата година е речиси тука. Растрчани сите, се спремаме за славје А јас најпрво ќе ви посакам многу здравје. Среќа, радост, насмевки безброј Годината да тече по ваш крој. Љубов во сите 365 дена да ве води Секој чекор напред да ви годи. Остварени желби, исполнета надеж Се' што ќе си посакате, 2022 да ви даде.
На сите ви посакувам добро здравје, среќа, љубов. Се што посакувате да ви се исполни. И да го снема ова короништево! Ај на здравје
Ти благодарам мила за убавата желба, да сте живи и здрави ти и твојата фамилија. Јас на сите феминки им посакувам здравје и среќа оваа 22ра година.
Малечка фала многу ме разнежни ми ја стопли душава.Господ да ве чува сите вас да ти се живи и здрави дечињата
@Nikolina35 @Kris80 @Idedemja @princess5 @Milobebence @peperutce94 @MarijaMi90 Од срце ви посакувам девојки 2022 да биде наша година,истото што и себе ви посакувам и вас од срце па заедно да се дружиме во труднички па во сите останати теми за бебе Верувам во магијата на посакување искрена желба и нејзино остварување. Во најбрзо време радост најголема кај сите @mal.ecka @mareane @vitamina @flower30 ви благодарам девојки, да сте живи здрави вие и вашите најблиски
Девојки, жени, дечки, на сите ви посакувам само убавини да ви се случуваат во новава година, да бидеме сите пред се здрави, живи, среќни и весели. И уште многу години заедно да се дружиме тука на форумот. Каде и да славите убаво да си поминете.
На сите Ви посакувам здравје, среќа и мноооооогу љубов во новата година. Се што посакувате да Ви се оствари со леснотија. Каде и да сте убаво да си поминете. Среќни и весели празници .
Среќна нова година до сите членови новата 2022 на сите да ни донесе среќа, здравје успех и најважно љубов
Дечкиии во новата година да ве прати само среќа, успеси, убавини, радости, љубов и позитива, да сте живи и здрави вие и вашите блиски. Заборавете ги лошите моменти и оставете ги во 2021 и што поскоро нека си замини оваа година! Ајде уште саат ипоооол!
Среќна ви нова на сите кои сте тука на ФеминаНека новава година ви донесе здравје,спокој и бериќет,исполнување на се она што сте си го посакале и замислиле.Да не ве набројувам,нити делам-уште еднаш Среќна и Бериќетна нека ви биде