Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Новогодишна желба за ____ феминка!

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Snow-Queen, 1 декември 2012.

1. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    @referentka Од срце сакам да ти посакам во Новата 2023 да останеш таква каква што си искрена и со срце полно со добрина и љубов, да бидеш опкружена само со луѓе кои вистински те сакаат, почитуваат и ценат. Да имаш добро здравје и нека Новата 2023 ти биде најмагична, најрадосна, најуспешна на секое поле во животот, исполнета само со убавини, да бидеш многу сакана од твоите најмили и очите да ти се смеат од вистинска среќа во душата. Новата 2023 нека ти донесе сè што посакуваш и нека ти зачува сè што имаш, биди благословена од Бог. Ти посакувам мирен и хармоничен живот и никогаш да не ја изгубиш вербата и надежта за подобро утре :l::l::l: :hug::hug::hug::hug::hug:
    Merry-Christmas-Happy-New-Year-2023-Images.jpg

На Лаура82, referentka, molikaMk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. f.girl

f.girl Форумски идол

Се зачлени на:
    7 октомври 2015
    Пораки:
    2.186
    Допаѓања:
    32.703
    Време е да ја покажам емотивната страна малку и да напишам две-три реченици за луѓето што ми ја одбележаа оваа година, а знам дека исто ќе биде и во новата :wasntme:

Прва е @Bezimenka90 , не дека одам редоследно по старост :P, туку дефинитивно е личноста која била секогаш тука за мене и редно е да ја споменам прва. Во новава година ти посакувам сите денови да ти се исполнети со љубов и здравје, многу прочитани книги и испиени коктели. А, и безброј согорени калории во теретана :muscle: Да ги усовршиш домаќинските вештини, и шоферските вештини (купи ги веќе тие бандажи) па да го истражиме цело Скопје, и пошироко, зошто да не. Фала ти што си ми форумско bff и ќе гледам следнава година помалку да те нервирам :angel:

Следна е @GirlRose , мојот близнак по творска релација ]:) Тебе ти посакувам, освен она стандардното, големи академски успеси и помалку стрес за испитите, не се сомневам во тебе :smirk: Почесто да се гледаме во Скопје, за да ме научиш да месам пастрмајлија, само немој да го повикаме духот кај тебе што доаѓаше :worried: Фала ти за стомачните од смеење, се надевам така и ќе ја започнеме новата година, односно во Stekba boba mood :d:

@Ketchup тебе ќе ти посакам кариерен напредок, уште подобри фотографии и година која ќе може да ја наречеш дека била "твоја година" :*: Се надевам во новава 2023та ќе бидеме сведоци на многу драми, ќе посетиме нови кафичи и на раат да може да оговараме личности кои нé нервираат :bandit:

И за крај @pdb123 , најтешко ми беше за тебе да смислам желби :wasntme: Ќе ти посакам да продолжиш со успесите во кариерата, остани си паметна и вљубена како и досега. Да продолжиме заеднички да ја зезаме Безименка и повеќе дружби во новава. По можност од 1ви Јануари некако магично да ти се намалат способностите за играње board games, редно е и јас некогаш да победам...шмрц ;(

Ly all :l:
    XOXO

На pdb123, LejlaD, GirlRose и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.813
    Допаѓања:
    17.597
    Не го очекував ова. :o
    Feeling so emotional now. :$

Прво да кажам дека никогаш не ме нервираш, какви се овие невистини. :D:hug:

Второ, сите ве сакам многу и многу ми значите, памукчиња мои. :l:

Трето, ти посакувам оваа година да ти биде преубава, исполнета со многу среќни моменти. Да си најдеш работа што те исполнува, ти да не провозиш со новата возачка и да се изнашеташ. Се надевам дека еден ден ќе ти се оствари сонот и ќе имаш базен со пастрмки, на кои ќе им се воодушевуваш додека месиш зелник со праз. :sun: :l:

На Ketchup, pdb123, f.girl и 2 други им се допаѓа ова.
  4. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.103
    Допаѓања:
    26.960
    Awww знаете дека сте ми посебни :l::l::l:
    Ве сакам најмногу! :inlove::inlove:

На Ketchup, pdb123, f.girl и 2 други им се допаѓа ова.
  5. pdb123

pdb123 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    5.894
    Навистина ме запрепастувате со изливите на емоции оваа година: како lava cake сте, тврди однадвор, меки одвнатре ]:)

Јас по азбучен ред ќе ви посакам, без зборови (за разлика од сите мои километарски постови):

@Bezimenka90:
    37-379986_transparent-emoji-peach-png-transparent-background-peach-emoji.png R.jpg evanescence-montreal-concert-review-1505 (1).jpg

@f.girl:
    9781844833696_l.jpg 82c8f832a93584e3528773cb0b7aa0f9.jpg OIP.jpg

@GirlRose:
    OIP (1).jpg R.png OIP (2).jpg

На GirlRose, Bezimenka90, f.girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. pdb123

pdb123 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2011
    Пораки:
    1.441
    Допаѓања:
    5.894
    На GirlRose, joy1, Bezimenka90 и 2 други им се допаѓа ова.